Možnosť vypočutia albumu skupiny na
http://bandzone.cz/doriangraysprostitutes
Privítam všetky názory, 26.10 krst v Roxy
Dorian Gray's Prostitutes - Ashes And Diamonds
Re: Dorian Gray's Prostitutes
ahoj
skins: víc bych si pohrál s delayem na zpěvu. víc prostoru
lullabies: zpěv moc
eyes wide shut: znáš 65 days of static? myslim že jo
under... : nebál bych se použít víc zlý zvuky pod tim, větší industrial. Víc tim vylezou ty melodie (což platí celkově) moc pěkný emo postupy.
absinthe: super bubny.
a bout: na mne moc ramstein začátek jinak zpěv víc schovat.
hiroshima: začátek zvuk basa.
belle: super zpěv.
danse: chemical aphex
jinak celkově mne to hodně zajímá. Hodně slyšim ty 65dos. Celý to má dost stejnou náladu s tim souvisí zvuk bicích bych udělal v každym songu trochu jinej, nebál bych se extrémních virblú. Hlavně bicí zvuk určitě vylepšit. nebál bych se některý věci nahrát živim bubeníkem (mne samotnýho by mne to dost lákalo). Celkově tomu trochu chybí to tělo ve zvuku a v dynamice člověk furt čeká na to maso. Možná klavír nebo víc vrstev kytar prostě větší stěna. Hodně zajímavý děkuju a omlovam se za tuhle nahozenost, víc nejsem schopem v mých podmínkách posoudit. hodně štěstí pa
skins: víc bych si pohrál s delayem na zpěvu. víc prostoru
lullabies: zpěv moc
eyes wide shut: znáš 65 days of static? myslim že jo

under... : nebál bych se použít víc zlý zvuky pod tim, větší industrial. Víc tim vylezou ty melodie (což platí celkově) moc pěkný emo postupy.
absinthe: super bubny.
a bout: na mne moc ramstein začátek jinak zpěv víc schovat.
hiroshima: začátek zvuk basa.
belle: super zpěv.
danse: chemical aphex

jinak celkově mne to hodně zajímá. Hodně slyšim ty 65dos. Celý to má dost stejnou náladu s tim souvisí zvuk bicích bych udělal v každym songu trochu jinej, nebál bych se extrémních virblú. Hlavně bicí zvuk určitě vylepšit. nebál bych se některý věci nahrát živim bubeníkem (mne samotnýho by mne to dost lákalo). Celkově tomu trochu chybí to tělo ve zvuku a v dynamice člověk furt čeká na to maso. Možná klavír nebo víc vrstev kytar prostě větší stěna. Hodně zajímavý děkuju a omlovam se za tuhle nahozenost, víc nejsem schopem v mých podmínkách posoudit. hodně štěstí pa
Naposledy upravil(a) komasix dne 23 říj 2009 08:19, celkem upraveno 1 x.
Re: Dorian Gray's Prostitutes - Ashes And Diamonds
je to velmi prijemne, akurat mne tam velmi zanika spev, hudba ho dost potlaca
Díky moc za príspevky, čo sa hlasitosti a týchto vecí týka, toto už je finálna verzia takže už sa s ničím hýbať nedá...
65 days of static ofkors poznám , obzvlášť Radio Protector, ale tie konkrétne napr. Eyes skladal niekto iný, takže to neviem potvrdiť...
65 days of static ofkors poznám , obzvlášť Radio Protector, ale tie konkrétne napr. Eyes skladal niekto iný, takže to neviem potvrdiť...
Je to super, YOU ARE X ...