Preju vam vsem krasny vanoce a tady mate ode me pod „audio stromecek“ ke stazeni moji velkou koleci samplu starejch drummachines ! : )
Je to moje vlastni peclive serazena kolekce 6000 samplu vetsiny vyrobenejch drummachines. Najdete tam vse od kultovnich firem ze 70, 80, 90 let, jako jsou treba -
LINN, Oberheim, Roland, EMU, AKAI, Yamaha, Boss, Casio, Cheetah, Kawai, Korg, MFB, Sequential Circuits, MXR, Simmons, Elka, Hohner, Electro-Harmonix, Vermona, Böhm atd atd. Jsou to nadcasovy samply starejch klasik. Sbiral jsem je 13 let a pouzil jsem je ve studiu na velky spouste alb, vcetne meho alba SOPHIA. V podstate to je kolekce kterou uz spoustu let nerozsiruju, protoze mi uz pred lety plne pokryla vetsinu zajimavejch elektro bubeniku ktery jsem kdy chtel v sampleru mit. Urcite si vsimnete datace samplu ktera saha az k roku 1998 ! Nektery jsou z ruznejch sampl CD, nebo z interenetovejch zdroju, no a pak spoustu z tech automatu jsem sam samploval do HW sampleru AKAI s5000 a s6000, jako napr muj uz prodanej analogovej Roland TR-808, kterej mam nasamplovanej ve vsech pozicich potenciometru, tak jako i TR-606, Drumtraks, OB DX atd atd.
Tak hezky svatky vanocni a at vas tahle moje kolekce tesi a radne inspiruje k hezky muzice !!! : ) ...dejte vedet jestli se vam samply libej :c)
---
EcsonWaldes__DrumMachines - 6000 samplu 220 MB:
http://www.biotech-studio.com/web_link_ ... chines.rar