Z iLok1 do iLok2
Z iLok1 do iLok2
Mam problem. Urcite sa to da len neviem ako na to. Potrebujem z ILok na ktorom mam Cubase 6 a WaveLab 7 dostat ten WaveLab do noveho iLoku na ktorom mam Cubase 7. Dakujem vopred za radu.
Re: Z iLok1 do iLok2
ja myslim ze sa staci prihlasit na http://ilok.com/ pod tvojim ID a stiahnut licenciu... ono by si to totiz malo preskenovat na kluci co mas stiahnute a co nie... ak sa teda nemylim 

No proto!
takže tak, jak je dotaz položen, je to blbost a nemá řešení.
Ve všech ostatních případech (=USB eLicenser) lze, předpokládám, provádět operace s licencemi pomocí Licence Control Center (LCC).
P.

Ve všech ostatních případech (=USB eLicenser) lze, předpokládám, provádět operace s licencemi pomocí Licence Control Center (LCC).
P.
Zrovna dnes jsem prave toto delal. Staci spustit v pocitaci eLicencer Control Center jak pise pavlii, zasunout oba klice a pak mysi pretahnout pozadovanou licenci z jednoho do druheho. Je potreba byt v tu chvili pripojen k internetu.
Pavlii mas pravdu, aj blbost je dar. Zle som to napisal, ale ostani to pochopili. Dik, uz to frci.
Pavlii trocha srandy nezaskodi. Vela predpovedi, ktore som napisal nespravne mi prineslo vela usmevu na mojich sedinach. Tak vela dobrych zvukovych nahravok. Cavecisko
Čau,
u EastWest je teď všecko za polovic tak se chystám na nákupy. Teď mi přišel iLok2, tak si chci ověřit pár věcí, aby to večer odsejpalo.
1. Na klíči je takovej miničudlík, když ho zmáčknu, tak sundám ten plastovej kryt, ale ten stříbrnej papírek dolů nejde a nejde. Je na to potřeba nějaká chirurgie a k čemu je to dobrý?
2. Včera jsem se už snažil nakupovat, ale chce to po mě v košíku iLok Account, to asi vyřeším na jejich stránkách. Tak jen pro forot, jestli si mám na něco dávat pozor?
3. Nebo cokoliv pro iLok panice...
Díky moc.
u EastWest je teď všecko za polovic tak se chystám na nákupy. Teď mi přišel iLok2, tak si chci ověřit pár věcí, aby to večer odsejpalo.
1. Na klíči je takovej miničudlík, když ho zmáčknu, tak sundám ten plastovej kryt, ale ten stříbrnej papírek dolů nejde a nejde. Je na to potřeba nějaká chirurgie a k čemu je to dobrý?
2. Včera jsem se už snažil nakupovat, ale chce to po mě v košíku iLok Account, to asi vyřeším na jejich stránkách. Tak jen pro forot, jestli si mám na něco dávat pozor?
3. Nebo cokoliv pro iLok panice...
Díky moc.
Ad eastwest: jo to chce ilock ucet, ale to te navede.. ja to tam taky nejak skrz jejich kroky udelal. Horsi je si pak pamatovat vsechny ucty u vsech firem 

Díky, a co mam dělat s tim papírem co je pod plastem na klíči?