PiKey píše:EW, rad by som sa opytal, co ta viedlo prave k apogee?
Prave riesim multikanalovy (8 alebo 16) ad-da, v sucasnosti pouzivam motu hd192 (k nemu este 4ad lavry) a rad by som urobil ozajstny krok vpred, tak neviem apogee, lynx, mytek, ssl...? Pocul si nieco z toho?
Ja se potreboval rozhodnout pro in/out 16tku. Mel jsem puvodne vyhlidnuty 3 vicekanalovy karty, SSL XLogic Alpha-Link (24 kanalu), Apogee AD-DA 16x, Lynx Aurora 16.
- SSL byla nejlepsi v pomeru cena vykon, jedina z tech 3 mela 24 kanalu, ovsem v 88.2 ci 96 kHz umi jen 12 kanalu a to je malo. Libil se mi jeji cistej zvuk, je to hodne dobrej prevodnik.
- Lynx me nakonec nezaujala zvukove, nestih jsem ji bohuzel vyzkouset v realu, ale sehnal jsem si hodne ukazek a testu, znela mi trochu neosobite v porovnavacich testech vedle Apogee, je to ale urcite hodne dobra karta me si ale nestihla ziskat, jen muj osobni dojem.
- Apogee AD-DA 16x, zvukove velmi transparentni, cisty zvuk, krasny basy a jemny prirozeny vejsky. Kdyz jsem si ji pujcil do studia byl jsem velmi rychle rozhodnutej. Hodne mi vyhovuje. Poridil jsem od Apogee 16 AD kanalu pro nahravani nastroju a 16 DA kanalu pro analogovou sumaci v TubeTech SSA-2B. Tyhle 16tky Apogee jsou vlajkovy lode firmy Apogee, jsem snima hodne spokojenej. Prijemnej je i fakt ze klientela na Apogee hodne slysi, nejen u nas ale i ve svete. Kdyz jsem se treba dival na velka studia venku ktery maj 80 ti kanalovy pulty, drtiva vetsina jich ma prave tyto 16tky. Jo a abych nezapomel moc dobre funguje funkce SoftLimit ktera pokud treba bubenik da vetsi ranu nez kterou clovek ocekava, SoftLimit presto ze by melo dojit k prebuzeni zvuk prenese bez jakyho koliv zkresleni, prefektni vec.
Pro mastering pak mam stereo ADDA od firmy CraneSong HEDD 192, kterej krome perfektniho prevodniku umi nabidnout i spoustu skvelejch barev.
peteness píše:Pěkné studio. Taky obdivuju tu buldočí cílevědomost. Web je taky hezký, trochu mě rozesmály "finanční operace".
Ať se daří, máš na to!
Dekuju ! : )
.