Hledám beatmakera/producenta na spolupráci - možnost $$$

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět
DnL
Příspěvky: 1
Registrován: 17 lis 2018 17:04

Hledám beatmakera/producenta na spolupráci - možnost $$$

Příspěvek od DnL »

Ahoj,
touto cestou hledám někoho na spolupráci.
V plánu je indie-rockový projekt, kde je zatím obsazení basa, kytara, 2.kytar + zpěv. Chybí nám bubeník a je to celkem problém sehnat, a navíc potřebuji někoho, kdo si poradí se samply a skládáním. Proto se obracím sem. Hledám někoho, kdo dodá bicí stopu + samply ve formátu, který se dá pustit ve zkušebně a do něj hrát.

Co předám já: Lajdácky "nademovanou" mp3 nahrávku kytary, občas basy + jakýchsi bicích s generickým zvukem, abyste měli představu o rytmice - ne opravdu to nebude žádná věda. :) Poznáte z toho, co je sloka, co refrén, co break, kde bude solo a jaké tam jsou akordy.

Co potřebuji od spolupráce: Aby tohle někdo vzal naklikal pod to zajímavější, propracovanější beat, který je jasný, pokud do něj má někdo hrát na basu a kytaru a zároveň to nebude pořád to samé. Přidal samply, a solidně to smíchal tak, ať se do toho dá ve zkušebně hrát. Samozřejmě můžu poslat i ty původní verze bez bicích, aby se vám to nepletlo to je jasnačka.

Stylově si to představte tak, že máme rádi třeba Bloc Party, Killers, Editors od všech hlavně starší alba. Dál třeba Wolf Alice, Silversun Pickups, nebo Metric.

Jedná se z počátku o několik songů, když to půjde děláme jich kompletně cca 7-8, postupně.
Napište mi prosím na mail: nehylu@seznam.cz, pokud máte zájem. Jak píšu je tam možnost odměny za každý track, ale rozhodně nečekejte závratné částky. Spíš prostě tak, abych to po nikom nechtěl zadarmo.
Díky a mějte se.

Odpovědět