Otazky na cubase

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Zeck
Příspěvky: 33
Registrován: 04 říj 2008 16:47

Příspěvek od Zeck » 08 lis 2008 23:44

mam taky problem, ze midi click mi nehra prvu dobu, inak funguje. -,2,3,4,-,2,3,4 - asi tak nejak tuka.
nevie niekto ako to rozchodit? dik.

Obrázek

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 08 lis 2008 23:55

HIGH NOTE Mas E-1 .. vacsinou bicie hravaju od C1 .. na E-1 ci zjavne nic nehra .. zmen to na inu notu a mas to ..

Zeck
Příspěvky: 33
Registrován: 04 říj 2008 16:47

Příspěvek od Zeck » 09 lis 2008 00:24

Pytkin píše:HIGH NOTE Mas E-1 .. vacsinou bicie hravaju od C1 .. na E-1 ci zjavne nic nehra .. zmen to na inu notu a mas to ..
dakujem :)

Daedalus
Příspěvky: 36
Registrován: 23 úno 2008 18:55

Je to normalne ?

Příspěvek od Daedalus » 11 lis 2008 18:02

Zdar, je to normalne, ze mi hockedy spadne Cubase z nicoho nic ? Napr. krutim si zvuky v nejakom VSTi, rozhodnem sa ze loadnem druhy VSTi a trt. Hardware/Software -> Win Vista 32bit sp1, Cubase studio 4, Tascam US-144, Dell Studio 1535. S audiom v cubase vobec nepracujem, cisto VSTi. Padalo to aj pri XP prof.

d.

edit// Kde moze byt problem ? resp. nejake riesenia ?
Naposledy upravil(a) Daedalus dne 11 lis 2008 18:30, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 11 lis 2008 18:22

neni to normalne ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Re: Je to normalne ?

Příspěvek od Ondra P. » 11 lis 2008 21:51

mirinko píše:Zdar, je to normalne, ze mi hockedy spadne Cubase z nicoho nic ? Napr. krutim si zvuky v nejakom VSTi, rozhodnem sa ze loadnem druhy VSTi a trt. Hardware/Software -> Win Vista 32bit sp1, Cubase studio 4, Tascam US-144, Dell Studio 1535. S audiom v cubase vobec nepracujem, cisto VSTi. Padalo to aj pri XP prof.

d.

edit// Kde moze byt problem ? resp. nejake riesenia ?
a hazi ti to nejakou hlasku kdyz to spadne? mne tohle delal taky C4 a byl pouze problem s driverem toho USB klice... dal jsem ho na jinej USB port ono si to znova nacetlo driver a pak to slapalo dobre...
ale jestli to dela i po preinsatalaci tak je to podivny...

Daedalus
Příspěvky: 36
Registrován: 23 úno 2008 18:55

Příspěvek od Daedalus » 12 lis 2008 16:12

ekeaze: No vzdy vypluje klasicku hlasku, Cubase4.exe sposobil chybu, alebo Cubase4.exe prestal pracovat a hotovo. K zvukovke som dostal Cubase LE4, LE4 by mi postacil len po instalovani ma ma na konci, a nechce sa spustit ani nevypise ziadnu chybu proste sa nespusti. Preto som bol nuteny skusit nelegalny Cubase studio 4, cize USB key nemam :)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 12 lis 2008 16:15

mirinko: hehe tak to se nediv, ten nefunguje :) kup si legal ;)

Daedalus
Příspěvky: 36
Registrován: 23 úno 2008 18:55

Příspěvek od Daedalus » 12 lis 2008 16:20

Ale preco sa mi teda nespusti ani ten LE4 co je OEM verzia ? Ta verzia by mi mala stacit. Nejak sa mi to nezda, problem bude niekde v HW.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 12 lis 2008 16:24

mirinko: urcite ta musi stacit. Oem verze ti bude makat jen s tim HW, co tam mas zasunuty, ale to vis. Jedine naformatovat a projit v nem ten ASIO test. kdysi mi nefungoval cubase kvuli spatne nastavene zvukovce.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 lis 2008 16:25

mirinko : nelegalny cubase 4 neexistuje .. teda taky co by fungoval .. takze ak mas cubase 4 nelegalny , tak to si mal povedat hned .. pada to preto ze to neni dobre cracknute ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 12 lis 2008 16:46

presne tak vsechny verze Cubase 4 nejsou poradne cracknuty a stale padaj prave pri otevirani pluginu...
myslim ze zas tak velkou castku za legal Cubase studio 4 nechteji... :wink:

ta LE verze ti nefunguje urcite proto ze tam mas soucasne ten Craclej Cubase... po preinstalaci windows by ti ten LE mohl chodit normal....

Daedalus
Příspěvky: 36
Registrován: 23 úno 2008 18:55

Příspěvek od Daedalus » 12 lis 2008 17:09

Ako som pisal vyssie, jeden z dovodov preco som kupoval tu zvukovku bol original Cubase 4 LE, ktory by mi postacil na to co potrebujem, lenze nejak nefacha a zatial neviem preco. Preto som bol "nuteny" skusit ilegal Cstudio4. O cenu ani tak nejde, ale full Cubase 4, alebo Cubase Studio 4 by som absolutne nevyuzil, cize u mna by to boli vyhodene peniaze.

edit// ekeaze: Praveze vzdy ked som skusal Cubase studio 4, alebo LE4, vzdy som mal v systeme len jednu verziu. Po kazdej deinstalacii som precistil registre atd. No momentalne nahadzujem nanovo Vistu, dufam ze budes mat pravdu a pofacha to.

Brooklyn / juanita juarez: No diiiik, rofl
Naposledy upravil(a) Daedalus dne 12 lis 2008 17:21, celkem upraveno 1 x.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 12 lis 2008 17:18

mirinko: neboj, i legalni C4 pada. ;]

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 12 lis 2008 17:20

Brooklyn / juanita juarez: Jj s nelegalnima plug inama :D:D:D

ja musim zaklepat, ze co pouzivam PoCo, UAD C4 a asi takovejch 5-8plug inu tak to je bez problemu :)

Odpovědět