Carloff - Falling

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět
Pierre niko

Re: Carloff - Falling

Příspěvek od Pierre niko »

Carloff: To je skoda, jiste ze zajima. Priznej si sentiment, priznej si, ze bys chtel, aby byla ezone plna paradnich postu. Jedine, co pro to nakonec muzeme udelat, ze pujdeme prikladem. Je to zacarovany kruh. Myslis, ze bych si nezaslintal nad nejakyma 500series preampama co se ti tam vali, ze bych nezkoukl nejake divoke pozice mikrofonu pri zvuceni bicich. Ze bych si nevyslechl nejake story z nahravani. Samozrejme, ze me to zajima. Jako spoustu dalsich. Tvuj pohled je, ze server se prezil je pouze tvuj pocit, protoze jsi prerostl ezone. Ale misto abys to bral s nadhledem a ze sve pozice ezone utvarel. predstav si, ze by se vas par vratilo. Parada, ze. Priznej si, ze by se ti to libilo. Protoze ezone je srdcovka :) A ze je tu par virtualnich chtrolinu, bud nad tim. Nahod nejake posty, Carloffe :)

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

tak myslím že Carloff nám svoju vysoko nadpriemernú ješitnost ukazoval aj ked sem ešte bežne prispieval (hlavne pri nekonečných hádkach s Ecsonom) takže nič nového..
carloff píše:Hezkou agónii Ezone. Přeje B
aj Tebe. Praje R.

c9000

Příspěvek od c9000 »

takže mám si jít pro popcorn ? :)

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

ReaktoplazmAR píše:tak myslím že Carloff nám svoju vysoko nadpriemernú ješitnost ukazoval aj ked sem ešte bežne prispieval (hlavne pri nekonečných hádkach s Ecsonom) takže nič nového..
carloff píše:Hezkou agónii Ezone. Přeje B
aj Tebe. Praje R.
Presne tak: Nekonecny hadky Carloffa, Ecsona a Iva byly hodne "sexy" na urovni a s velkou informacni hodnotou...:-P Zlatej Ivo dneska
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

carloff píše:Pierre - pochybuju ze to někoho zajímá;)a hlavně jestli to za nějakou energii stojí. A nejsem sám.Oxygen: já nečekal vůbec nic:) hlavně pokud sis nevšiml tak ten klip snad nikdo neřešil... Jinak si myslím, že speciálně ty jsi zářným příkladem někoho okouzleneho svou vlastní jedinečností, který ve skutecnosti žije ve virtuálním světě v kterem máš kostým Suprmana. Ve skutečnosti pajcování Numusic a práce v lokálním radiu z nikoho úspěšného muzikanta neudělá.pokud nemá píli a pokoru.Pravda je bohužel smutná tento server se přežil.bohudík už sem ani moc lidí, kpkterých jsem si vážil nechodí.Není vůbec proč tu být. A to je jen konstatování.bohudík mi je to už taky jedno. Hezkou agónii Ezone. Přeje B
Hele tady se o me pise a ja to prehlidl.:D

"pajcovani numusic" je co?

a kdes vzal, ze mam ambici bejt uspesnej muzikant?

No ja jen doplnim, ze lokalni studio a lokalni hudba z tebe uspesneho muzikanta nedela .:-P (Kdyz uz mas potrebu ohrnovat nos nad moji praci a profesi.. Jen pro predstavu, moji praci tejdne posloucha 180 000 lidi - (prazsky R1 ma cca 80 000)) - kolik tvoji netusim.:) a pokora u tebe? hm hm

ALe i tak ti fandim, ze se o neco snazis, mas muj respekt zes vybudoval funkcni studio a snazis se nejakou vlastni hudbu, ktera dejme tomu neni remeslne uplne marna... Takze staci zapracovat na svem egu a mit nadhled a myslim, ze vse bude v poradku..:)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja by som na margo sucasneho stavu ezone povedal len tolko , ze ezone je taka , aku si ju robime ..

Stan

Příspěvek od Stan »

Přesně tak Ivo. Z mýho pohledu je to tak že jsem na ezone pro počtení o hudbě, nahrávání ect. a pokud něco znám nebo si myslím že znám rád se s tím podělím a pokud nemám pravdu zapojí se jiný člen od diskuse a pokud něco neznám zeptám se a většinou dostanu odpověď či názor ketrý potřebuju. Nesouhlasím s tím že by někdo přerostl ezone. Ať se podíváme na jakékoliv zahraniční fórum a to nejen o muzice přispívajícími členy jsou jak profici a to i světové úrovně tak začátečníci v oboru a nikdo neohrnuje nos nad začátečníkem. Jejich výhodou je že v anglině je toho spousta a je z čeho vybírat a posuzovat. V češtině je toho pro začátečníky opravdu žalostně málo a proto díky za ezone. Na druhou stranuje tu dost příspěvků které se netýkají muziky a tím se fokus fóra rozmělňuje a občas je to jen drbárna o jídle, nemocech a jiných absolutně pro muziku neužitečných debat, čož by podle mě mělo být z tohohle fóra eliminováno. Pak by se příspěvky věnovaly pouze muzice. To je ale jen můj osobní názor.
Pokud si Cutoff myslí že se ezone přežila a proto nemá důvod přispívat či podělit se o názor já mu to neberu jelikož nejsem členem tak dlouho aby jsem to mohl posoudit a pokud mu ezone není dobrá protože je jiný level pak se musím zamyslet nad ostaními světovými producenty a lidmi z hudební produkce proč oni jsou pravidelnými přispivateli (na podobných fórech) a radí či testují HW a vůbec jsou aktivní i když nemají moc času tak jako většina z nás. No možná mají trochu jimý názor na věc.

Pro Cutoff: Steampunkový video v poho akorát mi tak nějak chybí stylová muzika ke klipu tohohle typu. Hudba není to můj styl ale poslechl jsem si asi vše co jsem našel na netu. Celkově v poho.

my2c
Naposledy upravil(a) Stan dne 31 říj 2013 22:07, celkem upraveno 1 x.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Stan píše:Přesně tak Ivo
Já jsem nic neříkal :wink:

Tommy Dee

Příspěvek od Tommy Dee »

Pierre niko píše: ... Myslis, ze bych si nezaslintal nad nejakyma 500series preampama co se ti tam vali, ze bych nezkoukl nejake divoke pozice mikrofonu pri zvuceni bicich. Ze bych si nevyslechl nejake story z nahravani. Samozrejme, ze me to zajima. Jako spoustu dalsich...
S týmto súhlasím. Stále sa považujem za amatéra a po nových informáciach doslova bahním a na toto fórum sa obraciam hlavne kvôli priateľskejšiemu jazyku. No málokedy sa mi dostáva takého naplnenia ako keď som to tu otvoril prvý krát. Myslím, že hlavný problém je v tom, že sa ľudia boja zdieľať niečo užitočné, niečo, čo by nedaj Boh mohlo pomôcť aj iným, ale namiesto toho pridávajú kopec neužitočného odpadu. No možno sa mýlim, je to len môj dojem. Každopádne som veľmi vďačný tým, ktorí to robia naopak!

Stan

Příspěvek od Stan »

Sorry :) samozřejmě to byl souhlas s Pytkinem :oops:

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

Oxyygen píše:Na odlehceni bych pouzil citat Karla Gotta z Bigbitu (ikdyz to rikal v jine souvislosti :-))

"Ten zpěvak si myslí jak strašně jede, ale publikum se na nej diva strizlivýma očima" :wink:

Souhlasim s Tomym, jestli je tu neco zbytecnyho, tak prave tyhle ufnukany vylevy :wink:
tak vidis, ted s tebou uplne kompletne celkem bezezbytku i souhlasim. cozmesitozmesi...

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

Stan píše:... a občas je to jen drbárna o jídle, nemocech a jiných absolutně pro muziku neužitečných debat
tohle mj. jeste jedenkrat pozdeji prehodnotis. i pro muziku je dulezite byti zdravym nad veci pozitivne smyslejicim jedincem, ktery v hlavnim a jedinem pripade dokaze kontrolovat sve ego. jako ostatne pro jakoukoli jinou smysluplnou cinnost. navrhuji, aby vsichni sli po vin(n)e do bordelu...

markuc

Příspěvek od markuc »

Tak tady tedy musím reagovat, jakkoli jsem v tomto vláknu zatím nepřispíval. Carloffův klip se mi líbil, píseň méně, zvuk hodně, ale to je moje věc a nikoho to nemusí zajímat.
V tom po dlouhé době prvním příspěvku, kterým se Carloff ozval, má možná v lecčems pravdu, to ať si každý vyřeší sám pro sebe.
To, co napsal Pytkin, je možná jeho nejhodnotnější přispěvek - "Audiozone je taková, jakou si ji děláme". Vytesat do mramoru a pověsit na parlament, prostě pravda pravdoucí.

Ale že bude někdo jako Carloff kázat komukoli o pokoře, to mě dostalo. Proto tohle všechno píšu. Neznám mnoho lidí, kteří by byli tak "zdravě" sebevědomí jako Carloff. A to volím velmi jemnou formu, taky bych mohl prasácky napsat, že není mnoho nabubřelejších lidí v branži.

Ale přeju mu úspěch, zvuk alba je vynikající nejen na české poměry.

monoque

Příspěvek od monoque »

No ja myslim, ze jestli nekdo namysleny neni, tak je to Boris a ze by namysleny byt mohl(v souvislosti s tim co umi, co dokazal a jak se snazi jit jinou cestou, nez je v te nasi zaprdene zemi zvykem). Jeho reakce je proste soucasny pohled na forum s odstupem(podle me nereaguje jen na tohle vlakno a ten pristup tady, by vytocil kazdeho). Ze je ezone vesmes zumpa, je fakt. A ze ezone bude takove jake si ho udelame? To nemuze fungovat. Na to je tu prilis jesitnosti a nezajmu ke komplexnejsim a minoritnim tematum(resp. enrgie vlozena je neumerna vysledku). Lidem(jak rikate na jinem levelu) chybi jakakoliv motivace sem chodit, ale bez nich se to nehne.

Klip se mi libi. Album znam hodne podrobne, protoze jsem ho slysel snad 100x. Pokazde tam najdu neco noveho. Inteligentni, temne , intimni a nadcasove. Zvuk je perfektni a s rukopisem. Jsem cilovka.

P.S. Verim,ze se tu bude aspon 5 stran resit, co kdo rek. Apson vidite jak celkem nevine tema o5 konci.

vras

Příspěvek od vras »

Jestli mohu za sebe a k veci, klip "juuuu" je dvojznacny - zvukove skvele, neda se tomu nic vytknout, no ale hudebne je to na hovno. Zpev je traparna. Ta Bjork, je-li stale v kurzu, je dobre srovnani, jenze o dve tridy vys.

Odpovědět