Problém s Input/Output ve VST Connections

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
Logan
Příspěvky: 27
Registrován: 26 pro 2009 10:44

Problém s Input/Output ve VST Connections

Příspěvek od Logan » 24 led 2010 15:24

Z nějakého důvodu mi Nuendo 3 a steně i tak Cubase 4LE ve Vistě nevidí vstupy ani výstupy zvukove karty.
V Device setup mám ASIO driver nastaven správně, tudíš 'ESI MAYA44e ASIO 2.0', ale když ve VST Connections přidám sběrnici ať už na input či output, tak ve výběru 'Device port' je pouze 'Not Connected'. Nechápu... prosím o radu.

V XP mám Nuendo 2.1 a tam problém není.
■ HW: ESI MAYA44e, Tapco S5
■ SW: Nuendo 4.3, Battery, Guitar Rig 3, Amplitube 2/Metal, WaveLab 6, T-Racks 3 Deluxe
■ Projekty: http://bandzone.cz/torment

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Problém s Input/Output ve VST Connections

Příspěvek od Pytkin » 24 led 2010 16:30

niekde okolo vyberu a nastavenia ASIO driveru v Devices je nastavenie zobrazenia portov z ASIO drivera .. tam ich vsetkych vidis ? a maju nastavene visible ?

Uživatelský avatar
Logan
Příspěvky: 27
Registrován: 26 pro 2009 10:44

Re: Problém s Input/Output ve VST Connections

Příspěvek od Logan » 25 led 2010 14:06

VYŘEŠENO - nastavení zobrazení portů, o kterých mluvíš, jsem tam teda nikde nenašel, ale při výběru ASIO driveru, ikdyž tam byl nastaven defaultně dobře, je potřeba vybrat znova ten stejnej a dát 'switch' a porty se objevily.

EDIT: Nuendo 4 to nedělá
■ HW: ESI MAYA44e, Tapco S5
■ SW: Nuendo 4.3, Battery, Guitar Rig 3, Amplitube 2/Metal, WaveLab 6, T-Racks 3 Deluxe
■ Projekty: http://bandzone.cz/torment

Odpovědět