Key editor midi, problém s nastaveím panu u VST

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Pavel Lanta
Příspěvky: 14
Registrován: 30 říj 2006 12:29

Key editor midi, problém s nastaveím panu u VST

Příspěvek od Pavel Lanta » 29 led 2009 15:04

Zdarec mám tento problém: mám midi track ve kterém je zakreslena stopa kterou mi přehrává VST instrument...Když jdu do key editoru a chci si nastavit zakreslením PAN. tak mi ho ale nepřehraje....stále jde zvuk z obou repro....nefunguje ani automatizace PANU....
Diky

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 14:12

Příspěvek od hubert » 29 led 2009 15:19

Ak ti nereaguje PAN na MIDI stope tak ju proste VSTi ignoruje. Skus nakreslit automatizaciu PAN do VSTi tracku.......teda priamo vystup z VST nastroja...

Pavel Lanta
Příspěvky: 14
Registrován: 30 říj 2006 12:29

Příspěvek od Pavel Lanta » 29 led 2009 15:47

Jasan to funguje, ale norozumím teda tomu s čím ten editor komunikuje, poněvadž jsem zkoušel i jiné VST a též bez reakce na zakreslený PAN...

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 14:12

Příspěvek od hubert » 29 led 2009 16:00

Neviem, je mozne ze viacero VSTi nejako nema namapovany kontroler panoramy...aj ked sa mi to zda divne.Skusenost s tym nemam....vsetku automatizaciu riesim na audio stopach resp. VSTi stopach. Na MIDI stopy ani nesiahnem. Dokonca v mixe si ich vypinam zo zobrazenia...

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 29 led 2009 17:15

Přesně tak. VST nástroj nemusí ze specifikace MIDI eventů podporovat vše.

P.

Pavel Lanta
Příspěvky: 14
Registrován: 30 říj 2006 12:29

Příspěvek od Pavel Lanta » 29 led 2009 18:04

Prakticky začinám....mužete mi tedy někdo popsat praktické využití toho midi editoru konkrétně třeba toho PANU nebu Balance .....Protože třeba Velocity funguje bez problému....dikec

Odpovědět