Problem pri nahravani ?

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
rastika
Příspěvky: 249
Registrován: 06 úno 2006 18:10

Problem pri nahravani ?

Příspěvek od rastika » 23 bře 2006 18:24

Zdarec minule sa mi pri nahravani 8 stop sucasne stala neprijemna vec.
pri pocuvani som zapocul pri konci asi 5 minutovej skladby v jednom
mieste neviem ci to mam nazvat skreslenie ale bol to taky zvuk ako ked
sa zle strihne nastroj keby nebolo nastavene automaticke vyhladanie
nuloveho bodu krivky.po zvacseni stop je tento jav na vsetkych stopach
viditelny ako zaporna amplituda cca 1stotinu sekundy.najhlasitejsie je to
pocut na nastrojoch ktore obsahuju basovu zlozku spektra.zatial som sa
s nicim podobnym nestretol.co to moze byt?vypadok prudu,procesor nestihal?
poradte ak ste sa s takym niecim stretli?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 23 bře 2006 18:48

da sa len tipovat, ale podla mna bezny dropout, cize podtiekol bufer. zvacsi si pocet bufferov v asio paneli, ak tocis naraz viac stop... zvukovy prejav tomu odpoveda

Uživatelský avatar
Tonysss
Příspěvky: 469
Registrován: 16 pro 2005 19:29

Příspěvek od Tonysss » 23 bře 2006 20:44

Dropout mi taky dělá velikánskej lupanec na všech stopách v sonárku :-((

rastika
Příspěvky: 249
Registrován: 06 úno 2006 18:10

Příspěvek od rastika » 26 bře 2006 19:53

vcera som skusal nahravat 8 stop a mal som maximalny buffer size 768
a znovu to spravilo.prejavilo sa to vo vst performance ako bliknutie cpu.
ked som dal sledovanie vytazenia procesorov v momente prebudenia
procesory boli v pohode.bude to nieco v internom nastaveni cubase.
poradte co mam este skontrolovat alebo nejaky test ak existuje.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 bře 2006 23:21

to ti moze spravit hocijaka debilna aplikacia beziaca na pozadi ..

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 27 bře 2006 12:49

rastika.. tak ako hovori Pytkin.. skus sa kuknut ktora aplikacia na kolko vyuziva cpu... ci sa ti nespustil nejaky virus scan, alebo co...

Odpovědět