Problém s Reasnom

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
Radvan
Příspěvky: 23
Registrován: 10 pro 2007 10:09

Problém s Reasnom

Příspěvek od Radvan » 10 pro 2007 10:20

Zdravím,
preformátoval som Windows XP a odznova nainštaloval Reason. Problém je v tom, že mi neidú otvoriť staré Reasnovské projekty. Stále to vypusuje Song new format rns. Čo s tým? Ako ich otvoriť? Nové projekty, ktoré savnem sa dajú otvoriť, ale staré nie.

Dík
Radvan

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 10 pro 2007 10:37

To su zakladne veci, ktore by si mal vediet. Subory boli ulozene v novsej verzii aku mas nainstalovanu teraz. Doinstaluj upgrade.

Uživatelský avatar
Radvan
Příspěvky: 23
Registrován: 10 pro 2007 10:09

Příspěvek od Radvan » 11 pro 2007 17:18

bassline píše:To su zakladne veci, ktore by si mal vediet. Subory boli ulozene v novsej verzii aku mas nainstalovanu teraz. Doinstaluj upgrade.
V novšej verzii? Je to to isté CDčko s tým istým Reasnom 2.5.
Nerozumiem
Zakladna doska: ASUS P5E-V/P5E-VM HDMI; Pocesor: Intel Core2Duo RAM 4GB; Zvukovka: Delta 1010 LT; Repr: Behringer Truth B2030A; AKG K66

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 11 pro 2007 18:06

radvan: to je blbost co rikas, jinak by ti to ten software nepsal. nebo je to nejakej bug - v tom pripade bud kontaktuj support vyrobce softu, nebo nainstaluj novejsi verzi.

jo a jinak reason nema co delat v sekci cubase/nuendo - to jentak pro zajimavost.

Uživatelský avatar
Radvan
Příspěvky: 23
Registrován: 10 pro 2007 10:09

Příspěvek od Radvan » 28 pro 2007 15:05

Neidu otvorit ani ine formaty. Napr. niektore filmy, ktore pred tym sli. Je to haluz. Bolo by riesenim opat reinstalovat Windows?
Zakladna doska: ASUS P5E-V/P5E-VM HDMI; Pocesor: Intel Core2Duo RAM 4GB; Zvukovka: Delta 1010 LT; Repr: Behringer Truth B2030A; AKG K66

Jindrix
Příspěvky: 430
Registrován: 09 kvě 2007 20:58

Příspěvek od Jindrix » 28 pro 2007 15:43

Radvan: To už jsi ale opravdu trochu "mimo".
Evidentně jsi nedotáhl instalaci Windows a dalšího software do stadia, ve kterém byla před novou instalací.
Zjevně Ti tam chybí doinstalovat nejrůznější patche, upgrady, správné verze, v případě filmů s největší pravděpodobností i kodeky apod. - může toho být mraky, v závislosti na tom, kolik toho používáš.
Nová instalace Windows zjevně nic nevyřeší, pokud byla "čistá" - to by jsi mohl dělat donekonečna, bez těch zmíněných "doinstalací", upgradů apod.
A tohle téma sem opravdu i podle mě nepatří, čímž se ostatním omlouvám za reakci.

mipex
Příspěvky: 97
Registrován: 31 pro 2007 08:50

Reason

Příspěvek od mipex » 31 pro 2007 08:54

ahoj, je to tak Reasonovske stare z 2.5 verze nesky uz na Reason 3 proto vydali propelleri patch na Reason 3, pok to slo bez problemu. Pokud to delas cestou upgrade, doporucuji tedy nejdriv zacit z patchem pro verzi 3

Uživatelský avatar
Radvan
Příspěvky: 23
Registrován: 10 pro 2007 10:09

Příspěvek od Radvan » 18 led 2008 17:08

Páni...,

problém je vyriešený. Háčik bol v treťom inštalačnom CD, Orkester. Staré zálohované CDčka to vyriešili.

Taká somarina...

Senkju

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 20 črc 2008 00:12

neviete mi povedat ci existuje No-CD pre Reason 2.5?

alebo ine riesenie, ako nainstalujem Reason po sieti na masinu ktora nema CD tak aby deteklo ze mechaniku ma? mam takto sharnutu mechaniku, vsetko sa z instaluje, ale problem nastava ked si Reason pri prvom starte pyta CD.. vtedy nevie najst sharnutu cdrom mechaniku na kompe z ktore sa korektne z instaloval..

ak by existoval No-CD tak by to bolo asi to najlepsie riesenie...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 20 črc 2008 00:19

excom : nestaci tam to CD nakopirovat dakde ?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 20 črc 2008 00:42

pytkin : nie, Reason caka na vlozenie CD do mechaniky... to je ten problem... a ked sa to stane cez siet tak to zjavne prenho nie je vlozene CD do mechaniky...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 20 črc 2008 00:58

to cd je copy protected? nestaci vyrobit virtualnu mechaniku a pouzit image?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 20 črc 2008 11:16

nieje, staci... image a deamon tools je riesenie :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 20 črc 2008 12:45

dendy : nevies ci vie deamon tool namapovat a sietove zatiadenie ako device? je nutne robit image cd aby to zhltol? otazka je ci check reasonu to zoberie ako regulerne cd, vyskusam...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 20 črc 2008 23:12

excom : jasne ze ano . .image mozes mat hocikde na sieti ..

Odpovědět