Jan Nedvěd natočil své zdaleka nejstrašlivější album

Kapely, projekty, alba, hudebníci...
Odpovědět
a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

Tak jsem si to musel jít poslechnout. To není deska, ale trestný čin! V zásadě sice mohu souhlasit s názorem, že když se to lidem líbí tak ať si to poslouchají. Ten názor, ale člověk poměrně radikálně přehodnotí, když je shodou nešťastných okolností nucen se k tomu poslechu připojit. To se mi stalo s HN v jednom autobuse do Holandska a zpět, když si ten řidič pouštěl bratry 11 hodin tam a 11 zpátky. To pak člověk své názory poněkud zradikalizuje.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Tak jsem si to na PC konečně poslechnul ..... uff, autor recenze má naprostou pravdu...... Slizká, nevkusná hrůza :oops: Z Antares Autotune se kouří (snad i včetně vibrata) a aranžmá, to je otřes .... (kromě toho úžasné profesionální střihy třeba v ukázce Když jsem já šel tou Putimskou branou - viz krásný drop před "dvě panenky). Všechno nádherné písničky, které patří k mým nejmilejším ... a takhle je zprznit ... To je ještě mnohem horší než CD lidových písniček Lenky Filipové, které malý někde dostal ... no nic no ...

peteness

Příspěvek od peteness »

a.tom.x píše:Tak jsem si to musel jít poslechnout. To není deska, ale trestný čin! V zásadě sice mohu souhlasit s názorem, že když se to lidem líbí tak ať si to poslouchají. Ten názor, ale člověk poměrně radikálně přehodnotí, když je shodou nešťastných okolností nucen se k tomu poslechu připojit. To se mi stalo s HN v jednom autobuse do Holandska a zpět, když si ten řidič pouštěl bratry 11 hodin tam a 11 zpátky. To pak člověk své názory poněkud zradikalizuje.
Jet autobusem do Holandska a jeste s ceskou osadkou (ma ucta), asi bych mel radikalni nazory na vic veci.

micanek

Příspěvek od micanek »

ja jsem si podobnej ocistec zazil v sesti letech pri ceste z rumunska vlakem, v kupe s nama jela rodinka ze slovenska a cely ty dva dny si pani nepretrzite zpivala "tehdejsi" hit My nie sme Taliani od LOJZO!! :)

lep

Příspěvek od lep »

a.tom.x píše:To se mi stalo s HN v jednom autobuse do Holandska a zpět, když si ten řidič pouštěl bratry 11 hodin tam a 11 zpátky. To pak člověk své názory poněkud zradikalizuje.
Ja mam taky podobny zazitek... jela jsem v aute s kolegyni a jejim manzelem na Stubai... Na zadnim sedadle jsme byly tri holky a voni si vepredu v prvni tride pousteli Divokeho Billa... to bylo fakt muceni zvane budik... to jsou tak debilni texty a tak blba muzika... od te doby, kdyz to slysim, tak mam okamzite nabeh na zvraceni... opakujou porad stejny vety jako v nejakym kurzu cestiny pro vietnamce... nebo TELETUBIES... HNUS!!!

ukazka textu: "nestát, ale jít, a nadechnout se nad hladinou, nadechnout se nad hladinou, nadechnout se nad hladinou, zase nadechnout se nad hladinou, a nebo se utopit v její kráse.!

nebo: "co tě omotáááááávááááááá, na doživotí. na doživotí. co tě omotáááááávááááááá, na doživotí. na doživotí. co tě omotáááááávááááááá, na doživotí. na doživotí. co tě omotáááááávááááááá, na doživotí. na doživotí. co tě omotáááááávááááááá, na doživotí. "

ksr

Příspěvek od ksr »

lep: a nebo: padaj bomby na Bagdad....padaj bomby na Bagdad... hm,skvely. :roll:

Cyril

Příspěvek od Cyril »

a navic jsou to vykradeny moji milovany Levellers

atom

Příspěvek od atom »

LEP tak som sa dobre zasmial-presne Divoky Bill :D
"BOLD,HUMOROUS AND VISUALLY STRIKING."

http://www.myspace.com/atomsoffury

nunu

Příspěvek od nunu »

spis divoky de-bil...

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Lep ruluje, tohle patri do vtipu :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

LEP to s Billem podepisuju :) ... i kdyz nevim jak Jirka snasel ty nase ABBA a Glorie Gaynor cestou do Chorvatska ... asi proto porad spal :)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

lep

Příspěvek od lep »

a.tom.x píše:LEP to s Billem podepisuju :) ... i kdyz nevim jak Jirka snasel ty nase ABBA a Glorie Gaynor cestou do Chorvatska ... asi proto porad spal :)
... oho... to teda rozhodne neeee... nas playlist byl vcelku luxusni!!!
... on spal, protoze ho auto uspava... a taky jsme ho nacpali tim Kinderilem... :)

synth_synth_synth_synth

Příspěvek od synth_synth_synth_synth »

Je fajn jak se tu většina ohání kvalitou – ale je to stále jen vyjádření vašeho názoru – záleží na koncovém uživateli jak na co zareaguje – osobně souhlasím s Merlinem – to ti je LEP vždy na zvracení když slyšíš něco co se ti nelibý ? :twisted: fujkyfujky..... Zdá se že tu můžete vytvořit fan klub zdivočelého billa :D :twisted:

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

lep píše:nebo: "co tě omotáááááávááááááá, na doživotí. na doživotí. co tě omotáááááávááááááá, na doživotí. na doživotí. co tě omotáááááávááááááá, na doživotí. na doživotí. co tě omotáááááávááááááá, na doživotí. na doživotí. co tě omotáááááávááááááá, na doživotí. "
to je jak nejaka politicka piesen :D

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Mohla by byt. Mozna je v tom skryta parafraze Lisabonske smlouvy.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Odpovědět