C9000 : skoro kazdy sa od EZONE odrazal, hltal vedomosti, cital. Ak raz zacneme z toho robit elitne forum, tak az vtedy to tu pokape nudou a honenim si ega. Zas sa s tym egom opakujem, ale je to tak.
Ja chapem, ze kazdy chce byt iny, chce nejak vynikat z davu, to iste ja. Ale v niektorych pripadoch to uz unika tomu "zdravemu" chapaniu. A povedzme si pravdu, velka vdaka za to ze sa tu da prihlasit "invisible". Inak by sa tu clenovia co sem nechodia, nemohli predsa vyjadrovat

takze, ak si niekto mysli, ze sem niekto prestal chodit, asi este nezistil tuto "funkciu".

berme to z triezva, je to tak... Kazdy mame nutkania. Schovavat sa za nicky, invisible mody...
V com su horsi alebo lepsi ti ludia co sem "nechodia" kvoli amaterom, ako ti amateri co tu chodia kvoli profikom, ked kazdy si hudie tu svoju... Bud sa vyjadrim k niecomu, alebo nie.
ad ta "zaciatocnicka poradna"

brathm c9000, vadi nam to, ze na na nieco zaciatocnici pytaju alebo v tom vidime konkurenciu, ktoru nechceme vidiet?

ze je "producentov" pokokot a "ja" by som mohol zapadnut/zovsedniet/prestal byt tak viditelny. Mne je to osobne fuk, ak sa niekto snazi, je sikovny, zadari sa mu, tak mu to zelam. Sam viem, co je za tym...
Jedine co mna irituje su sub sub zanre kokocin, ktorym nerozumiem/nechapem.