Z iLok1 do iLok2

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 11:17

Z iLok1 do iLok2

Příspěvek od oldcable » 09 dub 2013 16:47

Mam problem. Urcite sa to da len neviem ako na to. Potrebujem z ILok na ktorom mam Cubase 6 a WaveLab 7 dostat ten WaveLab do noveho iLoku na ktorom mam Cubase 7. Dakujem vopred za radu.

sequel78
Příspěvky: 37
Registrován: 14 bře 2013 10:41

Re: Z iLok1 do iLok2

Příspěvek od sequel78 » 09 dub 2013 17:46

ja myslim ze sa staci prihlasit na http://ilok.com/ pod tvojim ID a stiahnut licenciu... ono by si to totiz malo preskenovat na kluci co mas stiahnute a co nie... ak sa teda nemylim :)

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Z iLok1 do iLok2

Příspěvek od pavlii » 09 dub 2013 18:46

Steinberg umožňuje frknout licenci i na iLok???

P.

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Re: Z iLok1 do iLok2

Příspěvek od Milan » 09 dub 2013 22:40

Samozrejme ze NE!

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Z iLok1 do iLok2

Příspěvek od pavlii » 10 dub 2013 00:05

No proto! :-) takže tak, jak je dotaz položen, je to blbost a nemá řešení.

Ve všech ostatních případech (=USB eLicenser) lze, předpokládám, provádět operace s licencemi pomocí Licence Control Center (LCC).

P.

Dollac
Příspěvky: 67
Registrován: 05 čer 2002 16:05

Re: Z iLok1 do iLok2

Příspěvek od Dollac » 10 dub 2013 01:26

Zrovna dnes jsem prave toto delal. Staci spustit v pocitaci eLicencer Control Center jak pise pavlii, zasunout oba klice a pak mysi pretahnout pozadovanou licenci z jednoho do druheho. Je potreba byt v tu chvili pripojen k internetu.

oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 11:17

Re: Z iLok1 do iLok2

Příspěvek od oldcable » 10 dub 2013 07:49

Pavlii mas pravdu, aj blbost je dar. Zle som to napisal, ale ostani to pochopili. Dik, uz to frci.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Z iLok1 do iLok2

Příspěvek od pavlii » 10 dub 2013 08:31

:-D tak my tady obvykle leštíme ty věštecký koule o 106 ;-)

P.

oldcable
Příspěvky: 173
Registrován: 07 led 2012 11:17

Re: Z iLok1 do iLok2

Příspěvek od oldcable » 10 dub 2013 09:55

Pavlii trocha srandy nezaskodi. Vela predpovedi, ktore som napisal nespravne mi prineslo vela usmevu na mojich sedinach. Tak vela dobrych zvukovych nahravok. Cavecisko

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Z iLok1 do iLok2

Příspěvek od pavlii » 10 dub 2013 10:48

No však! Vďaka a Tobě také :-)

P.

Uživatelský avatar
maux
Příspěvky: 382
Registrován: 21 zář 2010 16:29

Re: Z iLok1 do iLok2

Příspěvek od maux » 07 led 2015 16:21

Čau,

u EastWest je teď všecko za polovic tak se chystám na nákupy. Teď mi přišel iLok2, tak si chci ověřit pár věcí, aby to večer odsejpalo.

1. Na klíči je takovej miničudlík, když ho zmáčknu, tak sundám ten plastovej kryt, ale ten stříbrnej papírek dolů nejde a nejde. Je na to potřeba nějaká chirurgie a k čemu je to dobrý?

2. Včera jsem se už snažil nakupovat, ale chce to po mě v košíku iLok Account, to asi vyřeším na jejich stránkách. Tak jen pro forot, jestli si mám na něco dávat pozor?

3. Nebo cokoliv pro iLok panice...

Díky moc.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Z iLok1 do iLok2

Příspěvek od TOM-Thak » 07 led 2015 17:21

Ad eastwest: jo to chce ilock ucet, ale to te navede.. ja to tam taky nejak skrz jejich kroky udelal. Horsi je si pak pamatovat vsechny ucty u vsech firem :D

Uživatelský avatar
maux
Příspěvky: 382
Registrován: 21 zář 2010 16:29

Re: Z iLok1 do iLok2

Příspěvek od maux » 07 led 2015 21:15

Díky, a co mam dělat s tim papírem co je pod plastem na klíči?

Odpovědět