Otazky na cubase
Re: otazky na cubase
no skus a daj vediet ..
no robi mi to aj v inych verziach, a robi to aj v nuende ..Pytkin píše:no skus a daj vediet ..
cisto teoreticky, je mozne ze by to napr. vo viste /7/ nerobilo ?
no .. to zavisi od toho driveru .. na w7/vista bude mozno iny driver .. ale je mi to divne .. je to bezna vec pri USB zariadeniach , ze midi sa predbieha , ale zatial sa to vzdy podarilo odstranit ..
Vo vst connections - outputs som si nastavil dva vystupy: monitors (out1 out2) a headphones (out3 out4).
Da sa nejako docielit, aby mi vsetky stopy hrali naraz do oboch (aj monitors aj headphones) ??
Cubase Studio 4
Da sa nejako docielit, aby mi vsetky stopy hrali naraz do oboch (aj monitors aj headphones) ??
Cubase Studio 4
nemas tam zalozku studio ? tam sa da riadit monitorin a kopa veci .. tam by mali byt aj sluchatka ..
teraz ma napada , ci to nema len nuendo ..
bohuzial tam mam zalozky len "inputs" a "outputs"Pytkin píše:nemas tam zalozku studio ? tam sa da riadit monitorin a kopa veci .. tam by mali byt aj sluchatka ..
jasne .. no potom si skus spravit na mastri nastav SEND do toho druheho vystupu ..
ak master nema send , tak si sprav pred tym grupu a posli to z nej ..
ak master nema send , tak si sprav pred tym grupu a posli to z nej ..
ako sa v nuende v piano roll oznaci cely riadok v midi tracku?
je novy update Cubase 5.1.1.120
k update cubase - oficialni seznam oprav a novinek stoji za hovno, ze upravili eLicencecontrol ma fakt zajima nejvic, kokoti.
Operating System Compatibility
eLicenser Control Center
Project Assistant
AmpSimulator
Jog/Scrub Wheel
No uvidime, jak to bude doopravdy.
Operating System Compatibility
eLicenser Control Center
Project Assistant
AmpSimulator
Jog/Scrub Wheel
No uvidime, jak to bude doopravdy.
ahoj, mam otazku ohledne nuenda, sice je to tady o cubasi, ale nekdo treba budete vedet: v cubasi po zastaveni stopem se cubase zastavi na pozici kde zrovna je, nuendo mi ale skace na zacatek, neda se to nekde zmenit aby to slapalo jako v cubasi? nastaveni zkratek jsem vyzkousel prenastavit na cubasovsky, ale tim to nebude, stop je proste stop, jen v cubasi funguje jinak, netusim kde hledat ten pravej cudlik kterym to zmenit.
neni to pro me nijak dulezita informace, ani cubasi ani nuendo uz nepouzivam, ale taham si nejaky stary veci z nuenda do HDR a celkem mi tohle stopovani zneprijemnuje zivot. predpokladam ze to bude nejaka naprosta prkotina, ale ani po pul hodine laborovani a procitani manualu nuenda sem na to neprisel, tak kdyby nekdo vedel, budu vdecnej za radu.
diky
neni to pro me nijak dulezita informace, ani cubasi ani nuendo uz nepouzivam, ale taham si nejaky stary veci z nuenda do HDR a celkem mi tohle stopovani zneprijemnuje zivot. predpokladam ze to bude nejaka naprosta prkotina, ale ani po pul hodine laborovani a procitani manualu nuenda sem na to neprisel, tak kdyby nekdo vedel, budu vdecnej za radu.
diky
v preferenciach myslim ze v polozke transport je nastavenie , aby sa vracal na PLAY position .. a to mas zapnute .. syn sa hra na pocitaci , nemozem to teraz pozriet .. ak to nenajdes daj vediet , pozriem ti to vecer ..
Je to v Preferences/Transport/Return to start position on stop
tuto fci jsem si připřadil na klávesovou zkratku, bo pořád lézt do menu ...
tuto fci jsem si připřadil na klávesovou zkratku, bo pořád lézt do menu ...
panove dekuju! funguje to.
funkce vraceni na startovni pozici je na numerickym bloku na klavese 0, prehravani zastavi a po druhem stlaceni vrati na startovni caru, nechtel jsem to mit dublovane se stopem na mezerniku.
dekuju za radu, vyreseno.
funkce vraceni na startovni pozici je na numerickym bloku na klavese 0, prehravani zastavi a po druhem stlaceni vrati na startovni caru, nechtel jsem to mit dublovane se stopem na mezerniku.
dekuju za radu, vyreseno.
Zdravim vas vyskytol sa my problem pri importovani wav suboru do cubase 5.pocut to hlavne na speve ze je podladeny. ked subor pocuvam mimo cubase tak
je v poriadku. stretli ste sa s niecim podobnym?
je v poriadku. stretli ste sa s niecim podobnym?