Ahoj, mám následující problém :
V projektu jsem použil jednu stopu z importovaného MIDI file a ostatní stopy dohrál. Při kontinuálních změnách tempa v Tempo track se mění tempa mnou nahraných stop, ale ta jedna stopa z MIDI file tempo nemění. Zkoušel jsem otevřít v List editoru, nic kromě not a sustain pedálů tam není .. jak z toho ven ?
Změny tempa na MIDI file
Re: Změny tempa na MIDI file
Nerozumím úplně .. jak uložit ? Uložit lze zase jen MIDI file a to jsou všechny MIDI stopy dohromady ..
zkousel jsi copy/paste pouze noty do nove midi stopy?
SOLO midi track pred exportem
https://www.steinberg.net/forums/viewtopic.php?p=223923
je tam i jak si vytvorit jednoduchy makro pro tyto exporty
EDIT : co se tyka nasledovani tempa tak se zkus podivat jestli problematicka importovana stopa je prepnuta do "musical time base". Nevim co vse (jaky informace) jsi importoval s midi stopou takze jen hadam.
Zde je jednoduchy navod:
1 - provest tempo detection
2 - deaktivuj tempo track
3 - aktivuj "musical time base"
4 - reaktivuj tempo track
Snad ti to pomuze. Dej vedet
https://www.steinberg.net/forums/viewtopic.php?p=223923
je tam i jak si vytvorit jednoduchy makro pro tyto exporty
EDIT : co se tyka nasledovani tempa tak se zkus podivat jestli problematicka importovana stopa je prepnuta do "musical time base". Nevim co vse (jaky informace) jsi importoval s midi stopou takze jen hadam.
Zde je jednoduchy navod:
1 - provest tempo detection
2 - deaktivuj tempo track
3 - aktivuj "musical time base"
4 - reaktivuj tempo track
Snad ti to pomuze. Dej vedet

Aha .. tak stačil jen restart Cubase
Stopu mi poslal nejmenovaný aranžér a byly v ní veškerý sysexy, který si člověk dokáže představit, všechno jsem to hned v úvodu smazal .. natrápil jsem se s tím poměrně dost a prolezl na netu všechno možný, je asi pravda, že s tím u Steinbergů problémy jsou.
Díky všem za tipy a triky, budou se hodit, teď budu cosi podobného dělat nějak nepříjemně často ..

Stopu mi poslal nejmenovaný aranžér a byly v ní veškerý sysexy, který si člověk dokáže představit, všechno jsem to hned v úvodu smazal .. natrápil jsem se s tím poměrně dost a prolezl na netu všechno možný, je asi pravda, že s tím u Steinbergů problémy jsou.
Díky všem za tipy a triky, budou se hodit, teď budu cosi podobného dělat nějak nepříjemně často ..