MP3 (WAV,...) player jako VST plugin
MP3 (WAV,...) player jako VST plugin
Nemate nekdo tip na VST plugin (nikoli VSTi), ktery umi prehravat audio (mp3,wav,flac,ogg, to je jedno..) ze souboru - potreboval jsem to uz pakrat kvuli snadnemu srovnani a prepinani s referencni nahravkou primo jako insert ve vystupni savli v DAW a nic sikovneho jsem na to nikde nikdy nenasel.
Prislo by mi to jako prakticka vec, nebavi me prepinat mezi Cubase a nejakym playerem ve Windows. Nasel jsem kdysi cosi podobneho, jmenovalo se to mp3play, ale to je bohuzel VSTi.
Prislo by mi to jako prakticka vec, nebavi me prepinat mezi Cubase a nejakym playerem ve Windows. Nasel jsem kdysi cosi podobneho, jmenovalo se to mp3play, ale to je bohuzel VSTi.
Re: MP3 (WAV,...) player jako VST plugin
...Přesně na tohle jsem se tady nedávno ptal. Bohužel jsem asi nedokázal vysvětlit co chci... nebyl jsem pochopen... Prej si mám wawku vložit do projektu hmm..
Existuje spousta nepraktickych reseni, tohle jedine by bylo prakticke, skoda, ze to neexistuje.
No nevím, vložit wav/mp3 apod do projektu mi připadá tak jednoduché, že otevřít nějaký plugin/přehrávač a pak tam teprve vložit tu wav/mp3 mi přijde složitější ...
Souhlas s Ivem - nechápu, kde je problém?
P.

P.
playerov je plna rit, len to musim mrknut doma... urcite mam aspon jeden
Plugin v insertu by umoznil pohodlne a rychle A/B prepinani v signalove ceste presne tam, kde to chci ( vypnu insert - hraje to, co do insertu prichazi, zapnu - hraje externi mp3), mne se to zda byt nejpraktictejsi reseni.
) Urcite by to tim slo obejit, melodyne v play modu jede z nejakeho soboru, princip je stejny, jen je to kanon na vrabce:-)
Obcas to pouzivam, to A/B prepinani pres [M]ute/[S]ola je aspon pro mne eckelhaft (o tom, ze si tim obcas nechtene ovlivnim dalsi mute sola, ktera mam zamerne v projektu, ani nemluve...). Jina moznost je pres [L]isten, ale to zase nepujde pres vystupni savli, kde chci mit treba SPAN (nebo jiny freq. anal.), ten bych pro A/B porovnani tez obcas rad...No nevím, vložit wav/mp3 apod do projektu mi připadá tak jednoduché, že otevřít nějaký plugin/přehrávač a pak tam teprve vložit tu wav/mp3 mi přijde složitější ...
Melodyne ako vst to nedokaze?

To bych ti byl vdecny. To samy jsem si myslel, dokud jsem to nezacal hledat. Vsechno, co jsem kdy videl, byly VSTi instrumenty, samplery etc...Normalni obycejny jednoduchy VST player asi neexistuje.playerov je plna rit, len to musim mrknut doma... urcite mam aspon jeden
no, vo fruity studio je prave edison... vie prehravat mpr, wav ale aj nahravat a procesovat audio... vlastne audio editor vo vst formate...
Oba znam, jsou to VSTi instrumenty:-(
hovno, ten prvy som bez problemov vlozil do inzertu vo fruity studio
Divne. V cubase 5 je to pro zmenu takto: mp3play i mp3playc nejsou mezi VST. Jsou mezi instrumenty. Prvni DLL se jako VSTi skutecne zavest da a funguje, druhy DLL hned spadne.