Otazky na cubase

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
VG
Příspěvky: 15
Registrován: 25 úno 2004 11:07

Příspěvek od VG » 11 říj 2008 17:11

půjde mi old cubase VST32 v5 pod Vistama?? a co notebook bez paralelního portu na ten jejich posr. HWkey?? jde to nějak bez nebo redukce z USB na paralel?? to je furt něco :-))))

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 říj 2008 23:21

VG : bez kluca jedine pouzit crack (ktory mimochodom pada menej ako original) .. Pod vistou by som sa s tym osobne netrapil .. strata casu ..

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 13 říj 2008 09:38

** FREEZING v C4 **

Jak kazdy asi vi.. cubase umi zmrazit VST stopu tzn. vypne se vsti a zmrazi se noty a bud i s efekty na stope nebo bez.. a pak se k tomu zle vratit a upravit noty. Jde to u F11 u VSTi, ale nova cubase ma Instrument Track, ktery je pohodlnejsi nez vkladat VSTi a propojovat ho s MIDI. Da se nejak zmrazit to VSTicko, co je v intrument tracku ? Jeste jsem na to neprisel jak.
Díky za info

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12668
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 13 říj 2008 09:51

Obrázek
;)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 13 říj 2008 10:29

dendy: No ty kraso diky ja jsem slepej :D vcera sem to ve studiu exportoval do stop jak blbej :D

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12668
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 13 říj 2008 10:31

stane sa :) clovek niekedy nevidi co ma pod ocami to je normalne :)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 13 říj 2008 10:46

dendy: mas pravdu ja jsem klikal jako divej na zalozky a vedel jsem, ze to tam nekde musi byt. Stejne tak jako v piano rollu, ze se da zobrazit jaky akord prave hraje :) to je taky dost dobra funkce, ktera mi doted unikala heh.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8791
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 14 říj 2008 20:06

tak opet k sidechainu: vyborna zprava: fabfilter vypustil vst3 kompatibilni verzi svyho pro-c compressoru. ja jen dodavam - jen houst!!! :-D

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 23 říj 2008 14:42

Zdravim...

Daji se v Cubase 4 nejakym zpusobem kopirovat Clipy bez automatizace ktera je na tracku...
priklad : chci zkopirovat midi clip z jednoho mista na druhy na stejnym tracku ... na tracku je automatizace cutoff (neni v tom MIDI clipu) ... kdyz zkopiruju klip tak se to zkopiruje i s automatizaci... potreboval bych jen klip bez automatizace...
predem dik...

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 02:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 23 říj 2008 14:57

ekeaze píše:Zdravim...

Daji se v Cubase 4 nejakym zpusobem kopirovat Clipy bez automatizace ktera je na tracku...
priklad : chci zkopirovat midi clip z jednoho mista na druhy na stejnym tracku ... na tracku je automatizace cutoff (neni v tom MIDI clipu) ... kdyz zkopiruju klip tak se to zkopiruje i s automatizaci... potreboval bych jen klip bez automatizace...
predem dik...
kdyz oznacim jen noty v partu a zkopiruju do schranky, prekopirujou se mi zase jen noty bez automatizace.

jinak je asi sikovny mit automatizace v separatnich partech.

no a jeste dodam, ze pro praci s midi eventama (treba vyfiltrovani jen urcityho typu automatizace a zkopirovani jinam) je MIDI > list editor.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 23 říj 2008 15:15

oki.. dik...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 30 říj 2008 14:04

Dotaz: Cubase SE3 / Studio 4 a asi i Full cubase mají export do Wav / Aiff / OGG da se nejak zaridit aby to melo i MP3 kodek ? nejaky upgrade ? Diky za info.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 30 říj 2008 14:12

V C4 full de rovnou export do MP3... jinak pro ostatni verze je toto https://shop.steinberg.net/cgi-bin/pp

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8791
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 30 říj 2008 14:17

ja mam dojem, ze tam mam i mp3 export.. :-(

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3853
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 30 říj 2008 14:20

ekeaze píše:V C4 full de rovnou export do MP3... jinak pro ostatni verze je toto https://shop.steinberg.net/cgi-bin/pp
Diky, jen skoda, ze ten link nefunguje. Chyba steinbergu.

Odpovědět