v kazdom pripade toto by mozno chcelo mat moznost bouncovat aj s efekami (aspon insert, aby to bolo jednoznacne) .. cize zase by potom bolo treba automaticky inserty odstranit z toho tracku .. no .. je to dost komplexna problematika asi

Ahoj. Jasně. V C5 není Halion, ale HalionOne. To znamená přehrávač nějakých připravených presetů. Víc s ním neuděláš. Na to budeš muset potřebovat plnohodnotnou verzi. Ale upřímně, mě se zdá že Halion vůbec nehraje....vras píše:Uplne z jineho soudku - soucasti C4 a C5 setupu je VSTi Halion. Synteticke zvuky normalne funguji, ale samplovane ne, nenajde to externi wavy - nevi nekdo, je neco spatne nainstalovane/nastavene nebo to tam zkratka neni a je potreba neco dokoupit? Diky.
Ahoj Brooklyne. Tak zkouším makra, ale zatím bez úspěchu. Mohl bys mi to prosím líp popsat? Nějak se mi to nedaří.Brooklyn / juanita juarez píše:no je pravda, ze tohle by qbase mohla resit elegantneji. (freeze vzdycky blbnul.) ja na to mam shortcut (povel: vyexportuj oznacenou cast + importuj do novy stopy), a to uz se da.Ondrash píše:Ahoj mám dotaz na Cubase, jak nejrychleji a nejednodušeji převést naefektovaný part na audio? Příklad: Mám audio stopu se zvukem crashe na který aplikuji nějaký delay (do insertu). Je nějaká možnost, nebo funkce, která mi zamění originál stopu s efektem stopou, kde už bude výsledný naefektovaný wav? Nějak na to nemůžu přijít. Klasický export je hodně zdlouhavý. Díval jsem se na nějaká videa Logicu a tam to chlapík generoval přímo přes klávesovou zkratku. Dost by mi to pomohlo. Druhá věc je, jak vyexportovat třeba jen naefektovaný signál, který bych přimíchával ke stávajícímu audiu.
Díky....