How To Destroy Angels

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
jackies

Re: How To Destroy Angels

Příspěvek od jackies »

Pavel Vantuch píše:potom tedy nechápu, že se najdou lidi, co mi ten mix komentují a hodnotí pozitivně :lol:
Lidé jsou různé a zvláště pak některé :wink:
Mě tam to "nakreslení" také vadí.

Pavel Vantuch

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Konkrétně na 3 linkách je overdrive, ale ne zrovna na těch "citlivých". A na masteru už vůbec ne. Tomu nerozumím :(

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Uploadni na soundcloud cele wav-ko. Ja to tak niekedy robim, ked mi tiez prijde ze je tam moc distortion.

jackies

Příspěvek od jackies »

Ono to nejspíš u mě nebude až tak nějakým distoršnem, ale spíš pocitem přebuzenosti a natlačenosti hlasitosti bez dynamiky nebo charakterem zvuku ( třeba toho "snare" )
A někde nahoře na pozadí to také chraptí.
edit : ale víš co ? třeba je to tak dobré a zákazníkovi se to tak zrovna líbí

Eye

Příspěvek od Eye »

Já se přiznávám, že mám Reznora obecně dost rád a tak se mi líbí i tenhle jeho projekt. I když mi na druhou stranu přijde, že zpěv (Mariqueen Maandig, mimochodem Reznorova novomanželka) má úplně charakteristickou "Trent" polohu, skoro jako by jí celý vymyslel po svym, jak to má zpívat a ona to jenom převedla. Fakto ho v tom slyšim a není problém si tam dosadit jeho hlas :). Ale pravda, celkem se jí to celkem povedlo, má příjemnej vokál.

Jinak mají z toho debutovýho EP (ke stažení zdarma na http://www.howtodestroyangels.com/store/) ještě singlovku s tímhle (podle mýho) podařeným klipem...
How To Destroy Angels - The Space in Between
A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")

Pavel Vantuch

Ten klip je super. Docela dlouho jsem si lámal hlavu, jak je to udělaný. Až mě kámoška, co studuje animaci, řekla, že to budou figuríny a do toho je napasovanej obličej Mariqueen. To mě vůbec nenapadlo.
Další otázkou bylo, na co je to natáčený. V dnešní době, kdy Reznora a spol. obletuje Rob Sheridan s Canonem 5D MkII, se to špatně odhaduje, ale nakonec je to opravdu film.

Jinak díky všem za reakce. Tady ten mix už řešit nebudu, ale dám si na to asi větší pozor do budoucna.

delay

Příspěvek od delay »

Eye píše:I když mi na druhou stranu přijde, že zpěv (Mariqueen Maandig, mimochodem Reznorova novomanželka) má úplně charakteristickou "Trent" polohu, skoro jako by jí celý vymyslel po svym, jak to má zpívat a ona to jenom převedla.
Tohle je dost pravděpodobný, taky prakticky nedokážu složit jen hudbu (kde má být zpěv) bez toho abych si zpíval nebo vymýšlel melodie a frázování... Zkrátka když při aranži počítáč, že tam ten zpěv bude, tak si ho zrovna vymyslíš :)

Jinak, pořád osciluju na hranici ANO / NE u tohodle projektu. Trochu to na mě působí takovým postapokaliptickým dojmem: všechno je šedivý, drsný nebo zkreslený a jedna zelená (žlutá :)) nenápadná květinka to celé rozsvěcí... NIN jsem nikdy nemusel a k tomuhle si cestu asi taky nenajdu, ikdyž mě to místama celkem baví...

Eye

Příspěvek od Eye »

Pavel Vantuch píše:Ten klip je super. Docela dlouho jsem si lámal hlavu, jak je to udělaný. Až mě kámoška, co studuje animaci, řekla, že to budou figuríny a do toho je napasovanej obličej Mariqueen.
Jo, měl jsem to úplně stejně, taky mi to vrtalo hlavou, jak to udělali :D. Ale kamarádka má pravdu, našel jsem pak nějakej rozhovor s režisérem toho klipu a říkal, že to byly figuríny, ale že byly i vymodelovaný tak, aby vypadali co nejvíc jako Mariqueen a Trent...ti prej, když to viděli, tak tam hořej jejich dvojníci, tak opustili plac, ale nedivím se, že jim to nedělalo dobře...asi to musí bejt hodně divnej pocit ... :mrgreen:
delay píše:Tohle je dost pravděpodobný, taky prakticky nedokážu složit jen hudbu (kde má být zpěv) bez toho abych si zpíval nebo vymýšlel melodie a frázování... Zkrátka když při aranži počítáč, že tam ten zpěv bude, tak si ho zrovna vymyslíš :)
Hehe, jo, asi máš pravdu, je to prostě všude stejný - vymyslíš pecku, máš v hlavě i nějakej zpěv a pokud to neni opravdu bomba, tak většina ostatních návrhů prostě "nejsou ono", dokud to neni to, co napadlo Tebe.. :) Jinak jasně, chápu, že pokud NIN nemusíš, tak i tohle Ti nemusí sedět, ale pokud Tě to baví aspoň místama, tak je to na dobré cestě ;)
A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")

Bornnover

Příspěvek od Bornnover »

Reznor šel celkem do háje dřív (The Slip a část Ghosts), ale tohle je teda konečněj hřebíček do rakve. Kromě Space In Between (jo, ta je dobrá) je ten zbytek EPčka fakt nuda nuda a nuda. The Drowning sice patří k těm lepším, ale taky nevytrhne.

Jinak v BBB to zní celkem vtipně - Listen to the sound of my big black boobs :)

roocza

Příspěvek od roocza »

jediný co mě na tomhle projektu zaujalo, je reznorova stará, jinak fakt neba :(

Eye

Příspěvek od Eye »

Jo, tak jasně, že Reznor už poslední dobou spíš tak "lehce recykluje" a ty starší desky jsou o dost jinde, ale mne ti HTDA nějak neurážej... Na druhou stranu je fakt, že "Space in Between" a "The Drowning" z toho EP dost vyčnívají...zbytek tak nějak propluje kolem posluchače a moc toho po sobě nezanechá...

Pavel Vantuch

Mě to baví pořád. Si to poslechněte s odstupem času :wink:
Absolutně nedoceněná věc je Fur Lined. Ale tahle už po zkušenostech není o synťákách - jen bicí, basa, kytara, zpěv.
U mě pořád vede A Drowning - přesně dokazuje to, že tam nemusí být narvaný bicí, narvaná basa, ale že jde o atmosféfu.
A hlavně že nejdůležitější je zpěv!!!

Pavel Vantuch

Trent Reznor and Atticus Ross - The Social Network - On We March 2010 (reconstructed by Pavel Vantuch) :wink:

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

je fakt, ze to cely trochu kresli v urcity momenty. ten open-hihat napravo polozenej by mozna snesl trochu de-ess, a snare je dost placatice. je to fajn, i kdyz to zni dost zastarale.

Pavel Vantuch

Díky za reakci :wink:
Jsem to už včera nemohl poslouchat, Soundcloud to docela fest zkreslí, takže zde je pro sichr mp3 na 320 mbps :wink:

Odpovědět