Graphic Equalizer

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
Johnny_Tiss
Příspěvky: 137
Registrován: 03 srp 2006 12:24

Graphic Equalizer

Příspěvek od Johnny_Tiss »

cus ... potrebaval bych poradit s jednou veci ... nahravam pres M-Audio FireWire 1814 do Cubase SX3 ale potreboval bych hejbnout s ekvalizerem ... ale ten, co je u kazdy stopy se mi zda, ze nefunguje nebo funguje, ale naprosto nevyrazne ... muzete mi poradit? thx ...

Cyril
Příspěvky: 5766
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

Co mas za poslech?

rastis
Příspěvky: 3005
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis »

Johnny_Tiss - sorry za mozno blbu otazku, ale tocis spravnym knoflikom ? Nie je tam nahodou parametricky EQ ?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3348
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii »

Tipuju, že bude chyba buď v kroucení se špatným knoflíkem nebo v nezapnuté monitoraci stopy.

P.

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5829
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay »

Nebo edituj přímo křivku EQ pomocí tuším až 4 bodů. Dostaneš se tam přes kliknutí na e v mixeru...

Nebo si hoď na insert nějakej plug-in, jsou i nějaký free celkem použitelný EQ. třeba Kjaerhus Classic atd...

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook »

pavlii píše:Tipuju, že bude chyba buď v kroucení se špatným knoflíkem nebo v nezapnuté monitoraci stopy.

P.
predpokladam, ze chces EQualizovat zvuk hrany v realnom case.

potom moze byt problem v aktivnom hw monitoringu, ktory ma u FW1814 rozne nastavenia a ty nemas to spravne (pozri manual)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3348
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii »

2Poshook: aaano :-D a nebo tak ;-) jen doplním pro přesnost - nesmí být zaškrtnutá položka "Direct Monitoring" někde ve VST Audiobay nebo tak něco, prostě v nastavení AUdio systému v menu Devices.

P.

Odpovědět