Otazky na cubase

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
gasma
Příspěvky: 63
Registrován: 19 pro 2008 22:56

Příspěvek od gasma » 24 bře 2009 13:53

Zdravim všechny mám prosbu nemáte někdo patch list pro Cubase na Kurzweil PC2X. Nemohu to nikde sehnat.Měl by to být soubor XML.
Díky za jakoukoliv pomoc

Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Příspěvek od marian » 26 bře 2009 11:18

kupil som si Cubase Studio 4 a neviem nastavit metronome , vobec mi nehra

SX3 mala output s nazvom "Audition" , kde hral iba click, ale v Cubase 4 neviem nic take nastavit ..
snazil som sa, ale nula bodov , nepomohol by mi niekto ?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 26 bře 2009 11:48

2marian: ve verzi "Studio" myslím Audition není. Prostě na záložce Metronome nastav "Audio Click" a je to. Nebo nastav MIDI Click a naroutuj si to do nějakého VST nástroje.

P.

Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Příspěvek od marian » 26 bře 2009 11:53

pavlii píše:2marian: ve verzi "Studio" myslím Audition není. Prostì na záložce Metronome nastav "Audio Click" a je to.
P.
tak prave toto mi nejde vobec

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 26 bře 2009 11:56

2marian: ?? nedávno jsem pomáhal dodělávat setup u kamaráda ve studiu v Plzni, on koupil Cubase Studio 5, což v tomhle bodě je IMHO úplně jedno, a jel Audio Click jako fík - akurát to je teda samozřejmě blbej zvuk (vlastně takový protivný pípání, rozhodně je MIDI click lepší). Nic extra se tam nenastavovalo a vlastně ani nenastavuje, je tam možnost zvolit si vlastní samply na ty dvě doby, ale já nechal default a na první zapnutí.... Aktivuješ "Click" na Transport panelu, že jo? :-)

P.

Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Příspěvek od marian » 26 bře 2009 12:03

pavlii píše:2marian: ?? nedávno jsem pomáhal dodìlávat setup u kamaráda ve studiu v Plzni, on koupil Cubase Studio 5, což v tomhle bodì je IMHO úplnì jedno, a jel Audio Click jako fík - akurát to je teda samozøejmì blbej zvuk (vlastnì takový protivný pípání, rozhodnì je MIDI click lepší). Nic extra se tam nenastavovalo a vlastnì ani nenastavuje, je tam možnost zvolit si vlastní samply na ty dvì doby, ale já nechal default a na první zapnutí.... Aktivuješ "Click" na Transport panelu, že jo? :-)

P.
mne to "protivny pipani" vobec nevadi, v cubase SX som to pouzival.

click aktivujem v tom panelu, "F2" , nechapem co to nejde

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 26 bře 2009 12:06

2marian: a do nastavení Metronome jsi se koukal? nebyl by screenshot?

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 26 bře 2009 12:10

To je divny hh ja dam v cubase studio 4 proste pismeno "c" na klavesnici a metronom jede jak o zivot.

Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Příspěvek od marian » 26 bře 2009 12:13


Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 26 bře 2009 12:38

No dopytle - na tom není co zkazit..?? :-( můj zásobník nápadů je tímto momentálně vystřílen, musel bych si to zkusit "osahat", což momentálně nejde...

Normální audio hraje, předpokládám....

P.

Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Příspěvek od marian » 26 bře 2009 12:44

pavlii píše: Normální audio hraje, pøedpokládám....
P.
jasne , ale inak mi to nejde do hlavy, ako potom zregulujem hlasitost clicku, ked na to nie je ziadny fader

vras
Příspěvky: 831
Registrován: 27 lis 2007 20:36

Příspěvek od vras » 26 bře 2009 12:48

podivej se na output busy - jakoby se audio z metronomu posilalo jinam nez na vystup, ze ktereho to poslouchas

Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Příspěvek od marian » 26 bře 2009 12:55

no lol, uz som na tom dosiel

vo VST conections (F4) , treba pri tom outpute ktory sa pouziva, nakliknut na policko ze "click" :-D

diki za rady ..

p.s. takze ta hlasitost clicku asi nepojde moc ovladat

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 26 bře 2009 12:57

marian: jen v nastaveni ale jinak se neda.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 26 bře 2009 13:02

Hehh.... :-) dobrá haluzna. Jak píše TOM - jen v nastavení metronomu.

P.

Odpovědět