Hledám hudbu ála Massive Attack, Moby...

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět
SadLuck

Hledám hudbu ála Massive Attack, Moby...

Příspěvek od SadLuck »

Hledám nějakou stylově obdobnou hudbu, nebo zkrátka něco, co by se mohlo líbit někomu s těmito preferencemi :

Massive Attack (vše krom rasta části Karmacomy)
Moby (Porcelain, In This World, celé album 18 )
Cinematic Orchestra (trochu jiné, ale třeba album Ma Fleur je nádhera)

Předem díky za tipy!

Yogi
Vybavení

zkus tohle

Příspěvek od Yogi »

PORTISHEAD
MORCHEEBA
TRICKY
SNEAKER PIMPS
HOWIE B
FAZE ACTION
DEATH IN VEGAS
RED SNAPPER
SOMNAMBULIST
DJ SHADOW (starý pecky)
DJ KRUSH
... a tuny dalsich ;)
Nové EP Leaving Planet Earth na Spotify | Apple Music | YouTube Music | Bandcamp | Juno Download

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

To jsou vsechno moje oblibeny veci, na kterejch jsem si pred lety celkem ulitaval:) Podobna nalada je treba i na Apolo 440 - Electra Glide In Blue i kdyz stylove trochu jinde. K tomu obdobi a nalade se mi jeste poji Radiohead - Ok Computer, Portishead - Dummy, Shirley Bassey - The Remix Album: Diamonds Are Forever (to hodne doporucuju), dokonce i nektery veci na Front Line Assembly - Implode, Bjork - Homogenic, Banco De Gaia, Andrea Parker, par starsich veci od Lamb, Morcheeba - Big Calm, hehe vlastne trochu i Madonna - Ray Of Light, Dido - No Angel, The Verve - Urban Hymns, neco od Kruder and Dorfmeister, ...

Jeste me napada zkusit last.fm
Naposledy upravil(a) Amorph dne 20 bře 2008 17:25, celkem upraveno 1 x.

Yogi
Vybavení

Příspěvek od Yogi »

Jo Electra Glide In Blue od Apollo 440 jsem mel jeste na pasce a sjizdel to hodne casto, moc dobry album :) Bjork jsem zapomnel, HOMOGENIC je naprosto zasadni zalezitost. Ono je toho tuny, asi staci slidit a googlit s klicema typu : triphop, abstract hiphop, downtempo, nujazz, broken beat...
Nové EP Leaving Planet Earth na Spotify | Apple Music | YouTube Music | Bandcamp | Juno Download

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

Díky! Googlit určitě jde, ale co se tohohle týče, dám radši na doporučení... a třeba na Morcheebu jsem nepochopitelně zapomněl, musim vytáhnout...

Odpovědět