Jeste me napada jedno hodne levny docasny reseni. Na ebay se dost hodne a levne zbavuji 20bitovych ADAT prevodniku. Tak kdyby ti to prozatim stacilo, treba Fostex VC-8 se da starsi koupit za 150 euro. nevim jak tenhle, ale novejsi Fostexy byly v testu na Amazone vysoce hodnoceny. Jen tip, bez zaruky.
delay: ada8000 je ok, digitalna cast (prevodniky a adat chipset) je alesis, zbytok su TL071, ktore sice nie su svetove a spickove zosilovace, ale urcite nesumia. nemam pre to ziadny dokaz, ale mam pocit ze v AI3 je to same
20-bit raději neééé. Já už bych raději schrastil ty peníze na 24-bit.
Spíš si pohrávám s myšlenkou, že by mi stačil 4 I/O ADA (zatím).
No a pak taky nevim, zda by nebyla lepší / výhodnější E-MU 1820m a prodat 1212m... nežli kupovat převodník k 1212m.
kexik: A co ta otázka 1820m namísto ADA+1212m???
Já mám tušení, že celá koncepce 1820m by si fungovala lépe, ale zase vím, že 1212m se za slušnou cenu nezbavím (protože Audiopro ji brutálně zlevnili ) a dokupovat jen Audiodock se mi nechce, protože to prostě není výhodný...
pavlii píše:2Neural_I: Cubase umí víc zvukovek, ale musí to podporovat jejich ovladače. To je IMHO vlastnost každého hudebního SW Jinak pokud bude mít zvukovka alespoň 4 In a 4 OUT, tak to nemůže být "vopruz", ale v poho to bude fungovat.
P.
ja sem ale nepsal o zvukovce 4/4 ale reagoval sem na toho lexicona MX200 co ma jakoze umet fungovat po USB jako VSTcko ale nefunguje, takze i kdyby byl bejval fungoval tak by bejval mel 1xstereo IO takze pokud by lexicon a dalsi hlavni zvukovka neumoznovali fungovat najednou, coz je pravdepodobny, tak by to byl vopruz a slusnej, vzdycky kyz by clovek potreboval neco nahalit tak prehazovat na lexicona a pak zase zpatky... ovsem lexicon to stejne neumi takze proc to vlastne resime zejo
delay: neviem ako je to cenovo... nechce sa mi hladat ceny... kolko stoji audiodock a kolko ada8000? audiodock bude urcite vyhodnejsi ak chces parik slusnych preampov. ada ma sice vstupy s mikrofonnou citlivostou, ale tie gain knofliky by som radsej nechal na minime a vstupy pouzival ako linky. tie tl071 su sice fajn ale nie AZ TAK fajn . no a audiodock ma URCITE kvalitnejsie prevodniky, to co je v ada8000 je sice fajn, ale predsa len starsia generacia, atd... a vie to len 48kHz, co je limitacia 8 kanaloveho adatu.
kexik: No právě že je to těžký dilema. Přesně jsi popsal výhody E-MU 1820m (12.500,- / ca. 9.500,- jen audiodock). ADA 8000 by měl bejt kolem 7.000,- ale možná bych šel do sec.hand za míň. Když pominu pre-ampy, který bych řešil VTB-1čkama tak budu mít s 1212m 10 I/O za menší cenu s trochu horšíma převodníkama... Kéž bych tak věděl, zda rozdíl těch převodníků zvukově poznám...
ak stoji audiodock len 9500, tak by som siel do neho... ziskas dva neutralne preampy, to stoji za to... vtb1 su fajn, ale predsa len farbia a kreslia, niekedy to netreba. rozdiel v cene mi pride adekvatny vyssej uzitnej hodnote.
kexik:
Asi jo no.
Budu se snažit prodat 1212m i s tím SoundCraftem COMPACT 4...
Tak zas nebudu mít nic od Behringera
BTW: A nezapoměl jsi kexiku, že VTB-1 je lampa / SS. Mě se právě zdá, že na SS je ten zvuk takovej pěknej, nesaturovanej... Ale nemohu porovnat s ničím jiným...