Povolenie zaznamu

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
oldcable
Příspěvky: 179
Registrován: 07 led 2012 11:17

Povolenie zaznamu

Příspěvek od oldcable »

Idem nahravat a stalo sa toto:
Z nicoho nic mi v Cubase 6 zmizlo vo vypise stop tlacitko zaznamu a monitor.
Poprosim skusenych o radu ci naozaj musim preinstalovat Cubase 6.?
Dakujem

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 2523
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Povolenie zaznamu

Příspěvek od Stan »

Pravym klikem na ovladani stopy (tam kde by se ti mely zobrazit) si otevri menu pro nastaveni (zobrazeeni) ovladacu ktere maji byt na stope zobrazeny. Myslim ze tohle funguje C6

oldcable
Příspěvky: 179
Registrován: 07 led 2012 11:17

Re: Povolenie zaznamu

Příspěvek od oldcable »

Doma to mam takto. V studiu pozrem dnes. Mozno to bude set record folder, ?
Přílohy
Record.jpg

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3348
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Povolenie zaznamu

Příspěvek od pavlii »

Ne, to je adresář pro nahrávané soubory. Track Controls Settings je to správné.

P.

oldcable
Příspěvky: 179
Registrován: 07 led 2012 11:17

Re: Povolenie zaznamu

Příspěvek od oldcable »

Tusil som, ze ako vzdy pavlii opat pomoze. Stary kabel dakuje a ide to vyskusat.

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 2523
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Povolenie zaznamu

Příspěvek od Stan »

:palec+:

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3348
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Povolenie zaznamu

Příspěvek od pavlii »

:-)

Odpovědět