Lidé jsou různé a zvláště pak některéPavel Vantuch píše:potom tedy nechápu, že se najdou lidi, co mi ten mix komentují a hodnotí pozitivně

Mě tam to "nakreslení" také vadí.
Lidé jsou různé a zvláště pak některéPavel Vantuch píše:potom tedy nechápu, že se najdou lidi, co mi ten mix komentují a hodnotí pozitivně
Tohle je dost pravděpodobný, taky prakticky nedokážu složit jen hudbu (kde má být zpěv) bez toho abych si zpíval nebo vymýšlel melodie a frázování... Zkrátka když při aranži počítáč, že tam ten zpěv bude, tak si ho zrovna vymyslíšEye píše:I když mi na druhou stranu přijde, že zpěv (Mariqueen Maandig, mimochodem Reznorova novomanželka) má úplně charakteristickou "Trent" polohu, skoro jako by jí celý vymyslel po svym, jak to má zpívat a ona to jenom převedla.
Jo, měl jsem to úplně stejně, taky mi to vrtalo hlavou, jak to udělaliPavel Vantuch píše:Ten klip je super. Docela dlouho jsem si lámal hlavu, jak je to udělaný. Až mě kámoška, co studuje animaci, řekla, že to budou figuríny a do toho je napasovanej obličej Mariqueen.
Hehe, jo, asi máš pravdu, je to prostě všude stejný - vymyslíš pecku, máš v hlavě i nějakej zpěv a pokud to neni opravdu bomba, tak většina ostatních návrhů prostě "nejsou ono", dokud to neni to, co napadlo Tebe..delay píše:Tohle je dost pravděpodobný, taky prakticky nedokážu složit jen hudbu (kde má být zpěv) bez toho abych si zpíval nebo vymýšlel melodie a frázování... Zkrátka když při aranži počítáč, že tam ten zpěv bude, tak si ho zrovna vymyslíš