Export audio click

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
Cundo
Profesionál
Příspěvky: 607
Registrován: 15 pro 2007 17:44

Export audio click

Příspěvek od Cundo » 14 říj 2009 09:09

Asi som slabomyselny,ale treba mi vyexportovat audiotrack s clickom z Nuenda3 a ajhla-ani za svet.Vie niekto poradit,ako na to ?
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Export audio click

Příspěvek od Pytkin » 14 říj 2009 10:46

ja by som si spravil normalne midi click do virtualneho nastroja a mixdownol tu stopu potom ..

boolocks
Příspěvky: 161
Registrován: 02 úno 2009 07:37

Re: Export audio click

Příspěvek od boolocks » 14 říj 2009 10:55

Já když vim, že posléze potřebuju exporotovat s klikem (v podstatě jen tehdy, když dávám něco pro bubeníka) tak je pro mě nejjednoduší ten klik naházet na doby normálně do audio stopy - udělám jeden takt a pak to jen rozkopíruju....jde to udělat i posléze....

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4613
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Export audio click

Příspěvek od Amorph » 14 říj 2009 11:03

boolocks: ta ale asi nefunguje treba v pripade, ze se ti zmeni tempo z 4/4/ na 3/4 a v dalsich situacich...

Midi click je bouzel asi jediny reseni, ale taky me stve ze nejde jednoduse vyexportovat ten cubasi audioclick a ze kvuli tomu musim hazet do projektu dalsi vst.

Uživatelský avatar
Cundo
Profesionál
Příspěvky: 607
Registrován: 15 pro 2007 17:44

Re: Export audio click

Příspěvek od Cundo » 14 říj 2009 11:47

Dakujem za reakcie.To je dost pruser,ak sa to neda vyexportovat ako audio,potrerbujem to pre symfonak,ktory pojde na metronom s mnozstvom tempovych a taktovych zmien....MIDI sa mi vyrabat uz nechce a ani nie je cas.Zatial mam k dispozicii audio klik z kolegovho studia,ktory ma spriahnuty Cubase v syncu so Soundscape a nahrava ho v realnom case,ale ked to dostanem spat,vidim,ze ten audioklik je mierne rozbity oproti Midi projektu.
Este je snad moznost pouzit klik z ProTools,do ktoreho pojde symfonak a maju od nas Midi file s tempomapou.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

jeany_jeany_jeany
Příspěvky: 139
Registrován: 15 pro 2008 13:49

Re: Export audio click

Příspěvek od jeany_jeany_jeany » 14 říj 2009 12:00

Nemám teď klobásu před sebou, takže nemůžu vyzkoušet... Co takhle v metronome settings zaškrtnout metronome during playback (bo tak nějak), metronom mít poslanej ne do audition busu, ale do master a exportovat realtime? možná by to mohlo fungovat i při offline exportu...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Export audio click

Příspěvek od Pytkin » 14 říj 2009 12:44

cundo " no pocuj .. ale sak klil ti ide do audia .. sprav si interny loopback , alebo prepoj IN a OUT a proste si ten audio click nahraj do audio stopy .. a mas to hned ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Export audio click

Příspěvek od kexik » 14 říj 2009 13:31

presne tak, interny loopback je riesenie. alebo nejaky vst rekorder (jeden ma voxengo zadarmo) a ten vrazit do inzertu kam je nasmerovany metronom

Odpovědět