Přerušovaný zvuk v Nuendu

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
Džirka
Příspěvky: 514
Registrován: 25 úno 2009 19:57

Přerušovaný zvuk v Nuendu

Příspěvek od Džirka » 16 čer 2015 14:23

Hezký den všem, pracuji na jednom projektu a náhle mi p?i p?ehrávání za?al vynechávat zvuk n?kterých stop.. viz audio ukázka.. jinak, když b?ží projekt RAMka má stále dostate?nou rezervu a CPU jede na 50 procent. Nesetkal jste se s tím n?kdo?? Já poprvé

xdudy
Příspěvky: 262
Registrován: 13 led 2003 00:50

Re: Přerušovaný zvuk v Nuendu

Příspěvek od xdudy » 16 čer 2015 15:11

zkusil bych vypínat pluginy , předpokládám, že na stejnym setupu ti to v minulosti běželo normál.

Uživatelský avatar
Džirka
Příspěvky: 514
Registrován: 25 úno 2009 19:57

Re: Přerušovaný zvuk v Nuendu

Příspěvek od Džirka » 16 čer 2015 15:17

Jedu teď do studia, tak uvidím co s tím. Začalo to dělat poté, co jsem si tam importoval nové 3 audio stopy, smazal jsem je, ale dělá to stále

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Přerušovaný zvuk v Nuendu

Příspěvek od Pytkin » 16 čer 2015 22:25

mozni daco s asio driverom .. skontroluj jeho nastavenie ..

Uživatelský avatar
Cundo
Profesionál
Příspěvky: 607
Registrován: 15 pro 2007 18:44

Re: Přerušovaný zvuk v Nuendu

Příspěvek od Cundo » 16 čer 2015 23:40

Skusil by som vypnut wifi, popripade zakazat sietovy adapter.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

Uživatelský avatar
Džirka
Příspěvky: 514
Registrován: 25 úno 2009 19:57

Re: Přerušovaný zvuk v Nuendu

Příspěvek od Džirka » 19 čer 2015 09:16

Nedostal jsem se ještě do studia, tak vyzkouším co se dá.. internet ve studiu nemám. Může to být asio driverem, když všechny projekty fungují normálně, děje se to jen u toho jednoho?

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 10:45

Re: Přerušovaný zvuk v Nuendu

Příspěvek od W.Cable » 19 čer 2015 09:44

Pokud je to ITB mix, tak bych to videl jako Pytkin na nejaky problem driveru. Ale ty logice odporuje, ze se ti to deje jenom u jednoho projektu, to by zase mohl byt problem nejakyho VST jak pise xdudy.

Uživatelský avatar
PELF
Profesionál
Příspěvky: 1974
Registrován: 12 dub 2007 12:03

Re: Přerušovaný zvuk v Nuendu

Příspěvek od PELF » 19 čer 2015 10:25

I z těchto důvodů mám nastavený častější timestamp backup v DAW, abych se případně mohl vrátit do chvíle, než to začalo zlobit. Doporučuju.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Uživatelský avatar
Džirka
Příspěvky: 514
Registrován: 25 úno 2009 19:57

Re: Přerušovaný zvuk v Nuendu

Příspěvek od Džirka » 29 čer 2015 13:39

Tak jsem konečně přišel v čem to bylo. Příčina pro mě docela překvapivá. Zjistil jsem, že to dělaly dvě audio stopy. Na nich ale nebyl nasazen žádný plugin a zdály se neporušený. Když jsem je smazal problém ustal. Pak jsem začal z novu pracovat s jinými audio soubory a znovu to samé.. no a v čem to bylo? Když jsem ty "problémové" audio stopy přesunul do společného "audio" adresáře přestalo to. Nikdy se mi to před tím nestalo. Zkrátka, když v Nuendu pracuji s audio stopy, který jsou rozházený v různých adresářích na disku, dělá mu to očividný problém při náročnějších projektech. :?

Odpovědět