EP Space Recorder v 256kbps mp3
EP Space Recorder v 256kbps mp3
Komu sa paci nasa muzika,
http://www.deadred.sk/sk/releases/backup-universe
si mozete zadarminko stiahnut nase veci z obdobia 2002-2006. A prist 17.7. o 19.30 na bazant pohodu do stanu radia FM.
http://www.deadred.sk/sk/releases/backup-universe
si mozete zadarminko stiahnut nase veci z obdobia 2002-2006. A prist 17.7. o 19.30 na bazant pohodu do stanu radia FM.
Re: EP Space Recorder v 256kbps mp3
Náladově se mi to líbí moc, je mi to celkem dost blízké.
Co se týče zvuku, tak místy mám problém s akustikama, v 02 mi trochu vadila barva té elektriky, 03 mi celkově přijde zas o dost lepší.
Jako hlavní problém vidím zpěv, bohužel včetně barvy, intonace i FX. Přijde mi hrozně plochej, trochu kovovej a trochu nezajímavej, moc velká škoda, protože cítím, že ten člověk co zpívá má v sobě cit a feel. Asi tomu dost napomáhá ta hranatá angličtina.
Celkově je to vyspělá muzika, včetně aranží, docela se mi líbí spodky a taky že to není zbytečně naprané jak je dnes zvykem.
Co se týče zvuku, tak místy mám problém s akustikama, v 02 mi trochu vadila barva té elektriky, 03 mi celkově přijde zas o dost lepší.
Jako hlavní problém vidím zpěv, bohužel včetně barvy, intonace i FX. Přijde mi hrozně plochej, trochu kovovej a trochu nezajímavej, moc velká škoda, protože cítím, že ten člověk co zpívá má v sobě cit a feel. Asi tomu dost napomáhá ta hranatá angličtina.
Celkově je to vyspělá muzika, včetně aranží, docela se mi líbí spodky a taky že to není zbytečně naprané jak je dnes zvykem.
keby si videl cim su tie akustiky nahravane, tak hodis sablu 
spevy detto, zly mikrofon, zla produkcia, zle fx. odvtedy sme sa vela naucili a hlavne spievam coraz viacej ja

spevy detto, zly mikrofon, zla produkcia, zle fx. odvtedy sme sa vela naucili a hlavne spievam coraz viacej ja
me to trochu pripomina pocatky southpaw. Bohuzel spis tema nedostatkama - predevsim ten zpev a celkove takovej trochu naivni pocit. Ale zvukova produkce neni az tak zla, aspon to nehraje uplne nevyrovnane i kdyz ten zvuk je na muj vkus takovej trochu plochej dynamikou a kovovej a ostrej ve vyskach. Jako by na vsech stopach zvlast byl nejkej enhancer spojenej s bitcrusherem. Ale na pozadi se to celkem poslouchat da. A jako album to myslim drzi pohromade. Hm, vlastne kdyz bych se v tom moc nerejpal a mel to pusteny hodne potichu, tak docela pohoda;)
enhancer spojeny s bitcrusherom sa vola tesla amd 411
http://www.elektroakustika.cz/images/te ... 411n_1.jpg
tymto mikrofonom je nahrate VSETKO az na basu a elektricku gitaru, ktore su dibox-vst
ono zvukova kvalita je dovod preco to je zadarmo. je to skutocne prve demo, je neaktualne a je vonku ciste ako promo ku koncertom.
momentalne skladame veci na riadnu platnu, ktora bude dufam vylisovana. a tri pesnicky z tohto dema nanovo pretocime a premiesame
http://www.elektroakustika.cz/images/te ... 411n_1.jpg
tymto mikrofonom je nahrate VSETKO az na basu a elektricku gitaru, ktore su dibox-vst
ono zvukova kvalita je dovod preco to je zadarmo. je to skutocne prve demo, je neaktualne a je vonku ciste ako promo ku koncertom.
momentalne skladame veci na riadnu platnu, ktora bude dufam vylisovana. a tri pesnicky z tohto dema nanovo pretocime a premiesame
Tak mi ale Kexiku v souvislosti s tebou malinko uniká proč jste na nahrávání použili tak "vintage" majk a ne aspoň nějakej pruměr okolo 200 EUR? Je to podle mě dost škoda, pač hlavně ta nebarevnost vokálů mi vadí asi nejvíc...
pretoze v tom case som mal v priemere na ucte ovela menej ako 200eurdelay píše:Tak mi ale Kexiku v souvislosti s tebou malinko uniká proč jste na nahrávání použili tak "vintage" majk a ne aspoň nějakej pruměr okolo 200 EUR? Je to podle mě dost škoda, pač hlavně ta nebarevnost vokálů mi vadí asi nejvíc...

bol to jediny majk ktory som mal, bodka. a mal som preamp vyrobeny na kolene, ktory nemal phantom, takze ani pozicat nebolo riesenie. v tom case som ani nemal nejake kontakty kde by sa dali tieto veci pozicat. dnes je vsetko inak
Mě je to příjemné, zvuk bych nějak oteplil aby to neznělo tolik plechově jak psal Amorph, víceméně souhlasím s předchozími příspevky, mě ale do ucha štouhla jiná věc, a to basy, ty linky sou pekně provedené, veřím že hrané na baskytaru ale prostě mi na basech nehrajou, beru to že tenhle typ muziky je v mixu položenej hlavně na středovém pásmu ale nějak mi to prostě netlačí. Jinak moc fajnivá mjůzik hlavně co se aranží týká, tam se mi to moc líbí.
basa je tiez hrozna. ja osobne vidim nedostatky vsade. ale su to moje prvotiny v podobnom zanri, tak to treba vidiet. samotne pesnicky vo forme gitara-text su velmi stare, najstarsia z 1995.c9000 píše:Mě je to příjemné, zvuk bych nějak oteplil aby to neznělo tolik plechově jak psal Amorph, víceméně souhlasím s předchozími příspevky, mě ale do ucha štouhla jiná věc, a to basy, ty linky sou pekně provedené, veřím že hrané na baskytaru ale prostě mi na basech nehrajou, beru to že tenhle typ muziky je v mixu položenej hlavně na středovém pásmu ale nějak mi to prostě netlačí. Jinak moc fajnivá mjůzik hlavně co se aranží týká, tam se mi to moc líbí.
zdravim labelkolegov
zvuk nehodnotim, aj tak som to pocul iba na bednickach v robote. ja budem pisat iba o tom co mi vadi - spev je velmi neisty a akcent boli, melodicke linky su obcas hodne predvidatelne. aranze ok, nejak mi nic neudrelo do ucha, takze asi je vsetko na svojom mieste. na moj vkus az prilis. ))) som velmi zvedavy na live prevedenie na pohode

- ReaktoplazmAR
mne tá plechovost chutí, spolu s tou výslovnostou je to taký neštandart, tú plochost vokálu by som si ja ani nevšimol keby to tu nebolo spomínané, ale že kopák je utopený mi prišlo hned /i ked možno naschvál - je to také folkovejšie ked je ten kop nevýrazný/, ale v stredoch to je super! - zvuky gitár a ritmičáku sa navzájom krásne podporujú /hlavne v tej 03 je to dokonalost/. iba 06 ma nebaví, príliš naivná. "If" je super vo všetkých verziach. 02 je tiež super - to skreslenie kopáku a tá elektrika jak nastúpi 1:30 - to môžem, a celkovo najlepšia mi príde 03 - jak zvuk tak melodie.
to som ani nevedel ze Riso kedysi tvoril muziku
jeho bracho mi nic nespomenul...

riso tvori muziku dalej, my fungujeme a mame asi 6-7 novych veci a niektore su stale jeho napadydemsky píše:to som ani nevedel ze Riso kedysi tvoril muziku