Ok mrknu na to.Pytkin píše:acid punk : nieco taketo som nasiel
http://www.angelfire.com/geek/srlabs/diner.html
Din sync 24 je daky konkretny druh konektoru , ktory sa asi pouzival v tychto zariadeniach ..
tu popisuju dake zariadenie co okrem ineho robit aj roland sync24 to MIDI
http://www.soundonsound.com/sos/1996_ar ... ?print=yes
atd atd ..
Neviem teraz ale presne o co ti ide .. mas mc202 a daky ten interfejs ? a nejde ti to ?> alebo co ?
Otazky na cubase
2Vuid: přesně, jak píše Pytkin. Obávám se, že jsi správně v manuálu nerozlišoval obdélníčky
MIDI event je všechno, co se týká MIDI komunikace a nijak nesouvisí s programem, ve kterém pracuješ. MIDI Part je nějaký úsek MIDI eventů, který je jednoznačně ohraničen, a souvisí s pracovním prostředím programu - zde Aranž nebo Projekt.
Tebou položená otázka má odpověď "Nelze", pakliže se opřeme o slovo "event", a má odpověď "Lze", pakliže se v té otázce terminologicky zorientujeme (jak jsi jí myslel) a pracovat se bude s "MIDI party"; v tom případě se využijí zmíněné "Ghost" party.
P.

Tebou položená otázka má odpověď "Nelze", pakliže se opřeme o slovo "event", a má odpověď "Lze", pakliže se v té otázce terminologicky zorientujeme (jak jsi jí myslel) a pracovat se bude s "MIDI party"; v tom případě se využijí zmíněné "Ghost" party.
P.
ahoj... chtel bych se poptat jestli je mozny v Cubase 4 aby se mi automaticky zavrely a otevrely Pluginy, kdyz prepnu na jinou stopu....
jako ze mam oznacenou stopu, kde mam syntak a nejaky eq atd... prepnu o stopu niz, tak aby se mi automaticky zavrely ty pluginy co byly otevreny a otevrely ty pluginy k te dalsi stope na kterou sem presel...
da se to nastavit v cubase 4? mne to desne rozciluje to porad otvirat a zavirat....
rozhoduji se jestli koupim Cubase 4 nebo Cubase Studio 4... bude to nejaky zasadni rozdil kdyz koupim plny Cubase 4? Pracuji jen s VST a VSTi...
diky moc
jako ze mam oznacenou stopu, kde mam syntak a nejaky eq atd... prepnu o stopu niz, tak aby se mi automaticky zavrely ty pluginy co byly otevreny a otevrely ty pluginy k te dalsi stope na kterou sem presel...
da se to nastavit v cubase 4? mne to desne rozciluje to porad otvirat a zavirat....
rozhoduji se jestli koupim Cubase 4 nebo Cubase Studio 4... bude to nejaky zasadni rozdil kdyz koupim plny Cubase 4? Pracuji jen s VST a VSTi...
diky moc
ekeaze: o tom, ze by se automaticky daly otvirat pluginy, kliknutim na midi nebo instrument radek nevim. instrument radek ti cubase nabidne vytvorit pri spousteni vsti. je to vlastne dedikovanej midi radek pro prave otviranej nastroj.
jinak tvoje otazka jestli studio nebo full: jestli delas jen hudbu ve stereu, tak si myslim, ze studio je perfektni varianta - sam mam a nic mi nechybi, kdyz te bude zajimat neco konkretniho...
jinak tvoje otazka jestli studio nebo full: jestli delas jen hudbu ve stereu, tak si myslim, ze studio je perfektni varianta - sam mam a nic mi nechybi, kdyz te bude zajimat neco konkretniho...

2ekeaze: pokud vím, tak to nejde. Tahle věc je IMHO přesně to, co ty preferuješ z pohodlnosti, takže z úplně stejného důvodu to bude vadit druhému (z pohodlnosti - druhého by zase štvalo to zavírat třebas
). Takže se prostě programátorsky vyřeší buď tak nebo tak
vždycky zbyde zhruba 50% uživatelů, kteří nad daným řešením budou mrmlat....
P.

P.
dikx... asi pujdu do C4 studio, ale jak tak ctu ve vedlejsim tematu tak to vsem dela neplechu... tak tedy nevim....
jeste dalsi otazku mam na C 4...
kdyz mam treba 4 stopy s vst nastroji naroutuju je do grupy jak znich vytvorim jednu audio stopu ... jsem koukal ze grupa nema zadny record...
v abletonu to jde tak ze ty urcity stopy s VST nastrojema naroutuju pimo do jedne audio stopy, tam dam record a mam to nahrane v jedne audo stope....
jeste dalsi otazku mam na C 4...
kdyz mam treba 4 stopy s vst nastroji naroutuju je do grupy jak znich vytvorim jednu audio stopu ... jsem koukal ze grupa nema zadny record...
v abletonu to jde tak ze ty urcity stopy s VST nastrojema naroutuju pimo do jedne audio stopy, tam dam record a mam to nahrane v jedne audo stope....
Od verze 4.1 už by mělo jít volně routovat - takže by to mělo jít i tak jak to popisuješ v tom Abletonu Live - pošleš signál do audio stopy a nahraješ (nezkoušel jsem, tak nemůžu 100% potvrdit). Nicméně export/mixdown (jak píše Pytkin) mi přijde pohodlnější a rychlejší.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-