BIOTECH-STUDIO
- ECSON WALDES
- Profesionál
W.Cable, diky !
.
Neco Tudy taky podniknu, pokud neco zjistis dej vedet, taky se poptam : )Tudy píše: Lidi, co dělají s kovy, mě upozorňovali, ať s tím zajdu do nějakého zlatnictví, aby tam určili co přesně je to za kov a jaký prostředek a hadřík na to použít, aby nevznikly škrábance...
Tvůj vypadá ještě moc dobře - v prodejně vydavatelství RedBlack jsem viděl úplně tmavý (ale je fakt, že tam se hulí)
Hehe ty neunavnej stourale . ) "Jen u klavesnice a mysi nesedim" micham napul digitalne a napul analogove. Pulty uz jsem mel, ted pracuju jinak. Jde mi o zpusob prace a vysledek, ne o prostredek prace. Kontroler by mi lepsi zvukovou kvalitu neprines, cili nebyla by to zrovna efektivni investice. A navic by mi ted zavazel pred analog outboardem kterej je zasadni : ))Cyril píše:ecson: a co ze nemas aspon nejakej midi kontroler na ovladani mixu v DAW? Ja te mam porad spojenyho s mixpultama a nikdy bych necekal, ze nakonec budes sedet jen u klavesnice a mysiAkorat jsou ty poradny kontrolery silene drahy
Diky moc ! : ) Novy album neplanuju. Delam tu spoustu desek na kterejch se hudebne pri pordukovani vyjadruju do sytosti : ) Obcas potrebu neco vlasniho opet vydat mam, ale casove bych to ted nemel sanci zvladnout.Pierre niko píše:Jirko, to je radost... dispozicne je to jako moje studio, financne je to ale trochu jindeto ti preju, urcite si spokojeny... co nejaka vlastni tvorba? pustis se do neceho?
Poshook proc ne, muzeme to zkusit : )Poshook píše:vcera som akurat kupil Tritone Digital Colortone Pro. nasla by sa v ponuke sluzieb aj vyroba impulsov z tych tvojich masin)
.
- ECSON WALDES
- Profesionál
Vey, fantozzi2, psk501 - diky chlapi :c)
.
Dekuju moc ! : ) az budes mit cestu urcite se u me i s Pytkinem zastavte !KAYKO píše:Jirko, super tak Ti to vyslo. Krasne miesto na pracu. Gratulujem a prajem vela prijemnej roboty.
presne tak . Jsem v Suchdole od 1. kvetna : ) Mam to tu moc rad, fakt krasny klidny misto a kousek od centra Prahy.fantozzi2 píše:já jsem si říkal, že jsi to byl určitě ty, když jsem tě někdy na jaře viděl na Suchdoleteď už vím, co jsi tam asi dělal
.
- Pierre niko
- ECSON WALDES
- Profesionál
Pierre niko, vse je na mem webu. B" rezie a nahravaci mistnost tam jsou sice jen ve 2 fotkach ale je to tam, mrkni, vic fotek jsem zatim nedelal
B. rezie je na fotce v sekci "NEWS" uplne dole : http://www.biotech-studio.com
.
B. rezie je na fotce v sekci "NEWS" uplne dole : http://www.biotech-studio.com
.
- SoundsFine
Pročetl jsem si web a chápu, že když to pročítá takový Matucha, nebo člověk, který tomu rozumí, tak se musí usmívat a kroutit hlavou a říkat si: To je ale snůška keců, bla bla bla...
Ale pro zákazníka, kapelu jsou to ty správné informace a výborný přesný tah na bránu. Slova, která potřebuje slyšet. Myslím, že web tak bude velmi dobře fungovat. Je z toho úplně cítit, jak ten Waldés svou práci miluje. Fotky jsou také výborné, vyzařuje z nich tvůrčí atmosféra, klid , ale i soustředění.
Takže přeji hodně úspěchů a nejen v ČR, ale i od hranic na západ.
Ale pro zákazníka, kapelu jsou to ty správné informace a výborný přesný tah na bránu. Slova, která potřebuje slyšet. Myslím, že web tak bude velmi dobře fungovat. Je z toho úplně cítit, jak ten Waldés svou práci miluje. Fotky jsou také výborné, vyzařuje z nich tvůrčí atmosféra, klid , ale i soustředění.
Takže přeji hodně úspěchů a nejen v ČR, ale i od hranic na západ.
- ECSON WALDES
- Profesionál
SoundsFine, dekuju za komplimenty a prani ! : )SoundsFine píše:Pro%u10detl jsem si web a chápu, %u17ee kdy%u17e to pro%u10dítá takový Matucha, nebo %u10dlov%u11bk, který tomu rozumí, tak se musí usmívat a kroutit hlavou a %u159íkat si: To je ale sn%u16f%u161ka kec%u16f, bla bla bla...
Ale pro zákazníka, kapelu jsou to ty správné informace a výborný p%u159esný tah na bránu. Slova, která pot%u159ebuje sly%u161et. Myslím, %u17ee web tak bude velmi dob%u159e fungovat. Je z toho úpln%u11b cítit, jak ten Waldés svou práci miluje. Fotky jsou také výborné, vyza%u159uje z nich tv%u16fr%u10dí atmosféra, klid , ale i soust%u159ed%u11bní.
Tak%u17ee p%u159eji hodn%u11b úsp%u11bch%u16f a nejen v %u10cR, ale i od hranic na západ.
Jinak, "snuska kecu" to jsou od tebe silna slova : )) nevim o co se opiral Matucha, spis jen mel potrebu trosinku rejpnout. Ja to narozdil od nej nemam jako Hobby bezstarostne v dome u rodicu. Chtel jsem to vzdy udelat poradne, je to muj podnikatelskej zamer, tuhle praci delam uz dlouho a snazim se v ni od zacatku bejt dobrej, nabidnout dobrou techniku, skvelej zvuk a pracovat na tom aby se memu studiu darilo. Studio mam nastaveny na komercni vyuziti se silnym osobnim pristupem, nejsem tovarna, jsem male studio, ale presto studio nalezite nabizim a propaguju jako kazdy jiny podnikajici clovek a davam si zalezet aby vse bylo perfektni a aby vsichni kdo semnou spolupracuji byli max spokojeni. S tim souvisi i popis studia a predstaveni vsech moznosti na webu. Nekdo by nenapsal na web nic, ja se rozhod pro detailni popis protoze o tom by web podle me mel byt a za jeho obsahem si samozrejme stojim. Mam tuhle praci moc rad, dejcham pro ni a doufam ze je to znat jak v me praci tak i v pristupu k ni : )
Dekuju moc dendy !dendy píše:KRASA ! nadhera... si viem uplne predstavit to nadsenie a chut do prace
Tak az budes pobliz, dej predem vedet a zastav se tu /nabidka plati pro vechny/ : ) jsem tu nonstop, studio mam ve vilce / rodinnym dome, ve ktery soucasne bydlim, tak jsem tu nonstop vednevnoci :c)fantozzi2 píše:> ecson - s tim suchdolem plnej souhlas. Jezdim tam z Moravy za kamaradem a musim rict, ze v ramci prahy super misto na bydleni. Tak sorry za OT, uz koncim
.