Prechod z C2Duo na C2Quad a nevyuziti jader

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 20 lis 2008 14:05

Ty kraso, 100 stop na rockovou kapelu, tak to sem fakt jeste brutus amater, ja mel zatim max. 24 stop v jednom tracku ;) To musi byt ulet...
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 20 lis 2008 17:52

Zde je odkaz pro přímé stažení tři záplat, které jsem našel a nainstaloval http://www.fileden.com/files/2008/4/23/ ... update.rar pro ty, kteří nechtějí podstupovat zdlouhavé metody ověřovaní OS.

Jedná se o vylepšení stability WinXP, update microcode s procesory Intel, a záplata pro vícejádrové procesory.
Platí pro WIN XP CZ

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 20 lis 2008 17:57

Taky mě napadá, jestli tohle neřeší SP3?

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 20 lis 2008 18:14

upman píše:Ty kraso, 100 stop na rockovou kapelu, tak to sem fakt jeste brutus amater, ja mel zatim max. 24 stop v jednom tracku ;) To musi byt ulet...
Trocha zdvojovacek a zdrojovacek na kytarach, hlase, solech... pak pri kazdej nastroj muzes nahrat i room a vono to naskace.

V necem se to micha hur (min mista) v necem lip (veci co sou normalne mono se daj rozhodit do sirky). Ale vicemene se posunes do grup "a je to".

kabaldan
Příspěvky: 2
Registrován: 09 črc 2007 15:03

Příspěvek od kabaldan » 21 lis 2008 04:04

Taky mě napadá, jestli tohle neřeší SP3?
Samozřejmě, KB896256, KB936357 i KB938828 jsou součástí SP3...
http://support.microsoft.com/kb/946480/

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Příspěvek od c9000 » 21 lis 2008 08:50

no já mám třeba v projektu 60-70 stop, na mix samozřejmě všechno ve waw a Cubase to stíhá, -mám Athlon 5000+ a 2gb ram. pruměrně na každé druhé stopě mám plugin.
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 21 lis 2008 08:53

Jinak lehky OT, ale ja mel brutalni trable s Ableton 7 na SP2, presel jsem na SP3 a slape mi jako hodinky a to mam relativne starou herku...
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 21 lis 2008 09:09

Já celej SP3 nemíním instalovat. Je tam sposty - tuny hotfixů na IE6 a IE7, služby apod., který vůbec v PC nemám a nepotřebuju.
Zrovna vybírám záplaty, který by se mohly hodit. Dám to tady k dobru.

Odpovědět