Reverb RoomWorks

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
Mercy

Reverb RoomWorks

Příspěvek od Mercy »

Mám Cubase 13 a plánoval som používať ako reverb práve integrovaný RoomWorks. Ale... RoomWorks disponuje zázračným tlačidlom "variation", ktoré keď stlačíte dostanete inú farbu zvuku. K pôvodnej farbe sa však už vrátiť neviete a podľa manuálu je tam týchto variácií 1000. To má uvádza do pomykova, pretože tým pádom nie som schopný zabezpečiť, aby v každej nahrávke (alebo stope) znel ten reverb rovnako. Možno keď nestlačím to tlačidlo "Variation" tak v defaulte má ten reverb vždy rovnakú farbu, ale tým som si už neni istý. Samozrejme môžem ho stláčať dovtedy, kým nebude mať reverb najprijatelnejšiu charakteristiku, (veď na to to aj je), lenže keďže sa neviem vrátiť k žiadnemu predchádzajúcemu stlačeniu, neviem porovnávať. Ja v tom vidím problém a tak som ten reverb prestal mať rád. :-) Ako to vidíte vy?

pavlii
Moderátor

Re: Reverb RoomWorks

Příspěvek od pavlii »

A co uložení jako preset - to nefunguje?

P.

Mercy

Příspěvek od Mercy »

Asi by to mohlo fungovať, ale aj tak... zvukové variácie (1000), ktoré nemám pod kontrolou ma moc nebavia.

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Hmm...těžko říct co tím soudruzi při návrhu mysleli. Jinak se s tím osobně docela ztotožňuju (myšleno s tím názorem).

P.

Odpovědět