aj Tebe. Praje R.carloff píše:Hezkou agónii Ezone. Přeje B
Presne tak: Nekonecny hadky Carloffa, Ecsona a Iva byly hodne "sexy" na urovni a s velkou informacni hodnotou...ReaktoplazmAR píše:tak myslím že Carloff nám svoju vysoko nadpriemernú ješitnost ukazoval aj ked sem ešte bežne prispieval (hlavne pri nekonečných hádkach s Ecsonom) takže nič nového..aj Tebe. Praje R.carloff píše:Hezkou agónii Ezone. Přeje B
Hele tady se o me pise a ja to prehlidl.carloff píše:Pierre - pochybuju ze to někoho zajímá;)a hlavně jestli to za nějakou energii stojí. A nejsem sám.Oxygen: já nečekal vůbec nic:) hlavně pokud sis nevšiml tak ten klip snad nikdo neřešil... Jinak si myslím, že speciálně ty jsi zářným příkladem někoho okouzleneho svou vlastní jedinečností, který ve skutecnosti žije ve virtuálním světě v kterem máš kostým Suprmana. Ve skutečnosti pajcování Numusic a práce v lokálním radiu z nikoho úspěšného muzikanta neudělá.pokud nemá píli a pokoru.Pravda je bohužel smutná tento server se přežil.bohudík už sem ani moc lidí, kpkterých jsem si vážil nechodí.Není vůbec proč tu být. A to je jen konstatování.bohudík mi je to už taky jedno. Hezkou agónii Ezone. Přeje B
Já jsem nic neříkalStan píše:Přesně tak Ivo
S týmto súhlasím. Stále sa považujem za amatéra a po nových informáciach doslova bahním a na toto fórum sa obraciam hlavne kvôli priateľskejšiemu jazyku. No málokedy sa mi dostáva takého naplnenia ako keď som to tu otvoril prvý krát. Myslím, že hlavný problém je v tom, že sa ľudia boja zdieľať niečo užitočné, niečo, čo by nedaj Boh mohlo pomôcť aj iným, ale namiesto toho pridávajú kopec neužitočného odpadu. No možno sa mýlim, je to len môj dojem. Každopádne som veľmi vďačný tým, ktorí to robia naopak!Pierre niko píše: ... Myslis, ze bych si nezaslintal nad nejakyma 500series preampama co se ti tam vali, ze bych nezkoukl nejake divoke pozice mikrofonu pri zvuceni bicich. Ze bych si nevyslechl nejake story z nahravani. Samozrejme, ze me to zajima. Jako spoustu dalsich...
tak vidis, ted s tebou uplne kompletne celkem bezezbytku i souhlasim. cozmesitozmesi...Oxyygen píše:Na odlehceni bych pouzil citat Karla Gotta z Bigbitu (ikdyz to rikal v jine souvislosti)
"Ten zpěvak si myslí jak strašně jede, ale publikum se na nej diva strizlivýma očima"![]()
Souhlasim s Tomym, jestli je tu neco zbytecnyho, tak prave tyhle ufnukany vylevy
tohle mj. jeste jedenkrat pozdeji prehodnotis. i pro muziku je dulezite byti zdravym nad veci pozitivne smyslejicim jedincem, ktery v hlavnim a jedinem pripade dokaze kontrolovat sve ego. jako ostatne pro jakoukoli jinou smysluplnou cinnost. navrhuji, aby vsichni sli po vin(n)e do bordelu...Stan píše:... a občas je to jen drbárna o jídle, nemocech a jiných absolutně pro muziku neužitečných debat