HW insert na SX 3 - master/track

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 13 čer 2006 13:47

to urcite... su ale karty ( vacsinou fw) ktore ovladanie hlasitosti maju... mozno sa pozri po nich... chces silou mocou EMU?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 13 čer 2006 13:49

su to dalsie preampy... keby si chcel zvucit bicie napriklad... ja by som to nepredaval (ja by som to sice ani nekupil, ale pre teba to podla mna cenu ma)

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 13 čer 2006 13:55

Solarfall:
No těžko říct, přemýšlel jsem jetě o M-AUDIO DELTA 10/10 a popravdě nad ovládáním hlasiotosti jsem s moc nepozastavoval...
Jde taky o to, že zvuk současné E-MU 1212m se mi líbí, čistej zvuk bez jakýhokoli šumu a určitá plastičnost. Mám zato, že převodníky jsou fajn, tak co víc bych chtěl mít? Akorát více vstupů... PatchMix je taky OK, takže jestli Compact 4, kterej mám jinak moc rád prodám a koupím si pak jako náhradu za nějakej čas pasivní ovladač hlasitosti, budu spokojenej...

Jinak nevim, jakou jinou zvukovku... Nechci zase šplhat až na MOTU nebo RME...což by bylo nejlepší.

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 13 čer 2006 13:58

len tak zbrucha: http://www.podcastingnews.com/news/06_0 ... re_LE.html

neviem kolko potrebujes i/o

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 13 čer 2006 14:00

kexik:
Jasně, já jsem typickej sběratel takovejch těch výrobků, co jsou napůl cesty na sme?ák a na půl do studia... :-)

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 13 čer 2006 14:02

Solarfall:
I/O, no tak těch 8/8 by bylo asi ideální... Jinak díky za snahu, já to ještě musím promyslet a hned to taky nebude.

Hawkey
Příspěvky: 9
Registrován: 27 říj 2004 16:56

Příspěvek od Hawkey » 31 črc 2006 13:54

nějak jsem si to nepročítal.. .ale co takhle DSP procesor powercore ? zapojíš do PCI nebo fireware.. a vůbec nezáleží na zvukovce. A potom tam můžeš napichat několik efektů, které ti bude louskat ten hardovej procesor :)

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 31 črc 2006 14:31

Hawkey:
Možnost to je, ale já nechtěl více I/O jen kvůli efektování, nyýbrž i kvůli nahrávání apod...
Takže o týhle možnosti sice vím, ale finančně si to dopřát fakt nemůžu...

Odpovědět