Steinberg products compatible with Windows 10 by now

Sekvencery Steinberg Cubase a Nuendo
Odpovědět
EMOTIKONE

Steinberg products compatible with Windows 10 by now

Příspěvek od EMOTIKONE »

Tak konečně...měl jsem,myslím, že oprávněné obavy, a nakonec jsem příjemně překvapen. Steinberg byl u Microsoftu vyslyšen, a Win 10 už obsahují kritické opravy, které vyřešily problémy např. s latencí. Win 10 jsem měl za malou chvilku nainstalovaný (šmejd už čekal stažený na hardisku, aniž bych o tom věděl) a musím říct, že až na malé, naprosto marginální nedostatky (např. musel jsem počítač přeregistrovat u XLN, aby mě chodily addictive drums), je chod jak počítače tak všech softů,které používám, naprosto bezproblémový, stabilní, navíc, přes veškerou podobnost s win 8, i určitě designově povedenější, v cubase u mně zmizely grafické bugy, které mě čas od času trápily...Jsem zatím spokojen.

" Microsoft released the necessary patch in close cooperation with Steinberg after our engineers identified the cause (changes had been made to the MMCSS subsystem of Windows)."

dJR

Re: Steinberg products compatible with Windows 10 by now

Příspěvek od dJR »

Přelaldil jsem z Windows 7 na Windows 10. Cubase 8 jede rychleji, snese menší buffer. Ale přátelé, po estetické a ergonomické stránce jsou Widle 10 hanebnost... Takže jsem na W10 přešel jen na studiovém PC. Jinak zůstávám na W7.

Pytkin
Moderátor

Re: Steinberg products compatible with Windows 10 by now

Příspěvek od Pytkin »

ja sa priznam , ze prave na studiovom PC by mi win10 nevadil , lebo tam robim len zvuk .. Prave na tom beznom PC by mi vadil .. Tam mam ale nastastie OSX :)

Odpovědět