SoundsFine píše:Pro%u10detl jsem si web a chápu, %u17ee kdy%u17e to pro%u10dítá takový Matucha, nebo %u10dlov%u11bk, který tomu rozumí, tak se musí usmívat a kroutit hlavou a %u159íkat si: To je ale sn%u16f%u161ka kec%u16f, bla bla bla...
Ale pro zákazníka, kapelu jsou to ty správné informace a výborný p%u159esný tah na bránu. Slova, která pot%u159ebuje sly%u161et. Myslím, %u17ee web tak bude velmi dob%u159e fungovat. Je z toho úpln%u11b cítit, jak ten Waldés svou práci miluje. Fotky jsou také výborné, vyza%u159uje z nich tv%u16fr%u10dí atmosféra, klid , ale i soust%u159ed%u11bní.
Tak%u17ee p%u159eji hodn%u11b úsp%u11bch%u16f a nejen v %u10cR, ale i od hranic na západ.
SoundsFine, dekuju za komplimenty a prani ! : )
Jinak, "snuska kecu" to jsou od tebe silna slova : )) nevim o co se opiral Matucha, spis jen mel potrebu trosinku rejpnout. Ja to narozdil od nej nemam jako Hobby bezstarostne v dome u rodicu. Chtel jsem to vzdy udelat poradne, je to muj podnikatelskej zamer, tuhle praci delam uz dlouho a snazim se v ni od zacatku bejt dobrej, nabidnout dobrou techniku, skvelej zvuk a pracovat na tom aby se memu studiu darilo. Studio mam nastaveny na komercni vyuziti se silnym osobnim pristupem, nejsem tovarna, jsem male studio, ale presto studio nalezite nabizim a propaguju jako kazdy jiny podnikajici clovek a davam si zalezet aby vse bylo perfektni a aby vsichni kdo semnou spolupracuji byli max spokojeni. S tim souvisi i popis studia a predstaveni vsech moznosti na webu. Nekdo by nenapsal na web nic, ja se rozhod pro detailni popis protoze o tom by web podle me mel byt a za jeho obsahem si samozrejme stojim. Mam tuhle praci moc rad, dejcham pro ni a doufam ze je to znat jak v me praci tak i v pristupu k ni : )
dendy píše:KRASA ! nadhera... si viem uplne predstavit to nadsenie a chut do prace

Dekuju moc dendy !
fantozzi2 píše:> ecson - s tim suchdolem plnej souhlas. Jezdim tam z Moravy za kamaradem a musim rict, ze v ramci prahy super misto na bydleni. Tak sorry za OT, uz koncim
Tak az budes pobliz, dej predem vedet a zastav se tu /nabidka plati pro vechny/ : ) jsem tu nonstop, studio mam ve vilce / rodinnym dome, ve ktery soucasne bydlim, tak jsem tu nonstop vednevnoci :c)
.