S.O.S. - Cubase mi nechce naloadovat projekt

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
black_j0hn
Příspěvky: 126
Registrován: 25 kvě 2004 19:12

S.O.S. - Cubase mi nechce naloadovat projekt

Příspěvek od black_j0hn » 13 čer 2006 21:29

Nazdar,
mam zavazny problem, doufam ze mi nekdo neco poradite, protoze uz jsem zkousel vsechno mozne, a tu nekolikahodinovou praci se mi zatim nepodarilo zachranit.

Mel jsem projekt v Cubase SX3, nejake ty stopy, nejake ty VST... Regulerne jsem ho ulozil, vypl Cubase a sel delat neco jineho. Kdyz jsem ho chtel pozdeji zase otevrit, neslo to.
Cubase chvili loaduje, nejdriv Reading project file - v pohode, Connecting media - v pohode, ale u Loading Mixer se zasekne. Naloaduje LongeLizardVST3 ale u Ultrafunk fxCompressor R3 zatuhne a vyhodi hlasku:
"A serious problem has occurred: Please try to save your project under antoher name....blablabla..." Proste nic nerikajici blabol. Jak mam asi ulozit projekt ktery se nechce otevrit?!
Nevite co s tim? Mam podezreni, ze za to muze nektere z VST. Byl bych stastny kdyby se to naloadovalo klidne i bez VST, jde totiz o to, ze audio stopy sice jsou ulozene na disku, ale vsechny nejsou strizene presne na takt, takze by bylo nemozne a dost pracne je davat do noveho projektu.

Doufam ze nekdo bude vedet, diky.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 13 čer 2006 21:42

black john : vyskusaj : zmen v Cubase nastavenie , kde su VST pluginy (VSTplugins folder) .. vypni, zapni .. skus naloadovat projekt .. malo by ti napisat ku vsetkym plugnom ze sa nedaju naloadovat .. potom si zase zmenis ten adresar naspat ..

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal » 13 čer 2006 21:56

1. jestli ti vyjede ta hlaska, tak se projekt nacetl, korat "nezobrazil",nebo aspon zcasti, zkus save as, a potom to otevri
2. kdyz to nepujde tak se podivej do souboru cubasesx.log v adresari cubase, zajed az na jeho posledni zaznam a tam by melo byt napsane kvuli kteremu pluginu to spadlo (i kdyz to asi je ten ultrafunk)
ten plugin presun z vst adresare nekam jinam a nalouduj projekt... pouzij rads jiny plugin
3. jeste jde taky zkouset donekonecna otvirat ten soubor, jednou to najet musi

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 čer 2006 00:59

Fractal píše:3. jeste jde taky zkouset donekonecna otvirat ten soubor, jednou to najet musi
to je take riesenie a'la windows uzivatel ..

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 14 čer 2006 07:57

Přikláním se k Pytkinovu návrhu (tomu prvnímu :-) ) buď změnit to nastavení, nebo (jedná-li se o VST verze pluginů) přemístit příslušná DLLka do jiného adresáře. Podstatný je ten efekt - sebrat Cubasi použité pluginy.

P.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 14 čer 2006 12:38

Fractal píše: 3. jeste jde taky zkouset donekonecna otvirat ten soubor, jednou to najet musi
no, tohle muzu potvrdit. zoufale odevzdana reiterace ad nauseum, kdyz se mi to poprve stalo, nakonec vedla k uspechu (asi napodesate).

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 14 čer 2006 12:48

hele a ty si nedelas prubezne zalohy rozpracovanosti ? no tak to asi ted zacnes zejo, doporucuju zalohovat i cely hotovy tracky vyexportovanim vcetne audiosouboru, holt kdyz se s necim striham celej vecer je fakt blby vo to prijit, vic nez ti prede mnou neporadim ale drzim palce

black_j0hn
Příspěvky: 126
Registrován: 25 kvě 2004 19:12

Příspěvek od black_j0hn » 18 čer 2006 19:50

diky za rady, ale bohuzel nic z toho nezabralo. zkousel jsem premistit vsechny pluginy, vypnout je v nastaveni, preinstalovat cubase...a vysledek zadny :(. ulozit to vubec nejde, protoze se to nenacte, nepusti me to k save as..., nejde na to vubec kliknout.

a v cubasesx3.log je jen tohle:


===================================================================
Cubasesx3.exe Version Version 3.1.1 Build 944 - 18.6.2006 19:02
-------------------------------------------------------------------
Timestamp is 434eb959 (Thu Oct 13 21:45:29 2005)
C:\Program Files\Steinberg\Cubase SX 3\Cubasesx3.exe
-------------------------------------------------------------------
Exception code: C0000094 INT_DIVIDE_BY_ZERO
Fault address: 005383FA 01:001373FA C:\Program Files\Steinberg\Cubase SX 3\Cubasesx3.exe

Registers:
EAX=00000000 ECX=00000000 EDX=00000000 EBX=0c630558 ESI=0c631518 EDI= 00000030
EBP=0012e2a0 EIP=005383fa ESP=0012e154 CS= 0000001b SS= 00000023 Flags=00010246
DS= 00000023 ES= 00000023 FS= 0000003b GS= 00000000

Float Save:
Control Word= ffff027f Status Word= ffff0020 Tag Word=ffffffff
Error Offset= 005386cb Error Selector=04a4001b
Data Offset= 0012e290 Data Selector= ffff0023
Cr0NpxState= 00000000

Bytes at CS:EIP:
f7 f1 8b 53 08 83 c7 08 89 42 20 c7 42 24 00 00
00 00 8b 43 08 89 78 28 e9 5f 08 00 00 f6 45 e4

Call stack:
Address Frame
005383FA 0012E2A0 0001:001373FA C:\Program Files\Steinberg\Cubase SX 3\Cubasesx3.exe
0051B6F7 0012E2BC 0001:0011A6F7 C:\Program Files\Steinberg\Cubase SX 3\Cubasesx3.exe
0051AC47 0012E2D8 0001:00119C47 C:\Program Files\Steinberg\Cubase SX 3\Cubasesx3.exe

Nemate jeste nejaky navrh? Napadlo me jeste zkusit to otevrit u kamarada, ale ten ma sx2, tak to asi stejne nepujde.

TommyK
Příspěvky: 83
Registrován: 18 bře 2006 09:33

Příspěvek od TommyK » 18 čer 2006 23:33

nedavno se mi stal ten samej problem....ulozit mi to sice slo, ale to byla asi ta chyba, kterou jsem udelal....ztratil jsem takhle nadobro, rozpracovanou dvou mesicni vec ze ktery jsem mel poprve dobry pocit, ze to je presne to co jsem chtel kdy udelat.....bohuzel jsem se musel smirit s tim, ze uz to nerozejbu ani za mak.....myslel jsem, ze vsechno poleti z vokna!!!

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 20 čer 2006 15:40

hm, bohuzel nevim, chtel jsem navrhnout postupny odebirani pluginu. nepouzivas nahodou TC native pluginy?

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 20 čer 2006 15:41

tommy: presne -- pokud se vam tahle zprava zobrazi behem prace na projektu, neukladejte ho.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 20 čer 2006 15:43

black: jestli to nepujde ani u kamarada, budes to asi muset vzdat. save as and save your ass :[

Odpovědět