Komu vadila přílišná "novovlnost" Hot Chip, může dát projektu jejich člena Joe Goddarda šanci. Tentokrát více "nuchicago" jako treba Azari III. Tak to já rád.
Libívý nahajpovaný album, občas trošku trošku přeprodukovaný, ale minimálně pár singlů stojí za pozornost.
Jo a serte na předsudky. Mazlavý a hnědý nemusí vždycky hovno, ale třeba chutná Nugeta.
Ze se Air proberou z mrtvych a natocí po dvou nudných albech zase něco svěžího, to bych teda netipl. Ještě větší překvapení je, že k zmrtvýchvstaní jim pomůže stoletej němej film "Cesta na měsíc". Cesty osudu jsou nevyzpytatelné.
kapitalni respekt, cele album je masakrujici, dlouho jsem nic podobneho neslysel, cele to graduje, zkratka neni co vytknout. vyborny typ, mozna deska roku. tak brzy?
kapitalni respekt, cele album je masakrujici, dlouho jsem nic podobneho neslysel, cele to graduje, zkratka neni co vytknout. vyborny typ, mozna deska roku. tak brzy?
člověče taky to tak vidim. Některý věci sou hlavně neskutečně dobrý zvukově. Je to takovej ten typ co si musim furt puštět a pořád tam nacházim něco novýho. Trochu tam cejtim Jagga Jazzist a na můj vkus by tam mohlo být mín tradičních prvku, halvně mín té opery Ale jinak vedle poslední desky od Black keys zatim asi nejnašláplejší masox.