tenhle track je bohuzel tak strasne trivialni, ze de facto ani neni co hodnotit.. 4 takty dlouhy loop vyplneny necim, co se ani pri velke snaze neda nazvat hudebni myslenkou - proste jenom takova vata. Neber to osobne, ale musis na sobe jeste hodne zamakat!
njn... tak alespoň od jinejch tvůrců hiphopu nevystřihávám žádný samply ze známejch tracků . . jo jinak ten loop jsem "skládal" já... není to žádná smyčka z céda "milión smyček" ... aaa... triviální... njn... všechny PECKY jsou triviální . . .
- jackies: Jo Eiland . . . co je na tom špatnýho... se ti nelíbí můj mega LABEL???
Připomíná mi to moje starší skladby; myšlenka by byla, ale zůstala nezpracována - výsledný mix je asi 60% - proti vystřihování samplů nic nemám pokud mají své opodstatnění. Ostatně nejlepší hip hop je z let '92 - '98, kdy měl ještě hlavu a patu, pak to šlo postupně tam kde to je dnes... (_!_)
ono to moc nikoho nezajima, jestli je to tvoje loopa nebo ne, ale jestli to funguje a je to zabavny inspirativni.
Nejak mi pripominas tohohle typka z bijaku Thats What I am
Sane píše:Připomíná mi to moje starší skladby; myšlenka by byla, ale zůstala nezpracována - výsledný mix je asi 60% - proti vystřihování samplů nic nemám pokud mají své opodstatnění. Ostatně nejlepší hip hop je z let '92 - '98, kdy měl ještě hlavu a patu, pak to šlo postupně tam kde to je dnes... (_!_)
Není to smíchný.... proč se s tim míchat, když je to nachystaný pro rap... jestli to někdo bude chtít...
Oxyygen píše:ono to moc nikoho nezajima, jestli je to tvoje loopa nebo ne, ale jestli to funguje a je to zabavny inspirativni.
Nejak mi pripominas tohohle typka z bijaku Thats What I am
Když tě to nezajímá, tak do týhle diskuze nelez a hlavně sem necpi obrázky nějaký
Jinak ten obrázek nevim co je... takže jsi mě ničim neutřel a ani sis nerejpnul. Bohužel.
Sane píše:Připomíná mi to moje starší skladby; myšlenka by byla, ale zůstala nezpracována - výsledný mix je asi 60% - proti vystřihování samplů nic nemám pokud mají své opodstatnění. Ostatně nejlepší hip hop je z let '92 - '98, kdy měl ještě hlavu a patu, pak to šlo postupně tam kde to je dnes... (_!_)
Není to smíchný.... proč se s tim míchat, když je to nachystaný pro rap... jestli to někdo bude chtít...
A ten rap pak k tomu dostaneš jako acapelu a budeš to míchat... nebo to dáváš zdarma dál, nebo je to placený? Já že ke mě chodí točit rapeři a většinou si odnášej halfmixy a instra jsou kolikrat nejen nudny, ale hrajou uplne debilne.