Screens z Cubase 4

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Screens z Cubase 4

Příspěvek od carloff » 23 srp 2006 15:50

Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 23 srp 2006 16:42

nevyzera to bohvie ako ....

Crowley
Příspěvky: 56
Registrován: 29 kvě 2006 10:01

Příspěvek od Crowley » 23 srp 2006 16:47

Pekne,uz se na to tesim:)

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 23 srp 2006 17:16

hm, trochu lepsi, ale furt chladny jak psi cumak, zlata Sequoia ,)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

Příspěvek od tankista » 23 srp 2006 17:30

cyril: o te Sequoie slysim prvne, hned jsem si to nasel a nevypada to zle, zajimavy, ze jsem dosud nikdy nenarazil na zminku o takovem robusnim SW... Zaujala me integrace Algorithmix pluginu, ty jsou hodne kvalitni... Delas v tom, mas s tim nejake zkusenosti?

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 23 srp 2006 17:33

tankista: o Sequoi si zalozte samostatny thread. dakujem.

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 23 srp 2006 17:37

CHlapci vsak furt je to len SW co tu meditujete o tom ci je chladny alebo aky..je to len a len soft....hlavne aby sa v tom robilo minimalne tak dobre ako v doterajsich verziach....
Poshook sorry prosim ta ale o co je [glow=red]krajsi[/glow] Ableton? :D

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 23 srp 2006 17:38

hubert: ableton ma supa design ,)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 23 srp 2006 17:58

ableton nic v dizajne netrufne... tracktion sa snazi, ale je to funkcne nic moc.

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 23 srp 2006 19:25

Aha prepacte ubohemu amaterovi...takze hudobny soft je o dizajne......dizajn je aj o tom co sa komu paci...... takze vyjadrenie ze nejaky dizajn nic netrumfne je scestne......robim s cubaseom od cias Atari a zakladna koncepcia sa vlastne vobec nezmenila........to asi preto ze je tolko "nespokojnych" uzivatelov....naopak konkurencne produkty dost intenzivne v priebehu rokov vykradaju Cubase.......ale OK.
Podla mna sa snazite hladat v softe nieco co tam jednoducho nieje a nikdy nebude.Soft je proste dost neosobna "vec" clovek s tym nepreziva take "vzrusenie" ako s HW.......a asi to nikdy inak nebude....proste potom uz je to len o ergonomii prace a to je asi tak vsetko.Naco mi je "SUPA" dizajn ked sa mi s tym dobre nepracuje?
A Poshook: ano viem mas original Ableton.......ale z toho Nuenda na ktorom robis ti tak trochu kvapka voda.....ehm sorry musel som si rypnut.......

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 23 srp 2006 19:43

hubert :-))))

imho nic nehovoriace screenshoty.. skorej by ma zaujimal list novych featur - SX3 je tak super ze si uz moc nejake zasadne vylepsenie predstavit neviem:)..

co by ma potesilo keby nejak vylepsili mixer aby sa dalo lepsie triedit a zapinat/vypinat skupiny kanalov (viac hide-ovacich group, nie iba jedna jak teraz), ked ma clovek loadnutych 8 vst-cok z ktorych kazde ma 12 out kanalov tak je niekedy problem sa v tom orientovat.. celkovo by to mohli nejak zoptimaliovat, zmensit ikony, aby to bolo prehladne aj pri mensom rozliseni ako 1600x2000, myslim ze graficke prvky su zbytocne velke) ...jo skinovatelnost by bola SUPER featura...

a dufam ze dobre veci z SX3 nezrusia, uz sa parkrat stalo ze nieco uzitocne z prechadzajucej verzie do novej "mudro" nedali ...

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 23 srp 2006 20:00

Sorry nechal som sa trochu uniest...nechcel som tym povedat ze je Cubase ten najlepsi soft.Kazdemu vyhovuje nieco ine. A niekomu staci ked je dobra grafika. Ale pravda je ze na cubaseackom mixeri by bolo co zlepsovat....snad sa dockame. A suhlasim s Dendym aj v tom ze uz sa par krat stalo ze v novsej verzii vypustili niektore dobre vychytavky z verzie predchadzajucej........ja to napriklad najviac pocitujem prave v niektorych funkciach MIDI.....nieco proste vypustili uplne a nieco zamaskovali pod iny nazov a okno....to aby clovek nevysiel z cviku. Nicmenej aj tak mam Cubase rad....ak ked sa niekomu nepaci jeho dizajn. :D

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 23 srp 2006 21:26

hubert píše:CHlapci vsak furt je to len SW co tu meditujete o tom ci je chladny alebo aky..je to len a len soft....hlavne aby sa v tom robilo minimalne tak dobre ako v doterajsich verziach....
Poshook sorry prosim ta ale o co je [glow=red]krajsi[/glow] Ableton? :D
myslel som tym, ze z obrazkov sa nezda byt, ze prislo k zmene verzie. jednoducho mi ta 4 pripada byt ako 3. tot vsio :)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 24 srp 2006 00:08

dendy píše:hubert :-))))

imho nic nehovoriace screenshoty.. skorej by ma zaujimal list novych featur - SX3 je tak super ze si uz moc nejake zasadne vylepsenie predstavit neviem:)..
doufejme, ze jsem jen nerozpoznal ironii :]

qbase jednoznacne chybi vetsi modularita routingu signalu! nemoznost menit poradi insertu. nastavovat sidechaining je utrpeni. (daw to neumi, vst polovicate -- narozdil od rtas: tam to jde bez latence; vsechny vst pluginy, co umi samy [tj. bez rucniho posilani signalu v daw a la waves C1] externi sidechaining, maji z principu latency - wt*.) prirazovani parametru v daw nebo vst parametru pomoci midi pres generic remote :shock: . a tak dal.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12697
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy » 24 srp 2006 07:54

juanita: jasne - o poriadnom routingu snivam uz odkedy som kedysi robil v BUZZ-e :-) len tohto sna som sa vzdal takze o nom uz ani nehovorim :))

neverim ze niekedy poriadne spravia routovacie moznosti (napr. to co mi EXTREMNE vadi a to je vec ze groupy sa daju routovat iba zo smeru z lava do prava) ... proste neverim ze toto niekedy vylepsia, ked takuto zasadnu (a z programatorskeho hladiska nie az tak zlozitu) vec nespravili do verzie SX3 za tie roky tak si nemyslim ze to niekedy spravia :-(( takze moj sen - routovanie vyriesene maximalne modularne (buzz,psycle a podobne enviromenty) ostane urcite navzdy len snom...

Odpovědět