dx plug in

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
paggi
Příspěvky: 66
Registrován: 07 črc 2004 21:41

dx plug in

Příspěvek od paggi »

Poradte prosim. Chci pridat dx plug inu ke stope normalne jak se to dela a ono me to vyhodi hlasku-cant find filter register vstdx.dll again. nevite co s tim?
dik

rastis
Příspěvky: 3005
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis »

jake DX ? jaka stopa ? v jakom softvery ? ty pouzivas nejaky VST - DX wrapper ? jaky ?

paggi
Příspěvky: 66
Registrován: 07 črc 2004 21:41

Příspěvek od paggi »

direct x plug in. mam cubase. no a mam audio stopu napr.kytaru, no a chci pridat napr compresor. no a u Wavesu mi to pise tuto hlasku.Waves C1 comp Can't find Filter. Please Register VSTDX.DLL again.
No a ja nevim co s tim.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13861
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy »

taka blba otazka : to je legalna verzia alebo kradnuta ?

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3517
Registrován: 13 kvě 2005 20:37
Vybavení

Příspěvek od dano »

dendy píše:taka blba otazka : to je legalna verzia alebo kradnuta ?
:-)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13861
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy »

dano: co sa hihnas :) cisto prakticka otazka.. mozno len zly crack.. traba "vyskusat" inu verziu :D

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3517
Registrován: 13 kvě 2005 20:37
Vybavení

Příspěvek od dano »

jasne verzii nikdy nie je dost :-)

paggi
Příspěvky: 66
Registrován: 07 črc 2004 21:41

Příspěvek od paggi »

Jde o to ze na xp na druhym compu mi to jde,ale na notasu kde to tez pouzivam, mam visty....takze tady bude asi zakopanej pes

paggi
Příspěvky: 66
Registrován: 07 črc 2004 21:41

Příspěvek od paggi »

Zjistil jsem, ze to dela u vseho co mam v tom "chlivecku" pod directX.

Odpovědět