Nefungují vstupy ani výstupy

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
SpikeKillah
Příspěvky: 36
Registrován: 31 pro 2011 11:02

Nefungují vstupy ani výstupy

Příspěvek od SpikeKillah »

Ahoj, rád bych poprosil o radu,
Právě jsem přeinstaloval Win 7 64bit na Win 7 32bit, a přestal mi fungovat Cubase, používám Cubase 5, zvukovou kartu mám Akai EIE, Driver mám nastavený na Asio4All v2, In a Out je psaný že je aktivní... Když pustím signál do vstupů, monitory mi ho přehrávají bez problému, ale Cubase si ho vůbec nevšímá. Měl jste někdo podobný problém? Můžete mi někdo prosím poradit? Díky

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4818
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Nefungují vstupy ani výstupy

Příspěvek od Amorph »

musis si nastavit input/output connections (klavesa F4)

SpikeKillah
Příspěvky: 36
Registrován: 31 pro 2011 11:02

Re: Nefungují vstupy ani výstupy

Příspěvek od SpikeKillah »

Po otevření se mi objevilo toto http://www.2i.cz/2a4ee3c91a , jenže co teď?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22187
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Nefungují vstupy ani výstupy

Příspěvek od Pytkin »

podla obrazkov to mas aktivne .. BTW: EIE nema vlastny asio driver ?

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4818
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Nefungují vstupy ani výstupy

Příspěvek od Amorph »

to by asi melo byt v poradku, problem je tedy jinde. Hm, ted mozna koukam, ze nerozumim te vete "Když pustím signál do vstupů, monitory mi ho přehrávají bez problému, ale Cubase si ho vůbec nevšímá" - ceho by si Cubase mel vsimat?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22187
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Nefungují vstupy ani výstupy

Příspěvek od Pytkin »

no asi mysli, ze ho nema v cubase na vstupe ..

SpikeKillah
Příspěvky: 36
Registrován: 31 pro 2011 11:02

Re: Nefungují vstupy ani výstupy

Příspěvek od SpikeKillah »

Myslím to tak, že začnů hrát na mpc, z monitorů se to ozývá, ale cubase vůbec nereaguje, neleze stopa, proste nic... Nene, EIE nemá vlastní Asio driver

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22187
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Nefungují vstupy ani výstupy

Příspěvek od Pytkin »

ako pozeram EIE je pekna obluda .. A posielas signal do tych 1 a 2 ? a ked v cubase daco pustis , tak ti to hraje na vystupoch 1 a 2 ?

Obrázek

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4818
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Nefungují vstupy ani výstupy

Příspěvek od Amorph »

tak to vypada na nejaky specificky problem bud EIE nebo Asio4all pripadne kombinace obojiho. Zrejme nemas spravne nastavene fyzicke vstupy k tem asio kanalum ci neco takoveho. Ale s tim ti asi moc neporadim.

no i kdyz, jeste pro jistotu. V Cubase mas zapnuty monitor (repracek) na stope? Bez nej to neuslysis. Pokud chces nahravat, tak samozrejme ta stopa musi mit prirazeny prislusny vstupni kanal a zapnuty record, ale to je asi jasne...

chlodva
Příspěvky: 4
Registrován: 23 říj 2012 11:25

Re: Nefungují vstupy ani výstupy

Příspěvek od chlodva »

Pánové, sleduji vaši diskuzi na výše uvedené téma. Jelikož mám taky Cubase 5, ale jen Windows XP a líbí se mi Akai EIE PRO( zatím dělám na jiné půjčené kartě a musím ji vrátit), zajímal by mě výsledek diskuze.
Dotaz pro Spike Killah: Prosím Tě, podařilo se Ti to tedy rozchodit a pokud ano, v čem byla závada?
Děkuji za odpověď.

SpikeKillah
Příspěvky: 36
Registrován: 31 pro 2011 11:02

Re: Nefungují vstupy ani výstupy

Příspěvek od SpikeKillah »

Píšu trošičku později, ale přece odpovím, vše jsem rozchodil, odpověď jsem našel na jednom US fóru vlastne doporučili postupně zakazovat všechna ostatní zařízení připojené přez usb, zakázal jsem vše, ale bez výsledku, nakonec jsem jen vypojil bezdrátovou klávesnici a nahradil jí starou drátovou a rázem vše běželo. Od té doby jedu bez problému :)

Odpovědět