Tu jemarian píše:aha, dakujem. Daval som to do insertu stopy, mal som zapnuty monitoring, ale v nastaveniach aj direct-monitoring, diki za info. Takto mi to uz idePytkin píše:dal si to do insertu vstupu ? alebo stopy ? podla tvojho popisu mi to pripada ze do insertu stopy .. potom musi zapnut repracik (monitoring) aby signal siel do toho insertu .. nemozes mat ale zapnuty direct monitoring ..
rozumnejsie je nevytvarat stopu a dat tu ladicku do insertu vstupu ..
Ale ani za svet neviem najst, kde mam insert vstupu, nenasiel by sa nejaky screen ?
Otazky na cubase
Re: otazky na cubase
- Přílohy
-
a sakra, ja to tam nemam 

no ak pouzivas SE ediciu tak ta nema takyto mixer, ale inserty mas hned vedla trackov ak si ho selektnes, mas tam take zalozky a tam je insert, na tu kliknes a plni to presne tu istu funkciu co v rozsirenej verzii v mixe.. respektive si otvor mix a tam si stlac tlacitko E
SE verzia nema vstupy ? ako moze nahravat bez nich ?
2EXCOM: ale není to úplně to samé - pokud nemáš možnost zařadit efekt do Input Channel, tak se ti nemůže rovnou nahrát se signálem, ale aplikuje se až při mixu.
Jo a ještě poznámka k tvojí otázce z předchozí strany - nějak jsem to nepochopil, ale asi jen proto, že si myslím, že řešení je přece úplně jednoduché: MIDI stopě přiřadíš vstup (tedy konkrétně aktivuješ Multirecord > Input Split) a je to. Pozor - popisuji verzi VST5/32 a je možné, že se tato cool featurka z vyšších verzí ztratila
pokoukni...
2Pytkin: SL/SE edice samozřejmě mají vstupy
ale nemají "Input Channel", takže nelze nahrávat signál rovnou zpracovaný VST/DirectX efekty v Cubase.
P.
Jo a ještě poznámka k tvojí otázce z předchozí strany - nějak jsem to nepochopil, ale asi jen proto, že si myslím, že řešení je přece úplně jednoduché: MIDI stopě přiřadíš vstup (tedy konkrétně aktivuješ Multirecord > Input Split) a je to. Pozor - popisuji verzi VST5/32 a je možné, že se tato cool featurka z vyšších verzí ztratila

2Pytkin: SL/SE edice samozřejmě mají vstupy

P.
dano ; no ze si na vstup zavesis trebars amplitube a nahravas uz rovno zkreslenu gitaru ..
aha jasne. tak to SE3 naozaj nevie. musim najskor vytvorit audio track
dano : track si pri nahravani musis tiez vytvorit ..ale mozes nahravat uz procesovany zvuk .. do stopy .. v SE3 nahras cisty a na stopu zavesis efekt ..
vyhoda je , ze setris procesor , ked nahras 38 stop gitar , a na kazdu chces zavesit amplitube , tak to cpu nezvladne ..
zase zavesit efekt na stopu ma vyhodu ze stale pocas mixaze mozes ten efekt menit ..
vyhoda je , ze setris procesor , ked nahras 38 stop gitar , a na kazdu chces zavesit amplitube , tak to cpu nezvladne ..
zase zavesit efekt na stopu ma vyhodu ze stale pocas mixaze mozes ten efekt menit ..
jasne v profi studu by sa s E3 asi moc nedalo. ale na domace nahravanie par syntakov a VSTi mi to uplne staci aj ked to trva dlhsie lebo taketo a podobne ukony treba robit inymi cestami...
Tak tak. Moje odpověď byla jen pro upřesnění - spousta lidí se ptá "jak to, že mi to nenahrává ten efekt, když ho ale slyším" - takže to jen tak na upřesnění 
P.

P.
Existuje způsob v Cubase SX3 / Nuendo 3, jak po nastavení hitpoints u delsiho wavu v sample editoru priradit kazde frazi midi klavesu? Proste nadelat slides treba z vokalu a jedoduse je rozlozit na klapky primo v Cubase?
Neco jako u nové C5: http://www.steinberg.net/en/products/mu ... res_1.html nebo jako SliceX v Fl studiu... Díky.
Neco jako u nové C5: http://www.steinberg.net/en/products/mu ... res_1.html nebo jako SliceX v Fl studiu... Díky.
Existuje způsob v Cubase SX3 / Nuendo 3, jak po nastavení hitpoints u delsiho wavu v sample editoru priradit kazde frazi midi klavesu? Proste nadelat slides treba z vokalu a jedoduse je rozlozit na klapky primo v Cubase?
Zajímavej dotaz, to by mne take zajimalo.
Zajímavej dotaz, to by mne take zajimalo.
Nejde. Není přímá vazba na Audio Regiony od MIDI vstupu. To bys musel jednotlivé kousky v Sample Editoru uložit jako jednotlivé soubory a nacpat je do sampleru. Tohle možní šlo ve verzi VST5/32, kde je zajímavý nástroj "IPS" (Interactive Phrase SYnthesizer", ale upřímně - nikdy jsem s ním nepracoval a ani nevím, k čemu slouží (možná k úplně jiným věcem, než jsem si tipnul...).
P.
P.
na toto predsa sa vzdy pouzivala recycle ..