Zgrupované MIDI takes po použití arrange track

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Odpovědět
Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 731
Registrován: 02 led 2007 04:44
Vybavení

Zgrupované MIDI takes po použití arrange track

Příspěvek od markuc » 09 úno 2019 14:10

Ahoj, používáte někdo Arrange tracky ?

Jde mi o tohle - pokud si poskládám aranž v Arrange tracku a pak použiju "flatten", nakopíruje se mi vše, tak jak má, ale MIDI tejky jsou jaksi zgrupované, takže jakékoli změny v jednom se projeví ve všech kopiích .. máte někdo radu, jak z toho ven ?

Díky

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 731
Registrován: 02 led 2007 04:44
Vybavení

Re: Zgrupované MIDI takes po použití arrange track

Příspěvek od markuc » 11 úno 2019 02:13

.. takže Cubase forum je mrtvé, zkusím někde jinde ..


Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 2471
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Zgrupované MIDI takes po použití arrange track

Příspěvek od Stan » 11 úno 2019 02:43

Je tam pozanmka ze po scelecni (flattening) nelze jiz editovat.

Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 731
Registrován: 02 led 2007 04:44
Vybavení

Re: Zgrupované MIDI takes po použití arrange track

Příspěvek od markuc » 11 úno 2019 13:23

Jasne, ale ono to editovat normálně lze, tohle je jediny omezeni .. ale napadá mě, že z toho bude cesta ven, zkopirovat MIDI eventy ze stávajícího tejku do nového, vyzkouším a dám vědět ..

Každopádně díky moc za reakci.


Uživatelský avatar
markuc
Příspěvky: 731
Registrován: 02 led 2007 04:44
Vybavení

Re: Zgrupované MIDI takes po použití arrange track

Příspěvek od markuc » 12 úno 2019 16:08

Funguje to, lze vytvorit novej take a do nej zkopirovat MIDI eventy, pak se tento novej chova nezavisle na ostatnich .. tak aspon neco.

Uživatelský avatar
Stan
Příspěvky: 2471
Registrován: 27 dub 2013 15:26

Re: Zgrupované MIDI takes po použití arrange track

Příspěvek od Stan » 12 úno 2019 22:46

cool :)

Odpovědět