BIOTECH-STUDIO

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět
ECSON WALDES
Profesionál

BIOTECH-STUDIO

Příspěvek od ECSON WALDES »

Obrázek
.
Obrázek
.
Obrázek

Hola hola,

S potěšenim vam oznamuji ze studio Biotech je po prestehovani oficialne otevreno a spusten novy web. Podrobnosti na : http://www.biotech-studio.com

Dlouho jsem na electrozone nebyl, doufam jste se vsichni meli fajn a delali spoustu dobry muziky. Ja si tu dal vic nez pulrocni pauzu protoze jsem si na zada nalozil spoustu prace a starosti s realizaci studii a pri tom vsem nahravani a masterovani prvnich klientu v novem studiu. Vse se vyplatilo, je radost tu pracovat :c)

Pokud budete mit zajem o poradny analog mastering, nahravani, nebo mix, kontaktujte me ! : )

.

Tudy

Příspěvek od Tudy »

Jirko, je to nádhera, BLAHOPŘEJU!!! :)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Paráda, gratuluju :) Nejvíc se mi líbí ta stěna na druhém obrázku, má příjemnou atmosféru.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ecson : konecne fotecky ! parada !

delay

Příspěvek od delay »

Až dokončím nějakou normální věc, tak se stavím :). Leda že by ses na tom chtěl produkčně podílet, to by šlo i rychleji :). Ach jo. Jinak Ti to moc přeju.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

vyzera to skvele. dufam, ze sa dockame aj nejakych audio ukazok

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Nemas ty FARy nejak moc blizko? Myslel jsem, ze se tyhle vetsi monitory davaj spis tak par metru od kresla zvukare...?

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

supr!
Cyril píše:Nemas ty FARy nejak moc blizko? Myslel jsem, ze se tyhle vetsi monitory davaj spis tak par metru od kresla zvukare...?
FARy moc NEAR?

tak se odrolujes na zidli.

dano

Příspěvek od dano »

Jirka blahozelam. Vidim ze sa ti dari a to je fajn. V tvojom pripade sa len potvrdzuje, ze vysledky moze priniest len tvrda a poctiva makacka. Teda pokial niekto nema konexie (napr. Michala Davida). Super.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ECSON : toto je celkom dobry napad :

Speciální mastering

Postup, při kterém bude vaše smíchaná hudba dotažena k dokonalosti ze 3 samostatných STEREO stop, které Biotech Studiu dodáte:
1. vokál 2. bicí 3. instrumenty. Každá z těchto tří stop je ošetřena zvlášť s použitím analogových HiEnd EQ a kompresorů s následnou finální lampovou sumací. Tím lze docílit mnohem výraznějšího analogového zvuku, ale především mastering studio má pak větší prostor pro případné jemné doladění zvuku nahrávky a korekci drobných chyb přímo u zdroje problému. Například pokud jsou ve vašem mixu příliš ostré sykavky vokálů, jsou potlačeny přímo ve vokální stopě, aniž tento zásah ovlivní např barvu činelů, atd. Tato služba je sice o 30% nákladnější než standardní stereo mastering, nicméně nabízí mnohem výraznější možnosti ošetření a podporu kvality zvuku vaší hudby.

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Tudy, Jindy, Pytkin, delay, Poshook, juanita, dano - diky moc chlapi ! : )

Poshook : audio ukazky se pripravuji. U vas na Slovensku ted vychazi nove album bratislavske kapely NOISECUT (skveli lidi) na kterym jsem tu 2 mesice pracoval (recording, produkce, mix, mastering) tak na nej mrkni je to hodne dobra deska.

Cyril : FARy jsou pri praci v miste poslechu 2 metry od mejch usi, idealni vzdalenost. Urcite uz jsi cet ze jediny argument ktery ovlivnuje umistneni / vzdalenost reproduktoru je kvalita poslechu, kterou ovlivnuje mistnost a jeji proporce. FARy tu hraji perfektne v celem spektru, jsem nad miru spokojeny : )

Pytkin : jj. nabizim tu sluzbu, protoze tim muzu vice ovlivnit vyslednou kvalitu masterovane nahravky.

.

BS

Příspěvek od BS »

jj, moc pekny!

Venti

Příspěvek od Venti »

Jirko.. uzasne... gratulujem.. nech mas moc moc moc moc moc roboty !!! :)

c9000

Příspěvek od c9000 »

!MASAKER!

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Skvělé ! Nejvíc se mi u tebe líbila ta malá nahrávací místnost s velkým dozvukem :)
Pytkin píše:ECSON : toto je celkom dobry napad :

Speciální mastering

Postup, při kterém bude vaše smíchaná hudba dotažena k dokonalosti ze 3 samostatných STEREO stop

Je to fajn postup, který se i nám dlouhodobě velmi osvědčuje ... ted právě takto děláme nové album Roba Opatovského ...

Odpovědět