Jak použít efekt jen na část stopy?

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 02:03

Re: Jak použít efekt jen na část stopy?

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 24 úno 2011 15:56

Pytkin píše:a ako sa dostanem naspat k tomu povodnemu ?

BTW : desktruktivne to je .. o tom nemusia byt spory :)
right-click na event, audio -> offline process history

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jak použít efekt jen na část stopy?

Příspěvek od Pytkin » 24 úno 2011 16:10

voila ! takze mozme povazovat cubase/nuendo za software , ktory ma aj aplikovanie efektov na party ! :) ani sme nevedeli , ze mame taky dobry software :)

brooklyn : ale asi nemozes preskocit nejake kroky .. vratit sa mozes len postupne nie ? trebars das chorus, kompresor , eq .. ked chces zmenit chorus , musis sa vratit 3x do zadu , zmenit chorus a potom zase dat kompresor a eq .. on si pamata nastavenia kompresoru a eq ?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12673
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Jak použít efekt jen na část stopy?

Příspěvek od dendy » 24 úno 2011 16:21

aj tak je Reaper lepsi nez cubase :P :P :P

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 02:03

Re: Jak použít efekt jen na část stopy?

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 24 úno 2011 22:38

Pytkin píše:voila ! takze mozme povazovat cubase/nuendo za software , ktory ma aj aplikovanie efektov na party ! :) ani sme nevedeli , ze mame taky dobry software :)

brooklyn : ale asi nemozes preskocit nejake kroky .. vratit sa mozes len postupne nie ? trebars das chorus, kompresor , eq .. ked chces zmenit chorus , musis sa vratit 3x do zadu , zmenit chorus a potom zase dat kompresor a eq .. on si pamata nastavenia kompresoru a eq ?
muzes skocit kamkoliv, on si zbytek efektu (ty pred a po) zpetne dopocita.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jak použít efekt jen na část stopy?

Příspěvek od Pytkin » 25 úno 2011 10:40

brooklyn : Aha .. a ako mu poviem ci chcem sa vratit o pat krokov do zadu ? alebo len vynechat 5ty krok ? je tam normalne daka tabulka efektov , ktore som pouzil a tam si len vykliknem ?

asi by bolo lepsie keby som si to rovno pozrel v nuende .. ale nechce sa mi to bootovat kvoli tomu .. a v studiu je zima .. nechce sa mi tam sediet :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12673
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Re: Jak použít efekt jen na část stopy?

Příspěvek od dendy » 25 úno 2011 11:49

Brooklyn / juanita juarez píše: muzes skocit kamkoliv, on si zbytek efektu (ty pred a po) zpetne dopocita.
to ale musi byt mrte otrava a musi to dlho drvat, ak to robi ako offline proces a nie realtime.. zmenis daco a cakas kym vsetko prerata, nie ? hlavne teda ked tych efektov tam mas viac a to wavko je dlhsie

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 02:03

Re: Jak použít efekt jen na část stopy?

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 25 úno 2011 11:53

urcite. tak to u offline procesovani bejva.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jak použít efekt jen na část stopy?

Příspěvek od Pytkin » 25 úno 2011 12:16

mne pride dost zlozity ten management .. idem si to asi fakt pozriet :)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Jak použít efekt jen na část stopy?

Příspěvek od pavlii » 25 úno 2011 12:31

No ne - management je IMHO gůt, ale Cubase bude počítat, což ale bude dělat každý program, pokud se nejedná o RT efektování :wink:

P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Jak použít efekt jen na část stopy?

Příspěvek od Pytkin » 25 úno 2011 12:56

jo je to paradne .. to som ani netusil , ze to takto funguje .. skoda , ked si savnes batch preset , ze sa potom po aplikovani neda uz editovat .. ale to by bolo asi moc zlozite ..

k dokonalosti este chyba menenie poradia efektov ..

Odpovědět