Key editor midi, problém s nastaveím panu u VST

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
Pavel Lanta

Key editor midi, problém s nastaveím panu u VST

Příspěvek od Pavel Lanta »

Zdarec mám tento problém: mám midi track ve kterém je zakreslena stopa kterou mi přehrává VST instrument...Když jdu do key editoru a chci si nastavit zakreslením PAN. tak mi ho ale nepřehraje....stále jde zvuk z obou repro....nefunguje ani automatizace PANU....
Diky

hubert

Příspěvek od hubert »

Ak ti nereaguje PAN na MIDI stope tak ju proste VSTi ignoruje. Skus nakreslit automatizaciu PAN do VSTi tracku.......teda priamo vystup z VST nastroja...

Pavel Lanta

Jasan to funguje, ale norozumím teda tomu s čím ten editor komunikuje, poněvadž jsem zkoušel i jiné VST a též bez reakce na zakreslený PAN...

hubert

Příspěvek od hubert »

Neviem, je mozne ze viacero VSTi nejako nema namapovany kontroler panoramy...aj ked sa mi to zda divne.Skusenost s tym nemam....vsetku automatizaciu riesim na audio stopach resp. VSTi stopach. Na MIDI stopy ani nesiahnem. Dokonca v mixe si ich vypinam zo zobrazenia...

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Přesně tak. VST nástroj nemusí ze specifikace MIDI eventů podporovat vše.

P.

Pavel Lanta

Prakticky začinám....mužete mi tedy někdo popsat praktické využití toho midi editoru konkrétně třeba toho PANU nebu Balance .....Protože třeba Velocity funguje bez problému....dikec

Odpovědět