EZONE KOMPILACIA

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět

Termin uzavierky pre tracky pre compilaciu

1.4.
2
17%
1.5.
1
8%
1.6.
1
8%
1.7
0
Žádná hlasování
1.8+
4
33%
21.12.2012
4
33%

Celkem hlasů: 12

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ivo : ono by bolo fajn a budeme vseci radi ak bude aspon ta jedna :) neztazuj me si to zbytocne hned na zaciatku...

dano

Příspěvek od dano »

osobne si myslim, ze tajne hlasovanie, o ktorom tu uz niekto hovoril je najlepsie riesenie. zabrani to mnohym haluzam a neprijemnostiam. napriklad:

1. v pripade, ze niekoho skladba neprejde hlasovanim, nebude sa moct stazovat, ze je tu voci nemu kolektivne zaujatie
2. ked clovek pocuva hudbu, dost ho pri tom ovplyvnuje aj meno autora (cim uspesnejsi a znamejsi autor, tym vacsi sklom je byt voci jeho hudbe menej kriticky)
3. momentalne neviem ine priklady:)

teda moja otazka znie: da sa to cele spravit naozaj anonymne? resp. ste ostatni za to aby to bolo anonymne?
Naposledy upravil(a) dano dne 03 led 2008 22:10, celkem upraveno 2 x.

peteness

Příspěvek od peteness »

Souhlas s Ecsonem. Nejlepší je teď hned použít Dendyho tabulku, ta je nejpřehlednější a kdo má v zásobě track nebo je schopný ho v dohledné době vytvořit ať se přihlásí.......a mohl by tam každý napsat datum, do kdy je schopný dodat track. Podle toho bych pak řešil tu uzávěrku. Už bychom se měli čeho chytit.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ja by som bol inak za to , aby tam okrem trackov , boli aj dake pesnicky (alias songy) ..

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Kermitak
prijde mi ze dokud v tabulce nebudou konkretni jmena, tak tohle cely bude plavat na vode tak jako v tenhle okamzik. Prijde mi, ze nato kolik bude potreba na takovou kompilaci vynalozit energie a casu je to v tenhle okamzik zasadni. Krom toho to pak bude dost motivujici faktor kdyz ostatni uvidi kdo se zaregistroval a jak je na tom s finalizaci sve hudby! : )

Anonymni hlasovani pak neni problem. Muzou se pak pod treba ciselnym oznacenim uverejnit vsechny ukazky a opet formou tabulky se muze hlasovat a tim bude vysledek v rukou cely ezone - coz myslim je nejferovejsi.

Aktualni tabulka by mohla vypadat nejak takhle:
(napadlo mne ze kazdej by moh zaskrtnout v tabulce i jakej styl pripravuje, ale tim bysme odkryli anonymitu)

Obrázek

.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

EXCOM píše:kermitak : vo vsetkej ucte :) tvoj plan mi dojde ako krcmova debata "jasne to pude" narozdiel od EW ktory dal konkretny skoro biznis plan.. bud to beres vazne alebo to mas na salame.. tak ked to chceme spravit budme vazny..

aj ludove tance maju svoju choreografiu...
Prosim? Davam konkretni navrhy a pripominky k vecem, ktere nikdo nevyjasnil. Rekneme ze bych rad pridal track (nebo nekdo, to je jedno, pro priklad) No ted na to nemam cas (pracuju a ucim se) a treba v dubnu uz to nebude mit smysl, protoze tracky, ktere nekdo nahraje zitra budou mit v hlasovani logicky znacny naskok, at uz bude jejich kvalita jakakoliv, protoze proste nebylo z ceho vybirat. To logicky potencialnimu dubnovemu prispevateli kazi chut cokoliv davat, protoze uz stejne nema sanci se v hlasovani dotahnout. A to nemluvim o cloveku, ktery track nahraje den pred uzaverkou. Proto se ptam k cemu se to datum v zahlavi vztahuje a proto davam navrh, resit hlasovani az po uploadu vsech tracku. Prijde ti to malo konkretni? nebo co se ti na tom nezda?

Druha vec - nabizim dat k dispozici prostor pro tracky + pripadne nejaky webovy uploader, protoze Dendy rikal, ze na to ted nema cas. Prijde ti na tom neco nekonkretniho? :)

No a to ohledne seznamu tech, kdo prispeji - fakt ti to (a ostatnim) prijde jako neco, co je nezbytne potreba? me to prijde jako zbytecny ojeb, ktery nicemu neposlouzi a ze lepsi nez nejake sliby je podivat se po datu uzaverky na skutecny stav. Co kdyz nekdo neco slibi a nedoda? Poslete na nej bouchace? ;) A co kdyz si nekdo tyden pred uzaverkou rekne "tohle je dobry, to tam poslu". Odmitene to, protoze nedal predem vedet? A zanr bych tam taky nepsal, ja treba vubec nevim, co me napadne a i kdybych to vedel, tak to nedokazu zanrove zaradit ;)

EDIT: zacal jsem to psat driv, nez Jirka poslal svuj prispevek, takze nektery veci objasnil, nicmene stejne - proc by to melo plavat na vode? Proste se urci termin, zpristupni uploadovani a muze se to rozjet, kdo nahraje, ten nahraje... Cemu pomuze ta tabulka? Motivujici to byt muze, ale nemelo by to byt zavazne (ja bych treba rad neco poslal, ale treba nevim, jestli budu mit ve zkouskovym cas neco sesmolit, mam se napsat nebo ne?)

PiKey
Profesionál

Příspěvek od PiKey »

Pytkin píše:Ja by som bol inak za to , aby tam okrem trackov , boli aj dake pesnicky (alias songy) ..

To by ma tiez zaujimalo! Co dramaturgia? Len elektronika alebo zanrova neobmedzenost?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

a jak sa bude hlasovat ? bude tam 50 veci .. a co ? hlasujuci moze dat trebars 20 veciam hlas ? alebo aj dake preferencne hlasy ? poradie ?

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Kermitak
dyt na pohodu, nikdo nikoho nikam netlaci, kdo chce ten se zucastni, kdo ne, necha to plavat - ale s vedomim ze az se to zrealizuje muze si vycitat ze svoji hudbu neposlal a neni na ty skvely kompilaci : ) doufam ze ty osobne hudbu dodas - tesim se !

Navic zadny "bouchaci" vymahaci se konat nebudou, uf proc ? : ) Kdo to nestihne nebo z ruznejch duvodu nezvladne jak puvodne zamejslel, nic se nestane, popr do doby nez uzaveka vyprsi se muze odregistrovat. Samozrejme jedinou zarukou je slovo toho kdo se zaregistruje z cehoz taky se bude vychazet. Vpodstate vse uplne stejne jako kdyz jsem poradal vsechny ty eZone srazy. Kdo neprisel rozhod z jakyho koliv duvodu tak nikdo nikomu hlavu netrhal, jen to bylo treba skoda.

Tabulka je pro mne dulezita, protoze si muzu pripravit plan, predbeznou kalkulaci, spocitat naklady jestli budu vydavat jedno CD, nebo dve a pod. Krom toho jeji motivacni efekt bych nepodcenoval : )

Tohle cely by mohlo bejt konecne neco co eZone posune o VELKEJ kus dopredu. Pokud ale budeme stale jen klast otazky proc to nejde nebo vcem vsem je problem, nikdy se to nedotahne do konce. A ja si tohle klidne nalozim na zada, protoze napad je to skvelej a jsem ochotnej pro to udelat maximum.

No a co se hlasovani tyce - to bude spusteno az po uzaverce - takze nikdo nebude mit zadnej naskok nebo nevyhodu ze dodal track tesne pred terminem a pod.

Takze kdo ma chut at prilozi ruku k dilu a zacne pilovat svoji hudbu !!! :D

.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

ECSON WALDES píše:Navic zadny "bouchaci" vymahaci se konat nebudou, uf proc ? : )
Samozrejme jsem si delal srandu ;), jen jsem chtel znat smysl ty tabulky.
ECSON WALDES píše:Tabulka je pro mne dulezita, protoze si muzu pripravit plan, predbeznou kalkulaci, spocitat naklady jestli budu vydavat jedno CD, nebo dve a pod.
OK, tohle uz chapu, to je duvod.
ECSON WALDES píše:No a co se hlasovani tyce - to bude spusteno az po uzaverce - takze nikdo nebude mit zadnej naskok nebo nevyhodu ze dodal track tesne pred terminem a pod.
Jop, takhle jsem si to predstavoval, jenze to nebylo nikde jasne vysvetleny a misto aby se k tomu nekdo vyjadril mi bylo receno, ze vedu hospodsky reci ;)

peteness

Příspěvek od peteness »

Pytkin: vzdyt ve Filtru zrovna na tech kompilacich najdes elektroniku a pisnickare vedle sebe. Takovou diskriminaci se ani nemusime zabyvat :wink:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

peteness : nepoznam filter .. ale doverujem ti :)

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Rad dam na kompilaci cokoliv z tracku, ktere jsem tady dal k poslechu a rad i vytvorim neco noveho.

2Ecson a Dendy: mate moji plnou podporu, budu moc rad, kdyz se toho ujmete. Drzim palce at to tady na foru ukocirujete (o tu kompilaci se u vas az tak nebojim;).

Jo a Kermitova nabidka fileserveru taky neni k zahozeni.
Naposledy upravil(a) Amorph dne 03 led 2008 23:53, celkem upraveno 1 x.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

este teda treba vymysliet ako sa bude hlasovat ?

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Pytkin: myslim ze by se mel urcit pocet tracku, pro ktere bude moci kazdy hlasovat (hlasovani by melo byt na zaklade id a hesla, ktery dostane tady kazdy do PM, jinak nevim jak zajistit jedinecnost, IP adresa je na prd). ten pocet by se ale mel urcit az po uzaverce, kdy bude jasny, kolik tracku mame a taky az bude jasny, jestli vubec ma treba smysl (a jsou prostredky) na vydani 2CD. No a pak by kazdy hlasoval stylem "kazdy ma dat body vybrat N trackum, pak prvnimu davam N bodu, druhymu N-1, ... , poslednimu 1. No a pak by se proste body secetly a Jirka by podle poctu bodu a v zavislosti na delce tracku vybral N+-2 tracky. Je to srozumitelny? :)

Odpovědět