Otazky na cubase

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

TOM-Thak píše:Brooklyn / juanita juarez: Jj s nelegalnima plug inama :D:D:D

ja musim zaklepat, ze co pouzivam PoCo, UAD C4 a asi takovejch 5-8plug inu tak to je bez problemu :)
:]

i bez.

ale tezko rict, jestli je to chyba pluginu, nebo cubase (nebo obojiho).

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22186
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

v praci mame Nuendo 4 a nepada skoro vobec .. no sice uz sme tu raz hladali duchov .. proste sem tam clovek narazi na bagy .. ale bezne je to OK ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2030
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. »

mne taky C4 celkem slape... pouze mi spadnul kdyz sem zkousel Linplug RMV beta verzy...

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Příspěvek od jardatop »

mirinko: Cubase LE4 je potreba zaregistrovat na netu, jinak ti nepojede.

Daedalus
Příspěvky: 36
Registrován: 23 úno 2008 18:55

Příspěvek od Daedalus »

Uz bezi LE pod Vistou bez problemou.

peetr1
Příspěvky: 84
Registrován: 07 lis 2005 20:36

Příspěvek od peetr1 »

Mno i když to tady zrovna nepatří tak ta verze Portable je docela stabilní, i když není hack VST3 a Halione, padá to minimálně ..........

Zeck
Příspěvky: 33
Registrován: 04 říj 2008 16:47

Příspěvek od Zeck »

Ako sa da v cubase zmenit insert plugin napr. po 10sec na stope ktoru hra battery?
mohol by som ten kusok vystrihnut, exportnut do audia a dat to do osobitnej stopy, ale chcel by som vediet ci sa to neda nejako...
d

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4818
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph »

Zeck: das si tam ty pluginy oba a v automatizaci toho kanalu prepnes opacne jejich bypass parametry.

Zeck
Příspěvky: 33
Registrován: 04 říj 2008 16:47

Příspěvek od Zeck »

Amorph píše:Zeck: das si tam ty pluginy oba a v automatizaci toho kanalu prepnes opacne jejich bypass parametry.
dik, idem vyskusat

Keitaro333
Příspěvky: 161
Registrován: 12 lis 2006 04:23

Příspěvek od Keitaro333 »

Jeden dotaz - tyka sa to nahravania internych zvukov keyboardu cez Cubase.

Klavesy su zapojene v mixaku a ked nahravam cisto audio stopu, vsetko ok, nahra sa. Tak isto ak nahravam midi vpohode - takze v zapojeni nieje problem.

Co mi nejde je, ze ked exportujem song v Cubase, nic mi to nenahra. Pricom ten track co chcem exportnut je stale v MIDI forme.

Je nejako mozne toto vyriesit alebo je to proste tak a neda sa to? Treba vzdy midi najprv nahrat do audio stop?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22186
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

no ak pouzivas daky externy midi zdoj , tak homusis zhrat do audio stopy napred .. az potom mixdownovat ..

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Příspěvek od mario.severin »

Keitaro: Jo, prvně musíš nahrát do další audiostopy externí synth. Když jsem měl první HW synth tak jsem nad tím laboroval asi hodinu, než jsem na to sám došel. Samozřejmě si tu midi stopu zálohuj pro případné úpravy...

tritinitus
Příspěvky: 34
Registrován: 11 čer 2008 20:30

Příspěvek od tritinitus »

zdravim vsechny:prosim nevite nekdo proc mi nejde na Mac v Cubase 4.1 otevrit midisoubor a to jak SMF0 tak 1 v logicu to jde.Dekuji za radu :(

Hupox
Příspěvky: 119
Registrován: 22 zář 2003 09:11

Příspěvek od Hupox »

Skusil si Import Midi File?
MacBookPro, MainStage 3, Soundcraft UI24R, Adam Audio T5V, Yamaha Modx8

tritinitus
Příspěvky: 34
Registrován: 11 čer 2008 20:30

Příspěvek od tritinitus »

ano samozřejmě zkusil je to zahada

Odpovědět