Halion - zadny zvuk

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Romix
Příspěvky: 14
Registrován: 02 úno 2016 12:22

Halion - zadny zvuk

Příspěvek od Romix » 08 úno 2016 17:40

Zdravicko, nemeli jste nekdo uz problem s tim, ze vam HALion nevydaval zadny zvuk? Do ted jsem pouzival spise nexus a tam je to vse ok.
Hraju na klavesach, v programu vidim, ze MIDI je zrejme nastavene dobre, protoze na monitoru vidim klavesy ktere mackam, nicmene zvuk nejde zadnej...

Romix
Příspěvky: 14
Registrován: 02 úno 2016 12:22

Re: Halion - zadny zvuk

Příspěvek od Romix » 08 úno 2016 18:13

Tak problem z casti vyresen. Uz to hraje. Ted jen prijit na to, púroc to hraje pouze z repracku od notasu a ne z obrich repraku, ktery mam pripojeny k monitoru pres hdmi...

jammix
Příspěvky: 216
Registrován: 02 črc 2015 23:10

Re: Halion - zadny zvuk

Příspěvek od jammix » 08 úno 2016 18:37

:palec-:
Naposledy upravil(a) jammix dne 08 úno 2016 22:19, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Halion - zadny zvuk

Příspěvek od pavlii » 08 úno 2016 18:41

2jamm: dával bych si trochu pozor na úroveň příspěvků, jinak spadneš na smetiště stejně jako na zvukařině 8)

Romix: VSTi využívají audio engine zvukovky, takže pokud nebudeš mít v Cubase nastavenou tu, která obhospodařuje HDMI, tak ti to z ní nikdy hrát nebude. Dalo by se nicméně využít ASIO4ALL nadstavby, kde se obvykle nabízejí všechna zvuková zařízení, takže ve VST Connections nadefinuješ jen požadovaný HW výstup.

P.

Romix
Příspěvky: 14
Registrován: 02 úno 2016 12:22

Re: Halion - zadny zvuk

Příspěvek od Romix » 08 úno 2016 18:46

pavlii: Diky moc! Uz to frci...

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Halion - zadny zvuk

Příspěvek od pavlii » 08 úno 2016 18:48

Nz, fajn :-)

P.

Odpovědět