Otazky na cubase

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 02:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 12 lis 2008 18:22

TOM-Thak píše:Brooklyn / juanita juarez: Jj s nelegalnima plug inama :D:D:D

ja musim zaklepat, ze co pouzivam PoCo, UAD C4 a asi takovejch 5-8plug inu tak to je bez problemu :)
:]

i bez.

ale tezko rict, jestli je to chyba pluginu, nebo cubase (nebo obojiho).

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 12 lis 2008 19:08

v praci mame Nuendo 4 a nepada skoro vobec .. no sice uz sme tu raz hladali duchov .. proste sem tam clovek narazi na bagy .. ale bezne je to OK ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 12 lis 2008 19:25

mne taky C4 celkem slape... pouze mi spadnul kdyz sem zkousel Linplug RMV beta verzy...

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 20:03

Příspěvek od jardatop » 14 lis 2008 01:26

mirinko: Cubase LE4 je potreba zaregistrovat na netu, jinak ti nepojede.

Daedalus
Příspěvky: 36
Registrován: 23 úno 2008 19:55

Příspěvek od Daedalus » 14 lis 2008 23:29

Uz bezi LE pod Vistou bez problemou.

peetr1
Příspěvky: 84
Registrován: 07 lis 2005 21:36

Příspěvek od peetr1 » 15 lis 2008 14:31

Mno i když to tady zrovna nepatří tak ta verze Portable je docela stabilní, i když není hack VST3 a Halione, padá to minimálně ..........

Zeck
Příspěvky: 33
Registrován: 04 říj 2008 16:47

Příspěvek od Zeck » 27 lis 2008 20:33

Ako sa da v cubase zmenit insert plugin napr. po 10sec na stope ktoru hra battery?
mohol by som ten kusok vystrihnut, exportnut do audia a dat to do osobitnej stopy, ale chcel by som vediet ci sa to neda nejako...
d

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4577
Registrován: 24 lis 2005 23:22

Příspěvek od Amorph » 27 lis 2008 20:54

Zeck: das si tam ty pluginy oba a v automatizaci toho kanalu prepnes opacne jejich bypass parametry.

Zeck
Příspěvky: 33
Registrován: 04 říj 2008 16:47

Příspěvek od Zeck » 27 lis 2008 20:58

Amorph píše:Zeck: das si tam ty pluginy oba a v automatizaci toho kanalu prepnes opacne jejich bypass parametry.
dik, idem vyskusat

Keitaro333
Příspěvky: 161
Registrován: 12 lis 2006 05:23

Příspěvek od Keitaro333 » 01 pro 2008 19:07

Jeden dotaz - tyka sa to nahravania internych zvukov keyboardu cez Cubase.

Klavesy su zapojene v mixaku a ked nahravam cisto audio stopu, vsetko ok, nahra sa. Tak isto ak nahravam midi vpohode - takze v zapojeni nieje problem.

Co mi nejde je, ze ked exportujem song v Cubase, nic mi to nenahra. Pricom ten track co chcem exportnut je stale v MIDI forme.

Je nejako mozne toto vyriesit alebo je to proste tak a neda sa to? Treba vzdy midi najprv nahrat do audio stop?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 01 pro 2008 19:42

no ak pouzivas daky externy midi zdoj , tak homusis zhrat do audio stopy napred .. az potom mixdownovat ..

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 15:08

Příspěvek od mario.severin » 02 pro 2008 08:29

Keitaro: Jo, prvně musíš nahrát do další audiostopy externí synth. Když jsem měl první HW synth tak jsem nad tím laboroval asi hodinu, než jsem na to sám došel. Samozřejmě si tu midi stopu zálohuj pro případné úpravy...

tritinitus
Příspěvky: 34
Registrován: 11 čer 2008 20:30

Příspěvek od tritinitus » 02 pro 2008 12:39

zdravim vsechny:prosim nevite nekdo proc mi nejde na Mac v Cubase 4.1 otevrit midisoubor a to jak SMF0 tak 1 v logicu to jde.Dekuji za radu :(

Hupox
Příspěvky: 114
Registrován: 22 zář 2003 09:11

Příspěvek od Hupox » 02 pro 2008 13:13

Skusil si Import Midi File?
MacBookPro 2.3 GHz Intel Core i5, M-Audio ProFire, MainStage 3, Nord Electro 5 74, Novation Mininova

tritinitus
Příspěvky: 34
Registrován: 11 čer 2008 20:30

Příspěvek od tritinitus » 02 pro 2008 14:19

ano samozřejmě zkusil je to zahada

Odpovědět