Zdravim všechny mám prosbu nemáte někdo patch list pro Cubase na Kurzweil PC2X. Nemohu to nikde sehnat.Měl by to být soubor XML.
Díky za jakoukoliv pomoc
kupil som si Cubase Studio 4 a neviem nastavit metronome , vobec mi nehra
SX3 mala output s nazvom "Audition" , kde hral iba click, ale v Cubase 4 neviem nic take nastavit ..
snazil som sa, ale nula bodov , nepomohol by mi niekto ?
2marian: ve verzi "Studio" myslím Audition není. Prostě na záložce Metronome nastav "Audio Click" a je to. Nebo nastav MIDI Click a naroutuj si to do nějakého VST nástroje.
2marian: ?? nedávno jsem pomáhal dodělávat setup u kamaráda ve studiu v Plzni, on koupil Cubase Studio 5, což v tomhle bodě je IMHO úplně jedno, a jel Audio Click jako fík - akurát to je teda samozřejmě blbej zvuk (vlastně takový protivný pípání, rozhodně je MIDI click lepší). Nic extra se tam nenastavovalo a vlastně ani nenastavuje, je tam možnost zvolit si vlastní samply na ty dvě doby, ale já nechal default a na první zapnutí.... Aktivuješ "Click" na Transport panelu, že jo?
pavlii píše:2marian: ?? nedávno jsem pomáhal dodìlávat setup u kamaráda ve studiu v Plzni, on koupil Cubase Studio 5, což v tomhle bodì je IMHO úplnì jedno, a jel Audio Click jako fík - akurát to je teda samozøejmì blbej zvuk (vlastnì takový protivný pípání, rozhodnì je MIDI click lepší). Nic extra se tam nenastavovalo a vlastnì ani nenastavuje, je tam možnost zvolit si vlastní samply na ty dvì doby, ale já nechal default a na první zapnutí.... Aktivuješ "Click" na Transport panelu, že jo?
P.
mne to "protivny pipani" vobec nevadi, v cubase SX som to pouzival.
click aktivujem v tom panelu, "F2" , nechapem co to nejde