Jan Nedvěd natočil své zdaleka nejstrašlivější album
V hudbě se z neznámých důvodů ustálil stav, kdy recenze jsou pokud možno kladné nebo alespoň neutrální a je moc dobře, že někdo tu a tam rýpne do tlejícího bahna. Marně si vzpomínám (pominu-li minoritní nebo vyhraněné komunity), kdy bylo něco předtím. Snad Karel Gott aka Zombie. Zajímavé je, že například u filmu jsou kritické recenze poměrně běžné, kdežto v muzice ne (a třeba v malířství je jich taky poskrovnu).
Hemp: sorry, ale jen pitomec považuje lidovou hudbu za pitomost. Lidová hudba se dá interpretovat naprosto skvostně. Jak nás přesvědčil mj. JN, i naprosto hrozně.
Hemp: sorry, ale jen pitomec považuje lidovou hudbu za pitomost. Lidová hudba se dá interpretovat naprosto skvostně. Jak nás přesvědčil mj. JN, i naprosto hrozně.
Naposledy upravil(a) vras dne 19 pro 2008 19:54, celkem upraveno 1 x.
skoda je, ze nedved byl v dobe spiritualu opravdu dobrej, ale tohle je vysmech jeho tehdejsim fandum... jinak plne chapu, ze chce neco vyrejzovat a svest se na vlne lidovek, za ktery navic nemusi nic platit´- aranze taky staly asi hovno, aspon tak zni, a konzumenti poslouchaji taky prdeli, takze se vlastne nic nedeje - hudba od debila debilum - zaruceny uspech 

Vypocul som si par ukazok.Je mi to nejake povedome-na podobnej produkcii som sa volakedy podielal spolupachatelstvom s jednym fuzatym ujom z BB.Najvacsi problem je v nevkusnych aranzmanoch a simulaciach zivych nastrojov(prehnana snaha usetrit na produkcii-ved sa to aj tak preda
)Divne chvenie a farba hlasu su na 90% imho sposobene doladovacom typu Antares,ktory podobnym sposobom kruti hlas a deformuje vibrato.Ze sa da podobna produkcia urobit so ctou dokazuje napr.Vlasta Redl alebo paradoxne vyssie spominany ujo na albume ludovych kolied.

Presne tak.. cely Nedved je uplne nejhorsi.. a kazde nove album je jeste horsi nez to predchozi..kexik píše:vsetky nedvedove albumy su najhorsie
To je tim, ze to album je opet tak straslive, ze dokonce neni ani MAC kompatibilni..Ivo píše:Chtěl jsem se též pokochat, na Macu se to prostě nedá přehrát, i když jsem si nainstaloval real player, nejde to ...

Zajimave, jak jde tohle na nas narod aplikovat snad ve vsech odvetvich..micanek píše:hudba od debila debilum - zaruceny uspech

To je dobry!!!micanek píše:cim poslouchate? je to nazpivany totalne z prdele!!! kdybych psal tu recenzi ja , tak se mozna neudrzim a napisu, ze nedved zaslouzi vykastrovat nebo aspon pochcat... navic nemuzu uverit tomu, ze si na electrozone lidi /merlin/ pletou kvalitu s kvantitou
Ja to teda poslouchat nebudu, nechci si zpusobit dusevni ujmu, staci mi desky ktery se mu "povedly". Nedved je fakt desnej, nechapu jeho oblibu u mas:)
obecně Nedvěd jak stárnu, mi vadí čím dál míň. Je to asi i tím, že za mlada mělo pár kamarádů desky s Brontosaurama a docela dost se to i hrálo v hospodě nebo na zahrádce. Ty texty jsou strašný a v podstatě na jedno brdo, ale jako repertoár k táboráku je to v pohodě. Ženy to umí ocenit.
Pak ještě měl dobrý období začátkem 90's s bratrem jenom dvě kytary. Odněkud z hypermarketu mám za 99Kč cedo "20 let písniček HN" a to zní překvapivě dobře, až se divím, že živá produkce může znít takhle dobře.
".......natočeno 23. 2. 1993 v Domě stavbařů (
) v Brně za spolupráce Českého rozhlasu Brno..."
Pak ještě měl dobrý období začátkem 90's s bratrem jenom dvě kytary. Odněkud z hypermarketu mám za 99Kč cedo "20 let písniček HN" a to zní překvapivě dobře, až se divím, že živá produkce může znít takhle dobře.
".......natočeno 23. 2. 1993 v Domě stavbařů (