Stylus RMX v Cubase SX 3 - probleeem
Stylus RMX v Cubase SX 3 - probleeem
zdravim chlapi,
mam docela velkej problem s VSTeckem Stylus RMX...pro priklad- kdyz natahnu do midi 1 tracku dejme tomu kopak, do midi 2 tracku treba hajtku (oboji ze slozky groove element) ktera ma dvojnasobny pocet uderu na stejne dlouhej loop jako ten kopak, tak mi v cubejsu hraje ta hajtka jenom pod uderem kopaku.midi 2 track (samotna hajtka) mi pritom vubec nehraje. jsem uz docela bezradnej, tak budu fakt rad za kazdou radu.
mam docela velkej problem s VSTeckem Stylus RMX...pro priklad- kdyz natahnu do midi 1 tracku dejme tomu kopak, do midi 2 tracku treba hajtku (oboji ze slozky groove element) ktera ma dvojnasobny pocet uderu na stejne dlouhej loop jako ten kopak, tak mi v cubejsu hraje ta hajtka jenom pod uderem kopaku.midi 2 track (samotna hajtka) mi pritom vubec nehraje. jsem uz docela bezradnej, tak budu fakt rad za kazdou radu.
lada80 : kto hlada najde http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... ght=cubase
lada: Napisal si to dost brutalne, takze neviem ci som ta spravne pochopil. V kazdom pripade to skusim:
Najjednoduchie co mozes spravit je otvorit si vo VST racku dva Stylusy. No a z jedneho riesit kopak a z druheho hihat. Alebo najskor si stoc do wavu kopak a potom hihat... Lebo jeden a ten isty Stylus moze naraz produkovat len jeden loop. A ak mas prave kopakovy loop, tak prirodzene ti nepojde hihatkovy.
Druha vec je, ze mas loop, ktory je aj hihat aj kopak. Tak si len na obe stopy nahod rovnaky kanal. To znamena, ze aj stopa 1 (kopak) aj stopa 2 (hihat) bude vysielat na kanaly 1 (na nom bude prijimat Stylus).
Najjednoduchie co mozes spravit je otvorit si vo VST racku dva Stylusy. No a z jedneho riesit kopak a z druheho hihat. Alebo najskor si stoc do wavu kopak a potom hihat... Lebo jeden a ten isty Stylus moze naraz produkovat len jeden loop. A ak mas prave kopakovy loop, tak prirodzene ti nepojde hihatkovy.
Druha vec je, ze mas loop, ktory je aj hihat aj kopak. Tak si len na obe stopy nahod rovnaky kanal. To znamena, ze aj stopa 1 (kopak) aj stopa 2 (hihat) bude vysielat na kanaly 1 (na nom bude prijimat Stylus).
je to tak jak ma bejt, rmx muze prehravat 8 midifajlu najednou, ale prehrava jenom prvni(s pridanim tech ostatnich jak jsem psal)....uz jsem to i preinstalova,l a stale to samy....nenastavuje se neco treba v cubase-nejaky slucovani kanalu a podobne?...dikyPytkin píše:lada : hmm . to je divne .. sipim ale problem v tebe .. ze si daco blbo spravil .. midifajly si korektne vytiahol oba ? ta hajtka v 2 je urcite cista hajtka ? a kopak v 1 je cisty kopak ? pusti si ich samostatne v RMXe ..
porad hraje jenom prvni stopa midi, ostatni sice na ukazateli hlasitosti na jednotlivich kanalech midi ukazuji spravnou aktivitu, ale zvuk nikde.kanaly z rmx do cubase jsou nastaveny jak maji byt.....co preinstalovat cubase?......jeste jeden dotaz.....kdyz v track listu otevru vst stylus rmx, objevi se mi 8 radku jednotlivych kanalu, ale aktivita (hlasitost)se objevuje jenom u prvniho coz mi neprijde normalni, tak se timto ptamPytkin píše:vyhod si hajtku do ineho vystupu a otestuj ci kopakovy midifile ovlada oba .. dakde robis chybu .. urcite by to malo fungovat .

blbej dotaz.. jak je ve stylusu tlacitko PLAY.. a krasne si tam clovek udela cely LOOP.. jde to pak nejak synchronizovat s cubase ? Totiz v midi to samozrejme prehrava jednotlive nastroje po notach to jak tu resite, ale kdyz chces pouzit tu smycku z toho stylusu primo jak si ji tam navrstvis a jen ji spustit s audiem nebo syntakama v cubase a aby to bylo synchronni.. jde to?