Povolenie zaznamu

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 12:17

Povolenie zaznamu

Příspěvek od oldcable » 25 zář 2015 05:30

Idem nahravat a stalo sa toto:
Z nicoho nic mi v Cubase 6 zmizlo vo vypise stop tlacitko zaznamu a monitor.
Poprosim skusenych o radu ci naozaj musim preinstalovat Cubase 6.?
Dakujem

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1877
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Povolenie zaznamu

Příspěvek od Stan » 25 zář 2015 08:55

Pravym klikem na ovladani stopy (tam kde by se ti mely zobrazit) si otevri menu pro nastaveni (zobrazeeni) ovladacu ktere maji byt na stope zobrazeny. Myslim ze tohle funguje C6

oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 12:17

Re: Povolenie zaznamu

Příspěvek od oldcable » 25 zář 2015 10:30

Doma to mam takto. V studiu pozrem dnes. Mozno to bude set record folder, ?
Přílohy
Record.jpg
Record.jpg (118.83 KiB) Zobrazeno 802 x

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Povolenie zaznamu

Příspěvek od pavlii » 25 zář 2015 14:27

Ne, to je adresář pro nahrávané soubory. Track Controls Settings je to správné.

P.

oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 12:17

Re: Povolenie zaznamu

Příspěvek od oldcable » 25 zář 2015 15:49

Tusil som, ze ako vzdy pavlii opat pomoze. Stary kabel dakuje a ide to vyskusat.

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 1877
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Povolenie zaznamu

Příspěvek od Stan » 25 zář 2015 16:40

:palec+:

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3009
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Povolenie zaznamu

Příspěvek od pavlii » 26 zář 2015 00:24

:-)

Odpovědět