Vst hypersonic 2

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
alt
Příspěvky: 97
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Vst hypersonic 2

Příspěvek od alt » 01 lis 2012 17:35

zdravím...
mám hypersonic 1 z klíčem a chtěl bych update z 1 na 2 . Je to možné ??? ? existuje něco takového ????
bude li to možné...zakoupím... nebo koupím dvojku ...... nabídněte prosím nebo poraďte
díky....Alt

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: Vst hypersonic 2

Příspěvek od Milan » 01 lis 2012 20:42

Hypersonic 2 se už delší čas neprodává. Nástupcem je Halion Sonica upgrade z Hypersonic jde udělat.Halion Sonic a upgrade z Hypersonic jde udělat.

alt
Příspěvky: 97
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Re: Vst hypersonic 2

Příspěvek od alt » 02 lis 2012 09:15

halion sonic vlastním....poslední verzi (uddate)....přesto by jsem chtěl z hypersoniku 1 udělat 2.?????

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: Vst hypersonic 2

Příspěvek od Milan » 02 lis 2012 09:45

Tak teď nevím, jestli nebudu kecat, ale zkus se mrknout na podrobný výpis licence na Halion Sonic. Možná bude obsahovat zpětně i Hypersonic 2, tj. licenci možná máš. Stačilo by jen sehnat instalaci, což by neměl být velký problém.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Vst hypersonic 2

Příspěvek od Pytkin » 02 lis 2012 09:57

to by malo stacit sa pozriet do kluca nie ? do toho licence centra .. tam vidis , na co vsetko mas licenciu..

alt
Příspěvky: 97
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Re: Vst hypersonic 2

Příspěvek od alt » 02 lis 2012 13:40

díky....zkusím to a dám vědět....Alt

alt
Příspěvky: 97
Registrován: 31 kvě 2009 09:22

Re: Vst hypersonic 2

Příspěvek od alt » 04 lis 2012 09:39

zdravím....
skutečně stačí vlastnit licenci na halion sonic a hypersonic 2 jde nainstalovat i bez elicenseru.
mám nainstalovaný hypersonic 1 a jeho licenci na klíči , pri nainstalování dvojky se mi automaticky
verze 1 změnila na verzy 2, akorát jsem musel doplnit zvuky (Hypersonic Content) ručně do adresáře...steinberg-vst plugins-hypersonic-Hypersonic Content
hypersonic 2 je plně funkční i na w7/32.......hezký den.....Alt :)

Odpovědět