Tak konečně...měl jsem,myslím, že oprávněné obavy, a nakonec jsem příjemně překvapen. Steinberg byl u Microsoftu vyslyšen, a Win 10 už obsahují kritické opravy, které vyřešily problémy např. s latencí. Win 10 jsem měl za malou chvilku nainstalovaný (šmejd už čekal stažený na hardisku, aniž bych o tom věděl) a musím říct, že až na malé, naprosto marginální nedostatky (např. musel jsem počítač přeregistrovat u XLN, aby mě chodily addictive drums), je chod jak počítače tak všech softů,které používám, naprosto bezproblémový, stabilní, navíc, přes veškerou podobnost s win 8, i určitě designově povedenější, v cubase u mně zmizely grafické bugy, které mě čas od času trápily...Jsem zatím spokojen.
" Microsoft released the necessary patch in close cooperation with Steinberg after our engineers identified the cause (changes had been made to the MMCSS subsystem of Windows)."
Steinberg products compatible with Windows 10 by now
Re: Steinberg products compatible with Windows 10 by now
Přelaldil jsem z Windows 7 na Windows 10. Cubase 8 jede rychleji, snese menší buffer. Ale přátelé, po estetické a ergonomické stránce jsou Widle 10 hanebnost... Takže jsem na W10 přešel jen na studiovém PC. Jinak zůstávám na W7.
Re: Steinberg products compatible with Windows 10 by now
ja sa priznam , ze prave na studiovom PC by mi win10 nevadil , lebo tam robim len zvuk .. Prave na tom beznom PC by mi vadil .. Tam mam ale nastastie OSX