Steinberg PC / MAC kompatibilita

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Steinberg PC / MAC kompatibilita

Příspěvek od ECSON WALDES » 11 říj 2010 11:56

Rad bych se zeptal na jeden dotaz ohledne kompatibility Steinberg PC / MAC verze Cubase 4 (Nuendo 4).

Dostal jsem z Bratislavy na mix projekt kterej je ulozenej v MAC formatu Steinberg Cubase 4, ale PC ho neumi nacist coz jsem predpokladal. (steinberh sice pozna ze to je jeho format ale pak napise ze to neni podporovanej format. Nicmene rad bych se zeptal zda precejen neni kompatibilita nejak mozna, protoze jinak bych si musel nechat vse poslat vyexportovany do audia bez moznosti vyuziti vyhod projektu.

diky za info

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Steinberg PC / MAC kompatibilita

Příspěvek od carloff » 11 říj 2010 12:06

funguje to uplne bez problemu..mel jsem zde nekolik projektu .navic mam doma na macu cubase 5 a ve studiu na PC cubase 5 a nuendo 5. nikdy zadny problme...ovsem pozor nuendo 4 nenacte cubase 5 !
jednou to delalo problem ze to nechtelo prehrat audio -pak stacilo preulozit ...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Re: Steinberg PC / MAC kompatibilita

Příspěvek od ECSON WALDES » 11 říj 2010 12:13

Diky za info Milane.

premejslim cim to muze bejt

pise mi to tuhle vetu :
steinberg_error.jpg
steinberg_error.jpg (59.59 KiB) Zobrazeno 376 x

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Steinberg PC / MAC kompatibilita

Příspěvek od Amorph » 11 říj 2010 12:16

zkus jeste mrknout do cubase logu, jestli tam nejsou nejaky detaily. Log by mel byt tam, kde mas cubase nainstalovanej - teda pravdepodobne Program files/Steinberg/Cubase4...

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Steinberg PC / MAC kompatibilita

Příspěvek od carloff » 11 říj 2010 12:33

A neni to fakt v cubase 5 ten projekt?
plus muze blbnout nejakej plugin...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Steinberg PC / MAC kompatibilita

Příspěvek od Amorph » 11 říj 2010 12:39

na pluginu by to imho takhle neskoncilo. Kdyz chybi nebo nejde nahrat, tak to cubase zahlasi, ale load projde (aspon tak to probihalo vzdy u me). Ale taky mam pocit, ze by to mohla byt ta varianta s verzi 5 vs 4.

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Steinberg PC / MAC kompatibilita

Příspěvek od carloff » 11 říj 2010 12:42

mne tohle hlasilo kdyz mi kmarad kterej nebyl zvyklej na Steinberg omylem chtel skopnout freezovanou stopu...
pak jsem musel dal vsechny pluginy out a smazat slozku freeze v projektu...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Odpovědět